Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım hosgeldin bittimi temizlikler mis gibi oldun tadını cıkar...
valla gamze için ne kadar doğru seyler söylemissin kendi yasadıklarınıda paylaşman ona yanlız olmadıgını gösteriyor hem kendini daha iyi hissetmiştir okuyunca
sen neler yapıyorsun doktor kontrolün ne zaman
bebişin yatagını al artık

denizim özledim seni ondan o kadr sordum merak ta ediyor insan arkadasını...
bilgisayar kuruldu artık rahatsın canım arayı kapatman lazımm

tuanayım valla aforoz edicem seni bahane yok daha cok vakit ayırıcaksın bize.
ara valla canım tel yanımda.

bebingim yarın randevumuz var akşam 7de kocişimde gelsin die akşam gidicem.ama erken çıkıcam evden çünkü yine dişim kırıldı ablam diş randevusu almış ilk önce oraya gidicem gerçi aynı hastane içinde ama olsun..
öünüzdeki hafta yavaş yavaş başlayalım diyoruz bakmaya.aslında ben bi model beğendim,eğer bulamazsam iyi bişey beğendiğim modeli yaptırtıcaz.alış-verişe çıkmak istiyorum belki akşam üstü yürüyüşe çıkarım ordanda bişeyler bakarım.

teşekkürler arkadaşlar çok haklısınız ama olmuyor insanın elinde değil takmamak stres yapmamak helede böyle günlerde hep aklına geliyor insanın yaşadıkları
eşimin ailesiyle sorunlarım halledilecek gibi değil cnm artık nefret ediyorum onlardan konuşmaya bile değmez
işte dediğim gibi her şey üstüste geldiği için ben coçuk meselesini bu kadar sorun yaptım kendime
tatile bu hafta sonu gideceğiz o zaamn biraz rahatlarım çok ihtiyacım var

merhaba tupus07 inşş hayırlısıynan bebeğini kucağına alırsın cnm ne güzel 20 yaşında genç bir anne eşin tedaviye cvp vermedimide tüp bebeğe karar verdiniz cnm

ileri derecede kısırlık vardı ondan bi kaç operasyon geçirdi olmadı.allahım böle uygun görmüş.doktorum çok umutlu konuşuyo allahım elimizi boş çıkarmasın.çok sağol ezmag123 yazdığın için.ben tedavi boyunca 6 kilo aldım normal mi bu .yalnız yumurta toplama işleminden sonra çok şişdim hastanede felan yatıım yumurta çok olduğu için. çok zor dönemlerdi doktorum sağolsun kızı gibi ilgilendi.zaten tüp bebek merkezinin en küçüğüyüm.allah yardımcımız olsun

ezmag 123 güzelim benim kayınvalidemlerde hiç ilgilenmedi.sorun eşimde olmasına rağmen bendeymiş gibi davrandılar çok kırgınım bende insan bu günlerde yapılanları unutmuyo allahım onları bildiği gibi yapsın

aramıza h.g tupus07.öncelikle hayırlı uğurlu olsun tedavin.inşallah güzel olur herşey.bence tedaviye başlandığı zaman kadının yaşı önem kazanıyor.bende 23 yaşındayım,7 ay önce ilk aşılama tedavimize başladık ve şuan 6,5 aylık hamileyim.allah seninde gönlüne göre versin ama yalnış anlamazsan bişey sorucam sana eşinde hiçmi umut yoktu ki ikinizde daha 20 yaşında olmanıza rağmen tüp bebeğe başvurdunuz.benim eşimde sorun vardı,onun yaşı 30 olmasına rağmen doktorum bize aşılamayı bile yaptırmak için beklememizi söylemişti,tüp bebeği hiç konuşmamaıştık bile.

gamzecim inşallah bu tatil size çok iyi gelicek.kafanızı tolayın,onun ailesiyle aranı düzeltmeye çalışma o zaman ama eşinide bu konuda yıpratma,aksi taktirde senden soğur,ailesini ağzına her aldığın zaman erkekler eşlerinden soğuyor,lütfen iyi düşün,iyi karar ver ve bu önemsiz insanlara takılma,sonuçta onlar sizin evinizin dışındaki insanlar ve aran iyi olsada olmasada,bu senin evliliğini etkilemesin.

