Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim valla tüp bebeğin ne hayrını gördüm benki valla ilk aşılamada hamile kalmıştım şimdi aklım aşılamada kaldı ikincide ziyan oldu ya bilmiyorum valla bir tanede aşılama yaptırırım belkide hem semramda aşılamayla hamile kaldı

valla burpum sen en iyisi bu da tutmazsa asılama yaptır hem masrafı bunun yanında cerez sayılır...
annenlerden alın yazık değilmi şekerim aksam calar sabah calar meraklandırmayın..
hepinize yasaklıyorum camasır suyunu şimdi doğal cevreye dost deterjanlar var onlardan kullanın aaaaaa

gamzecim ben bilemem kahverengi lekelenme filan o kadar cagırıyorsunuz ki olumsuzluğu onlarda geliyor
bende bu ay sadece kahverengi geldi niye ki
bu tedaviler bozdu beni heralde

semracım sende zoplaık oldun camasır suyuymus cocugu rahatsız etmeyin yaa
koku algısını bozacaksınız

ay bende bi geldim herkesi kalayladım haaaa

özlem tabi kayak yapıyor simdiiii
ılgazda kayak yapılıyor dimi cahillik etmeeyeyim

bugün bi delilik yapıcam başka topiğe hamileyken yazdıklarımı okuyacağım((((((((((
biraz üzülürüm de geçer
neler geçmedi ki

mavicim içinden gelen neyse öyle davran,okumak istiyorsan oku,ama bigün yine yazıcaksın inşallahh..

tamam bebing teyzoşumuz dikkat edicezz:-((bak burp teyzemizde seviomuş ona niye kızmıosun ya onun üçü bir aradalarının canı yokmu sankiii....

oh be nihayet yakaladım semra seni

okudum okudum ağladım azcık ama doyamadım
ne kadar mutluydum ben uçuyoduk eşimle
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
şimdi o mutluluğu düşününce üzülüyorum
ama yapabilecek hiç bişey yok malesef
beklemekten başka
inşallah dediğin gibi olu ve yazarım tekrar(

gamzecim canım kahverengi lekelenmeler gebelik başlangıcında oluyormuş bende olmadı ama arkadaşlarımda olmuş,yerleşme kanaması gibi bişeymiş,inşallah seninde öyle bişeydir.

mavicim canım benim,olucak sende biliyosun,sen bu şansı bir kez yakaladın,bir kez hamile kalan bir kadın bin kez daha kalırmış..

eveeet bende de olmuştu
adet sandım ama sonra hiç bişey gelmedi
tam adet gününde olmuştu
inşallah gamzenin de böyle olur

mavicim canım benim,olucak sende biliyosun,sen bu şansı bir kez yakaladın,bir kez hamile kalan bir kadın bin kez daha kalırmış..

inşallah bazen çok inanıyorum bazen de çok üzülüyorum
temiz ev yaramadı bana kaşınıyorum belim de ağrıyo zaten geliyo benim kırmızılar((

canım olsun gelsin kırmızılar,her ay regl oldukdan sonra yeni yeni umutlar...

inşallah bu defa kendiliğinden gelir bebişin...mavicim sen facebook kullanmıyormusun?

mrb kızlar. ben de aranıza katılmak istiyrum ama şuan aşılama aptıracağım için değil birkaç ay sonra yaptırmaya karar verdiğim için.kendimi anlatıyım kısaca bir kimyasal gebliğim var bir de 3 ay önce 7 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim.her ikisi d ekendiliğinden oldu aslında. 2. bebeğime hamile kalmdan önce 2 kez yumurta takibi yaptırmıştım olmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kalıverdi. ama ben hziran ayı gibi aşılama yaptırmayı düşünüyorum çünkü anne olmayı çok istiyorum. nisanda denemeye başlıcam. kendiliğinden ahzirana kadar olmazsa aşılama denemek istiyorum.çok merak ediyorum aşılamada şans ne kaadar. il aşılamada hamile kalan varmı aranızda.

hoş geldin deniz
geçmiş olsun üzücü şeyler yaşamışsın
aramızda ilk aşılamada hamile kalan sadece bi kişi var semra
inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebeğin ve bu defa sağlıkla kucaklarsın

hoşgeldin deniz topiğin iki denizi oldu sende çok zor şeyler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın böylesini kucağına almayı nassip eder inşallah
bence ilk aşılamada hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik yaşamıştım sonra ilk micro denememde negatif ikinciyi beklemedeyim 6. günüm transferimin ancak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin ve kesinlikle aşılama dene derim öyle söyledikleri gibi aman aman başarısız bir müdehale değil heleki sizin gibi kendiliğinden hamile kalabilenler için mutlaka tüpden önce denemen gereken bir uygulama

bebing bende olan deterjanlar eminim markette yoktur deterjan manyağıyııım beeeen şimdi temizlik yapabilmek için neler vermezdim mutfak banyo aldı başını gidiyor alt kata inmiyorum bile kimbilir ne alemdedir eşim güya temizliyor yalap şalap pencerelerimde leş gibi istanbulda çamur yağıp duruyor yani şu an siz yazıyorsunuz ya temizlik memizlik diye ben nasıl imreniyorum bir bilseniz kadında çağıramam bilir beni eşim onla dolanırım dayanamam yani bekliyoruz ne yapalım
aşkolsun semracım beni niye ele veriyon bebingin kalayından kim kurtulabilmişki bak yukarda zati itina ile kalaylamış benide hiç kaçarmı o cadolozdan :))))))))))))))))
benim manyak kocada yoğurt yapıyor şimdi :)))) neyse fazla pisletmez mutfağı yoğurt yaparken ne yapabilirki zaten yalap şalap temizliyor
bebing sorma yaa annemlerde söylüyor bizi azad edin şu alarmden diye ama hep üşeniyoruz çıkartmaya üstelik ablamın alarmiide onları arayıp arayıp duruyor

burp kız sen niye salı belli olacak diyosun 6.günmüş belli olması için salı erken değilmi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…