Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın!!

bugün kimseler olmucak sanırım..benimde çok işim var erkenden kalktım kadın gelicek,temizlik varr,,off nefret ediyorum böyle evin ayağa kalktığı günlerdenn:-((

selam sekerler
nasılsınız.....
bugun herkese kolay gelsin ben ara ara burda olucam merak etmeyin..
burpum takam kafana bişeycik olmamıştır
bizim alarmda bazen eşim unutur kapatmayı(onun görevi acma kapama) ondan sonra ben carpıntıdan hasta olur yatarım vaall
cok sevimsiz ötüyorlar di miii
asıl kotusu bizim siteye hırsız girince herkes yaptırdı ve simdi sürekli birileri yanlıslıkla öttürüyor hırsız gelsede kacmıcak artık kimse tınmıcak:)))

semracım ne guzel evin mis olucakkk cok seviyorum ben ya
bugun bendede kadın var ama tabi ben basında olamıyorum aslında daha iyi oluyor ne yaptıgını görmüyorum yoksa sinir olur begenmem böyle mecburen begeniyorum

burpum sen ders mi çalısıcak sın bugun...
valla lodos basladı yine burda her yer ucuyor seersem ediyor insanı sinir oluyorum ay bende hreseye sinir oluyorum ohaoldumsmile

güldürdün beni cnm umutsuz olmamın sebebi cnm hep byle oluyor sonra devamı gelmiyor o yüzden bu kadar umutsuzum inşş olurda işer cnm yerim ben onu

cnm yaa bende senin gibiyim işte öyle hissediyorum ve öylede olucak dün gece uyamadım adet sancısından bu ayda gitti
beni bir tek sen anlarsın bana da arkadaşlar kızıyor ama onlarıda anlıyorum sevinçli bir haber alıp onlara bi umut olsun die olumlu düşünüyorlar ama olmayınca olmuyor ne yaparsan yap
cnm ama senin
tüp bebekte şansın benimkinden daha fazla umudunu kaybetme bak yeni bir tedavi uygulandı daha öncede hamile kaldın olabilir cnm sen günler yaklaştıkça stres yaptın sen duanı et cnm Allahım nasip edecek inşş
keşke bende tüp bebek yapsamda aşılamayla uğraşmasan

gamzecim günün geçtimi? benim ilk düşüğümde hergün adet olucam sanıyodum.test yapma gereği bile duymamıştım hatta sonra hastalandım 2 gün ağla ağla sonra doktora gittim adet oldum rahim filmini ne zaman çekelim diye ama meğerse hamileymişim.ama dikkat edemedim kendime ve malesef gerçek kırmızılar geldi.

ayyy cnm yaa geçmiş olsun
benim günüm geçti cnm 2 gün ilaçlardan geçmiştir die düşünüyorum

kılzlar bi tüp bebek merkezi daha keşfettim zemuszemus
sizler duymuşunuzdur belki ama ben yeni duydum orayı ve çok güzel inidirimleri var
hsklinik kadın hastalıkları doğum ve tüp bebek merHŞ Kadın Hastalıkları Hastanesi

Normal fiyatı 3750+kdv ilaç dahil (3000 üniteye kadar ilaç dahildir)

(3.000 üniteye kadar ilaç, Hormon tahlilleri (tedavi başlangıcından, bittiği güne kadar, gebelik olursa 1.ayına kadar),Ovulasyon Takibi,Psikolojik Danışmanlık,OPU (Yumurta Toplama),OPU işleminde uygulanan anestezi,Sperm Hazırlanması,Embriyo Kültürü ve Takibi,Transfer ışlemi Dahil)
kezi prof.dr hakan şatıroğlu

Tüp bebek tedavisinde cazip fırsatlar için Tüp Bebek Paketimizi inceleyin.. Detaylı bilgiye 496 60 71'den ulaşabilirsiniz...

Tüp Bebek Paketi

IVF / ICSI TEDAVı ÜCRETLERıNE DAHıL OLAN HıZMETLER

3.000 üniteye kadar ilaç
Hormon tahlilleri (tedavi başlangıcından, bittiği güne kadar, gebelik olursa 1. ayına kadar)
Ovulasyon Takibi
Psikolojik Danışmanlık
OPU (Yumurta Toplama)
OPU işleminde uygulanan anestezi
Sperm Hazırlanması
Embriyo Kültürü ve Takibi
Transfer ışlemi Dahil

* 3.000 ünite üzeri ilaç kullanımı olur ise, kullanılan ilaç bedeli hastadan tahsil edilmektedir

ooo gamzeciim valla sen tüp bebek arastrmalarına girmişin yaw
bak bi hamile kal görürsün sen ben seni nasıl zopalıcam
kızlar okuyunca farkettim gercekten bi çocugun üstüne işemesini mi istiyorsunuz...
inanamıyorum size yaaa demekkki ben istemiyorum cocuk filan ya
burdan bu cıkıyor

cnm oldum sayılır kahverengiler geldi:))))
zopadan kaçtımmm

gamze kııız edet değildir hemen korkma
ben adet günümde kahve lekelenme olmuştu o dur belki
zopadan kaçamadın bekle bakalım
hem adet kahve mi olur delüüüüüüüüüüüü
çabuk gel de yaz bakalım devam ediyomu halaaa

nihayet gelebildim kızlaar
sabahtan beri temizlikten çıldırıyorum bi tek banyo kaldı onu da yatmadan duş alıp temizleyeceğim
heeee bi de tabak çanak cıkarıcam yarına hazır olsun
günüm yarın
hafta sonumu temizlik pasta ıvır zıvırla geçirdim:))))

kısa bi süre yoktum gitmiş adacık(((
semracım sen kalma öyle temizlik yapılan yerde çamaşır suyudur bilmem nedir

valla mavicimn kendimi korumaya çalışıyorum ama maleseff...bizlerde de temizlik hastalığı varr.çamaşır suyu olmadan sanki iş yapılmıyo,neysee..dikkat etmeye çalışsanda olmuyo anlıcağın..sen nasılsın?kimsecikler yok,herkes gezmelerde.görümcemin doğumgünü varmış çağırdılar ama gitmicez çok yorgunum dinleniyorum ben..

aman dinlen semra dinlen adayı yorma çamaşır suyundanda uzak dur ben senin yerine ilgilenirim bayılıyorum çamaşır suyunun temizliine :))))
gamze valla o kahverengileri geldiği yere geri tıka hiiiççç çekemeyiz moralsizlik zati hat safhada aman nooolur bak mavi ne güzel demiş
bebing valla bizimki birde annemleri arıyor alarm alarm diye annemlerede fenalık geldi artık umursamıyorlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…