Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya vallaha dediğin gibi mavicim yaa bu gerizekalılar bir doğsun birtek adayı seveceğim maaşallah annesini çok üzmeden geldi bizimkiler tam zopalık oldular hele benimki mıctı aazımıza (((((((((((

buuurp sen yamuk dermisin bebelere intikam alıyolar tırmalıyolar annelerini
bence endişelenme
git uyu geçer
çok dayanılamayacak gibiyse acile falan git belki kan testi de yaparlar:)))

canım bak sana ne diyeceğim şu dr işini bence azalt madem kendiniz deniyorsunuz en azından aklın rahat olsun bak taktın three line a şimdi durup durup onu söylüyorsun halbuki bilmeseydin daha rahat olurdun ve hormonlarında öyle tabi.... ben gitmeyeceğim şimdilik öyle düşünüyorum kafamı bulandırmak istemiyorum.... bıktım ya sorunlardan ne olacaksa olur zaten.... hiç belli olmaz ne zaman olacağı:)))

kanama falan yoksa korkma bence.ama yinede ara sor bi fikrin olsun.bencede hamilesin bu kez oldu,ama aramanda fayda var.ağrını tarif et belki önemsiz bişeydir.

gamzeden çok umutluydum özellikle kahve leke geldi deyince
tamam oldu dedim
üzüldüm çok
gelmedi de

canım sen rahat ol sen şimdi streste yaptın onunda etkisi vardır .. ben stres yaptığımda karnım çok ağrır bu ağrı her yerime vurur ...

burp cum belki bebişler rahime yerleşmeye çalışıyorlardır ilk zamanlar çok ağrı olurmuş bende çok duydum hamilelerden ama devam ederse de yarın mutlaka dr una danış belki ağrı kesici falan verir

ben de gitmicem en az iki ay
1-2 aya düzelir dedi ya:))))
gel yumurta takibi yapalım dedi de gitmicem zaten öğrendik her moku:))))
2 ay sonra o anki pisikolojime göre giderim ya da gitmem
çok haklısın
gittik te ne oldu benim bebeğim en umutsuz olduğum anda daha düzelme için çok erken dediğim anda geldi

ya vallaha dediğin gibi mavicim yaa bu gerizekalılar bir doğsun birtek adayı seveceğim maaşallah annesini çok üzmeden geldi bizimkiler tam zopalık oldular hele benimki mıctı aazımıza (((((((((((

mavinin sözü benimde çok hoşuma gitti aslında biz zamanla kendimizi hep kötüye kurgulamışız niye daha çok sevinelim diye ne alakası varsa.... artık umutsuzluk yok olmasa bile yola umutla devam edelim yıpranıp başlayınca daha kötü oluyor.... annesi o olsun sen ona gül ile bile vyramazsın:)))

canlarım benim herzamanki gibi desteğiniz harika geldi sizi dinleyeceğim şimdi uyuyacağım eğer şiddeti artarsa mutlaka doktora gideceğim umarım kötü bir şey değildir sizleri çok öpüyorum iyi geceler tontişlerim yarın akşam annemlere gideceğiz gündüzde iş ve kurs nete giremeyebilirim ama olası bir gelişmeden mutlaka haberdar ederim
öpüyorum fındıklarımı

merhaba kızlar bende bu ay müjdeli bi haber veremiycem galiba sancılarım başladı gibi.dün topiklerin birinde bi yazı okudum sanırım kadınlar kulübü üyesiymiş kç yıl uğraştıktan sonra tüp bebekle hamile kalmış ama 8 aylıkken anneyi kurtaramamışlar ama bebek yaşıyor tv dede yayınlanmıış galiba.Allah ım o yüzdendoğru zamanı biliyodur herşeyin hayırlısını versin

evet ya herşeyi bilmek iyi değil eşimde stres yapıyor yazık en çk onu mahvettim ona üzülüyorum aşkım benim ya adam ne hale geldi... yok ovulasyon takvimi yok testleri derken stres yaptı (( bende gitmiyorum üzmiycem aşkımı.... bende öyle diyorum ihtiyaç duyarsam giderim ..... düzelir tabi rahim ancak toparlıyor kendini öyle düşün.... tabi umutsuz anda gelirmiş zaten sen dualarını eksik etme yeter....

ha şöyle ya canımsın sen dikkat et kendine lütfen...

kızlar meryem suresini okuyanlar vardı galiba kaç defa okumak gerekiyormuş onu bir sayısı var mı

ay yazık ya kıyamam.... bu bazen benimde aklıma gelir ürkerim allahım sen tüm anneleri koru derim :Saruboceq: ne dilersek dileyelim hayırlısını dileyelim bu sefer gerçekten inanılmaz rahatım .... rabbim herşeyi biliyor bu da bana yetiyor:)))

duayı da bıraktım yani dua ediyorum da doktor three line ı dediğinden beri çok inandığım meryem suresini de bıraktım:))))tühhh bana((((
neyse adet olsun bitsin de hem incir e hem de meryem suresine başlıcam yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…