Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de kaçtım kızlar hepinize ii geceler güzzel güzel rüyalar
çok kaynatmayın yarın zorlanmıym
zaten salı kayınvalidemler geliyo bu kadar sık giremem((((

canım ya işte böyle zamanlarda dua edeceksin aslında .... biz sanki olmak zorunda gibi davranıyoruz bu hiç hoş değil her zman dua etmek lazım... bence başla yeniden... bende ara öğünde 2 tane yiyorum her gün:)))

hadi hayırlısı inşallah canım ya... inşallah bu kez olur.... kaçıncı günündesin şmdi....

canım bugün 4.günümdeyim 2.gün gonal-f iğneye başladım yine yarın kontrolüm var adetim normalde çok az olur benim şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama hala devam ediyor inşallah hamile kalırım da bu son adetim olur

aboooooooo aşağıda ben dahil 6 kişi var ... bak çıkıyorum fazla kaynatmayın tamam mı sonra gözlerim pörtlemesin....

inşallah canım hepimiz bu yolda güzel sonuçlar alırız tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhh

hergün bi tane canım 40 a tamamlamak gerekiyo
ben ilkinde 10 tane de kaldım ama devamı gelmedi
bu defa da yarım bıraktımklava:klava:

hergün 1 kez okuyorsun ve 41 e tamamlıyorsun canım benimde 32 oldu bugün.... rabbim kabul etsin hepimizinkini....:Saruboceq:

canlarım bir günde birkaç defa okusak da daha çabuk bitirsek olmuyor mu acaba Allah hepinizinkini kabul etsin inşallah

kızlar iyi geceler ben de çıkıyorum önceki sayfaları ben de yarın okuyacağım daha onun için sayfaları çok ilerletmeyelim

kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim dün size çok ihtiyacım vardı
çok girmek istedim ama sancıdan yerimde duramadım ilaç içtimde anca kendime geldim
eşimle ilk evlendiğim sene sorunlarımız vardı Allaha şükür bu sene biraz düzeldi ama 2.5 sene isteyipte ikimizdede hiç bir sorun olmadığı halde olmaması bizi geriyor hep bu yüzden kavga ediyoruz
bazen inanın psikolujim çok bozuk yaşadıklarımdan dolayı ben sizler kadar şanslı değilim eşimi tanıyarak evlenmedim gerçi tanısanda sorunlar çıkıyor ama yinede hiç tanımamaktan daha ii
eşimin ailesindende hiç bir konuda destek görmedim ve görmüyorumda bi paraya tapmışlar gidiyor herşeyimize karışıyorlar kaç gündür bir kere arayıpta nasıl oldun die sormadılar hiç biri
sorunların biri başlasa biri bitiyor arkadaşlar bıktım inanın herşeyden herkezden
innşşş burpcum bu ay sen bize sevinçli haberi verirsinde moralim düzelir cnm inan çok istiyorum şimdi sanki ben bekliyorum gibi oluyorum inan o kadar heyecanlıyım
ben artık 1 sene boyunca doktora gitmiyeceğim aşılamada şansım bitti hastenede olmazsa tüp bebek düşünüyoruz Allah hepimize yardımcı olsun dualarımızı kabul etsin
burpcum bu düşük değil ilk aşılama gibi değil cnm o daha farklıydı onda günüm 1 hafta geçmişti renginden ağrısından herşeyinden belli bu norma adet sancısı geçen ayda 21 deadet olmuştum şimdide öyle oldum ilaç içince geçen ay ne zaman olduysam o ayda o zaman oluyordum dünü bi atlatsaydık şüpelenirdim ama geçmedi iştee
burda bir tane bile arkadaşım yok ama bu sitede çok sayıda arkadaşım oldu benim yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim çünkü buna çok ihtiyacım var inanın

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum.allahın izniyle 2 martta transsfer var ilk denememiz biraz ürküyorum yaşımında küçük olması galiba 35 tane 4 hücreli emriyo varmış sizce iyimi

selam kızlar hafta basladı yeniden aslında benim için farketmiyor ki 7 gün calısıyorum ama yine de işte pazartesi de pazartesi....
bugunlerde işlerim mi cok ben mi yavasım anlayamadım gitti bu saaat oldu bakın anca girebildim.daha da yapılcak cok sey var yetişemiyorum ya
o kadar yorgunum ki heran hasta olabilirim kızlar...
aksam benden sonra muhabbet koyulaşmıs iyice.bende yumurtluyormuyum neyim(ay tavuk gibi hissettim kendimi)ara ara kasıgıma dogru bi batma oluyor

tupus merhaba 35 tane mi dedin inanaamıyorum hiç bu kadar duymamaıstım kac yumurta toplandı senden.Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin gelir bu tedaviyle

gamzecim evet tanısarak evelnmek guzel ama görücü usuluylede cok mutlu olanlar var bu acıdan bak hersey hayata olan bakıs acın beklediklerin biz burda herzaman seninleyiz bizimle paylas sana yardımcı olalım.
eşinin ailesini bir kenara bırak nasıl insanlar olsada bosver önemli olan sizsiniz bebeğiniz olmuyor diye yemeyin birbirinizi önemli olan sağlık...
aslında calıssan kafan dagılır iyi gelir sana evde olmakta bunaltıyor seni.
biraz adetinin üstünden gecincce düşün bu evliliği yürütmek istiyormuyum idye eşimi seviyormuyum diye ondan neler beklediğini anlat herşey tatlı dille cözülür merak etme cocuk meselerini bi kenara bırak bak tatile gitmemişlsin önce öyle seyler yap emin ol daha iyi gelicek

gamzecim canım benim ara vermeniz sizin için belki daha iyi olucaktır.eşinle sorunlarınızı büyük kısmını halletmişsiniz sanırım içinizde ama bebek problemi çözülememiiş.beklediğiniz süre içerisinde birbirinize destek olmaya çalışın,birbirinizi anlayın.herzaman kadınlar fedakarlık gösteriyor biliyorsun bu defada sen göster,altan al eşinin ailesiyle olan problemlerinide çöz bence yoksa herzaman mutsuz olursun,bende evliliğimin ilk yıllarında ailesi yüzünden çok problemler yaşadım ama yüzgöz olmadık hiç bir zaman.şuan sık görüşmesekde aramızda saygı temelleri üzerine kurulmuş bir ilişki var.bence sende ailesi yüzünden eşinle kötü olma sakın.hem stres daha çok etkiler bebeğinin olmasını.sosyal çevre edin,değişik arkadaşlarınla dışarıya çık,bişeyler yap,belki bir işe girsen hem bu süreç daha çabuk geçer,hemde kafana böyle şeyi takıp düşünmezsin o zaman bebeğin kendiliğinden gelir canım.kendini yıpratma sakın,hiçbişey bizim kendimizden daha önemli değil unutma.biz herzaman yanındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…