slm hatunlar gamzecim canım hemşom sakın eşinin ailesi için kendini yıpratma bende görücü usulüyle evlendim ama inan eşimle çok problem yaşamadım ama ailesiyle yaşadım herşey problemdi onlar için onlar ne derse yapmadım eşimlede kavgaşlarımız oldu bu sebeple ama şimdi artık evliliktede bişeyler oturdu semracımın da dediği gibi mesafeli ama şimdilik ii giden bi ilişkimiz var eşimin ailesiyle inana bana evlilikte 5. senem artık bişeyler oturdu herkes ufak tafak problemler yaşıyo canım sen onları çok takıp üzme kendini sakın... yıllar geçince boşuna üzüldüğünü anlayacaksın...

semracım canım duaların için çok sağol inşallah allahım kabul eder..bugün olumuszluk yok kocişimin doğum günü pasta yapıyorum şimdi..inşallah bir daha ki yıla en güzel hediyemiz olur..

burpcum bütün olumsuzluklar bizi bulur ya gönlünü ferah tut inşallah bu sefer öyle olmayacak bizi habersiz bırakma inşallah bu ağrılar bebiş geldiği içindir...

özlemcim canım benim herkes malesef şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıyor sadece maddi anlamda değil manevi olarak da..biz hastaneden haber bekliyoruz konsey yapılacak karar verilecek aşılama mmı tüp bebek mi diye eşim martın ilk haftası gidiyor ve mayıs sonuna kadar da yok ya da tedavi tarihi belli olursa özel izinli gelecek ama şu anda bizde bimiyoruz hem iyi hem kötü bir an önce olsun istiyoruz ama pozitif sonuç olsun diyede..bir yandan da tekrar eden olumsuz bir sonuçla karşılaşma fikri insanı deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr uleeeeeeeeeeeeeeennnnnn:)))

anlayacağın kafayı yemek üzereyiz ama durmak yok...

bebişim bende sizi özledim evet düzene girdik artık ev savaş alanına dönmüştü kablolar kutular..
tupus hoşgeldin aramıza canım yaşınız daha çok genç inşallah tedaviye olumlu cevap veririsn anlamadığım yumurtalar toplanmış ama martta transfer demişsin marta daha çok var en geç 5 günde tarnsfer ediliyor diye biliyorum..ben mi yanlış anladım acaba..
inşallah sonucu güzel olur ve genç anne baba olursunuz benim eşim 32 ye girdi bugün dede olacan diyorum kızıyor napalım herşeyin hayırlısı..
gamzecim hepimizin eşimizin ailesiyle sorunları olmuştur olmayanda nadirdir zaten ama zamanla aşılıyor ama daha öncede dediğim gibi artık bunları konuşmayı ev içinde bırakmak lazım ve eşini düşman gibi görmemeli insan bizde öyle oluyordu ilk aylarda birbirimizin canını acıtmak için yarışıyorduk daha doğrusu ben eşim çok olgun allahtan birde unutmak en iyisi..
benim kayınvalidemde iyidir ama sonradan düzeldi başta istemedi izmirli olduğum için yani izmir meselesi değil aslında o ankaradan bildiği tanıdığı çevreden istedi ama eşim o kadar netti ki..kayınvalidem söz günü gördü o derece yani eşim demiş önceden gelmenize gerek yok bakmak için beğensenizde beğenmesenizde bu iş olacak diye ama söz günü bütün gece surat astı oturdu ve ben gecenin sonunda ağladım şimdi bunu unutmak tabiki zor ama napalım sonuçta benim için eşimin yaptıkları daha önemli...
inşallah zamanla her şey yoluna girer..

gamzecim seni gördüm ama çıkmam lazım pastayı kremlicem:))
akşam görüşürüz inşallah iyisindir canım...

tupus anladıgım kadarıyla tedavide fazla yumurtan geiştigi için bir yan etki ohss yasamıssın hastanede kalmıssın bu kiloların nedeni yasadıgın durum canım şilik hepimizde oluyor ama ben iki tedavidede kilo almadım vucudum sisti sadece.ne guzel yasın cok genc.sansında daha cok
nerde yasıyorsunuz ne kadar zamndır evlisiniz ve tüp bebeğe geçtiniz

denizim kolay gelsin offf pasta istedi canım ev yapımı yas pasta...
dogum günü kutlu olsun esinin nice yıllara birlikte mutlu girin inşallah.
eşin gidince yine gun sayıcaz desene
bu hep böyle mi olucak sizin hayatınızda cok zor yaaa
helal sana ben dayanamazdım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…