Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende temizlik yapmayı çok seviyorum ama benimde elime çk dokunuyo deterjanlar eldivenledesiniroluyorum iş yapmaya...ben yumuşatıcı bile kllanamıyorum tenim çok hassasmış bende kaşınıyorum hemen bebingim...

valla cıkmıstım sikayete geldim bi saat önce tuanay hanım face deymiş sizede benden söylemesi.protestomu artıroyorum dersleride yarım bıraktı zaten...

ne o bebing nuursim topları patlatıp size bebiş getirmeyen yumoşlardan intikammı alıyorsunuz :)))))))))))
semracım sende bbendensin ben kaç tane beyaz eşyayı değiştirmek zorunda kaldım temizlik manyaklığımdan bir bilsen bir yıllık ankastre takımının aspiratörü bile çillendi çelik parlatıcılar bir moka yaramıyor ne yapayım çamaşır suyu güzel temizliyordu aslında kökten temizliyor eşyayı :))))
bugün 6,5 gün olmasına rağmen idrar testi yaptım çift çizgi değil tabiki nah birtane güzel bi çizgi çıktı
eşimin yaptığı yoğurtt tuttu çok güzel olmuş şimdide pofuduk hamur kızartacak kahvaltı için :)))) gelin kızlar kahvaltıya

kızlar yaa bana kızacaksınız ama benim moralim çok bozuk eşimde kızıp duruyor bana ya ben nasıl dayanacağım allahım ne beter bir şeydir bu başımızdaki biz bide maddi manevi bittik 7 aydır milyarlar harcadık yaşım geliyor 33 e ve rezervlerim zaten az bizden bukadar heralde burada biter bizim işimiz en fazla bir yıl içinde toparlanır birdaha deneriz ama ne fayda olmayınca olmuyor

ayyyyyy ne güzel sohbetler yapılmış burada ben yokken aferin kızlar sizeopuyorumnanaktan

kızlarrr olmadım valla akıntılarım oluyor ama olmadım hala
çok fena ağrılarım var ama olmuyorum ayyy
geceleri çok ağrıyor her sabah oldum die kalkıyorum tık yok inşş hep byle gider
olacak gibi hissediyorum ama bazen kendimi çıldıracam valla oluyumda kurtuluyum şu düşünceden ne kadar zor bişey her gün olucam die kendini hazırlamak
yarın kan testi yapmaya gideceğim
belli olur

aa öyle bende severim mersinde yemiştim ve çok hoşuma gitmişti karsambaç diyorlar ona:)))

burp yazını okurken korktum cnm ne oldu daha çok var cnm 25 öğrenicen sen dimi neden bişey olmuş gibi olumsuz konuşuyorsun valla çok kötü oldum bi hayrını görmedim felan demişin öyle düşünme cnm umutsuzluk olma
bak sana bana o kadar sancı o kadar adet belirtisi olduğu halde acaba hamilemiyim die düşünüyorum cnm

bebingim ya sanırım benimki fazla havalı olacak ılgazda hava çok güzeldi karlar yavaş yavaş erimeye başlamış ama bol oksijen iyi geldi.... karda piknik keyfide yaptık sucuklar pişirildi:))) valla ben kaymadım izledim sadece(( eşim kaymayınca ne bileyim içime sinmedi....

burpum tamam sana yollayım ben benim müfettişleri sen evire çevire döv:))) aşkım sizde gelin beraber gidelim burada bir eviniz var yani.. birde tuz mağarası var onada gideriz... yaparsınız yine tatil aşkım ya...

gamzecim canım kahverengi lekelenmeler gebelik başlangıcında oluyormuş bende olmadı ama arkadaşlarımda olmuş,yerleşme kanaması gibi bişeymiş,inşallah seninde öyle bişeydir.

cnm koyu sarı bişeyler geliyor tam kahverengi değil ama benim adetlerim hep öyle olur ilk koyu sarı geli rsonra kahverengi sonra koyulaşır ilaç kullandığım aylar böyle olurum bende anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…