biliyorum özlem genelden umutluyum ama bu aydan umudum yok
ama böyle oluyo engel olamıyorum
ne kadar geç yüzleşirsem o kadar iyi olacak gibi geliyo
bu ay olmayacağı belli ama
gönül işte
olsun olsun deyip adet günümde de dibi görmek iyi gelecek aklım başıma gelir de bi daha yapmam belki:)))
ya kızlar mükemmelsiniz vallaha ilaç gibisiniz inşallah siizin güzel gönlünüzden geçen gibidir sizleir çok seviyorum gene her zamanki gibi moral verdiniz bana öylemi diyorsunuz ama yerimde duramıyorum ağrıdan bir aksilik var gibi geliyor
canım bak sana ne diyeceğim şu dr işini bence azalt madem kendiniz deniyorsunuz en azından aklın rahat olsun bak taktın three line a şimdi durup durup onu söylüyorsun halbuki bilmeseydin daha rahat olurdun ve hormonlarında öyle tabi.... ben gitmeyeceğim şimdilik öyle düşünüyorum kafamı bulandırmak istemiyorum.... bıktım ya sorunlardan ne olacaksa olur zaten.... hiç belli olmaz ne zaman olacağı:)))
ya vallaha dediğin gibi mavicim yaa bu gerizekalılar bir doğsun birtek adayı seveceğim maaşallah annesini çok üzmeden geldi bizimkiler tam zopalık oldular hele benimki mıctı aazımıza(((((((((((
ben de gitmicem en az iki ay
1-2 aya düzelir dedi ya:))))
gel yumurta takibi yapalım dedi de gitmicem zaten öğrendik her moku:))))
2 ay sonra o anki pisikolojime göre giderim ya da gitmem
çok haklısın
gittik te ne oldu benim bebeğim en umutsuz olduğum anda daha düzelme için çok erken dediğim anda geldi
canlarım benim herzamanki gibi desteğiniz harika geldi sizi dinleyeceğim şimdi uyuyacağım eğer şiddeti artarsa mutlaka doktora gideceğim umarım kötü bir şey değildir sizleri çok öpüyorum iyi geceler tontişlerim yarın akşam annemlere gideceğiz gündüzde iş ve kurs nete giremeyebilirim ama olası bir gelişmeden mutlaka haberdar ederim
öpüyorum fındıklarımı
merhaba kızlar bende bu ay müjdeli bi haber veremiycem galiba sancılarım başladı gibi.dün topiklerin birinde bi yazı okudum sanırım kadınlar kulübü üyesiymiş kç yıl uğraştıktan sonra tüp bebekle hamile kalmış ama 8 aylıkken anneyi kurtaramamışlar ama bebek yaşıyor tv dede yayınlanmıış galiba.Allah ım o yüzdendoğru zamanı biliyodur herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?