Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gel bana burrp deterjan deterjan kokuyo heryer misafir bahane oldu mis gibi olduk:))))
bol pasta börek te var yarın rejime ara veriyorum
sonra devaaam

ya bu transfer diğerinden çok farklı oldu rahmim kımıl kımıl sürekli atıyor pıt pıt birde misketler var sanki karnımda hissediyorum kasıklarıma ağrı giriyor rahatsız edici çok bu gün 6. gün ama benim adet günüm salı
tabi bu belirtiler hamilelikle ilgili değil ilaçlar ve işlemler ile ilgili normalde hamilelikte insanların böyle erken bir dönemde böyle belirtiler hissetmesi mümkün değil

aşkolsun mavi damarıma bastın insanlıktan sosyallikten çıktım vallaha kaç aydır tedavi ne bir yere gidebiliyorum doğru düzgün nede müsafir ağırlıyabiliyorum aylardır ya iğne kullandım ya sonuç bekledim ((((((((((((((((

mavi salı günü benim adet günüm yani kırmıızılar benim hiç aksamaz tepeme biner belirtilerde geliyorum diyor

bence salı gelmez tutmadıysa bile
çünkü daha 6 gün olmuş yerleştirileli
ne belirtisi yaaaffff sen de bende tırsıp duruyoorum benim de önümüzdeki hafta sonu gelir
seninkiler şimdi tırmalıyodur seni iyi tutunabilmek için
bak gör gelmicek adet
ne zaman test yapıyosun???

nerdesiniz kızlar yaaa
özlem gelmedi demekki
gamzeeeeee yavrum sen nerdesin yaaa noldu kahverengiler geldi mi devamı???
iiiinşallah gelmemiştir
yerleşme kanamasıdır

daha duuuurrr
ikizler bi doğsun o zaman da böyle diyeceksin:))))))))))))))

)))))))))))))))))))burpum sana çok güldüm ya....tabbii sende beni kışkırtıyosun temizlik temizlik diee..(valla aslında hiçde içimden gelmio temizlik yapmak)

valla burpum senmi benmi,evde olmayan temizlik malzemesi yok,her alış-verişde kavga kıyamet...adam arabaya kadar hep deterjan taşıyomuşş,yok efendim bıkmış bu kadar deterjan parası ödemekden,ama sallayan kimm..sırf benim deterjan sevdamdan buzdolabımın kapağı mahvoldu,gitti canım buzdolabım,yenisini aldı kocişimm..

slm kızlar nasılsınız işler yoğundu ancak girebildim bidefacede bi oyuna takıldım bırakamadım sizde çok yazmamışsınız fazla bişey kaybetmediğime sevindimm...

nursimim bi tek sen kalmısın gece kuşu iyi nöbetler.
sen nasıl bi nöbet tutuyorsun masa bası mı
bende sokak terrliği oldum yemege gittik arkadaslarla sonrada oturmaya yeni geldik bi bakayım dedim kaynatmıslar mı diye ama kaynatan olmamış
özlemcimde ılgazdan bildirememiş valla
tuanayım seni protesto etmeye karar verdim hiç gelmiyorsun artık bi görünüp kacıyorsun
maviş oh mis gibi ev misafirlerde pastaları yicek hani bana ben calısıcam o saatlerde

semracım temizliği bende cok severim ama mümkün olsa hiç deterjan kullanmam.çünki biraz fazla deterjanla camasır yıkasam hemen kasınırım hapsırırım nefesim daralır
deterjan iyi temizlenmediyse artık kalır zehirleniriz diye düşünürüm.

biraz zopalalmak geliyor insanları içimden benim yaaa
uykumda yok zaten sonrada sabah kalkasım olmuyor....
burpum bu eşin hiç durmuyor masallah sürekli bişeyler yapıyor mamalar ondan artık karısmayız

nursim hangi oyunu oynuyorsun söylede bende oynayayımmmm

gamzecim nerelerdesin hiç girmemeişssinn

görkemli de yok jbase de yok

hııı deniz yeni arkadasımız hoşgeldin.çok zor seyler yasamıssın umaırm cektiklerin sondur bundan sonra kucagına alırsın bebişini

denizim nerlerdesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…