Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar ebnim üyeliğim hemen aktif oldu aktivasyona da gerek kalmadı senem çok sıcakkanlı sağ olsun sizede haber vermemi söyledi uzun saatler face de olacakmış faceden mes atınca siteye üyeliği açacak hemen onaylayacak sizinkinide..haberiniz olsun herkese tamamlansın isterseniz ondan sonra geçeriz ya da bakarız nasıl uyarsa...nursim burp adresi sanada yazsın sende üye ol seni bırakmayız artık..

naber fıstıklarım..bugün bütün gün iş yaptım,duşumu aldım şuan temiz temiz oturuyorum.sizler neler yaptınız???

gidemedim kızlar hala dükkandayım bir cesiy bağımlılık yaratıyor bu ne olsa ayrılamıyorum.
ama 10 dk ya cıkıcam markete gitmem lazım evde yicek bişiy yok cunkiopuyorumnanaktan

ay bize uğrayın şekerim tatlıyı geçe bırakmıştık istersen kek ve poğaçamda var:)) canın bir şey isterse onuda yaparım tatildeyim ya müsaitim....

özleeeem gelirim baaaaaak
ama kabak tatlısı sevmem ki ben
ama nasıl canım tatlı istiyo canoğlu past.varya oranın spesial küçük küçük pastaları var onlardan istiyo kocam gidelim diyo ama yürümek zor geliyo
arabayla daha zor olur karlı karlı

deniin geldi geldi bebiş
az daha sabret
sonra bu günleri düşünüp çok güleceğiz niye üzülmüşüm diyeceksin
darısı da bizlerin başına inşallah

canım ya buraya kar falan yağmadı... ben karı sevmiyorum 5 yıl muştan sonra beyaz esaret kabus gibi geliyor valla... size iyi gezmeler ama dikkat edin üşütmeyin ha:)) sen istanbul'a gidecektin ne zaman gidiyorsun?
bencede tadını çıkar denizim ya...

ya inşallah özlemim ya içine doğmuştur arkadaşım aradı biraz önce annesi rüyasında görmüş beni hamileymişim kızım olucakmış ayy herkes birşeyler hissediyor inşallah kimseyi hayal kırıklığına uğratmam...[/QUOTE]
aaaaaaaaaa bende kızın olacak diye hissediyorum:))) uğramayacağız inşallah dua ediyorum valla sende dualarını esirgeme... bu arada benim meryem duam 9 oldu.... :Saruboceq:

pazar akşam biniyorum özlemcim
eşim de dır dır etti bugün diş diş diye
çok zahmetli yaaa
bi de okul var benim çekilecek falan da var o iyileşene kadar okula falan da gitmek lazım
hepsi bahane de korkuyorum dişçiden

kızlar bilen var mı ya bu hap yarın bitiyo ben ne zaman hasta olucam ki hemen bitince olur mu???
kullandınız mı hiç???

bende kayıt oldum evet ya senem çok tatlı:)) msn ye gerek kalmadan hemen halletti bende saf saf msn ye mesaj gelecek diye bekledim(

sen ciddi misin ya o kadar var yani... iyide burda bieşey yok hala yokkkkk.... gel sana ne istersen yaparım ya...cokacimcoook

kızlar bilen var mı ya bu hap yarın bitiyo ben ne zaman hasta olucam ki hemen bitince olur mu???
kullandınız mı hiç???

canım ya 3. gün içince ya da bitince doğum kont. genelde hep böyle benim kullandığım gineraydı sürekli 3 günün sonunda gelirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…