kızlar meryem suresini okuyanlar vardı galiba kaç defa okumak gerekiyormuş onu bir sayısı var mı
kızlar meryem suresini okuyanlar vardı galiba kaç defa okumak gerekiyormuş onu bir sayısı var mı
duayı da bıraktım yani dua ediyorum da doktor three line ı dediğinden beri çok inandığım meryem suresini de bıraktım:))))tühhh bana((((
neyse adet olsun bitsin de hem incir e hem de meryem suresine başlıcam yeniden
hergün bi tane canım 40 a tamamlamak gerekiyo
ben ilkinde 10 tane de kaldım ama devamı gelmedi
bu defa da yarım bıraktımklava: klava:
hadi hayırlısı inşallah canım ya... inşallah bu kez olur.... kaçıncı günündesin şmdi....
canım bugün 4.günümdeyim 2.gün gonal-f iğneye başladım yine yarın kontrolüm var adetim normalde çok az olur benim şimdiye kadar bitmesi lazımdı ama hala devam ediyor inşallah hamile kalırım da bu son adetim olur
hergün bi tane canım 40 a tamamlamak gerekiyo
ben ilkinde 10 tane de kaldım ama devamı gelmedi
bu defa da yarım bıraktımklava: klava:
hergün 1 kez okuyorsun ve 41 e tamamlıyorsun canım benimde 32 oldu bugün.... rabbim kabul etsin hepimizinkini....:Saruboceq:
inşallah canım hepimiz bu yolda güzel sonuçlar alırız tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhh
kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim dün size çok ihtiyacım vardı
çok girmek istedim ama sancıdan yerimde duramadım ilaç içtimde anca kendime geldim
eşimle ilk evlendiğim sene sorunlarımız vardı Allaha şükür bu sene biraz düzeldi ama 2.5 sene isteyipte ikimizdede hiç bir sorun olmadığı halde olmaması bizi geriyor hep bu yüzden kavga ediyoruz
bazen inanın psikolujim çok bozuk yaşadıklarımdan dolayı ben sizler kadar şanslı değilim eşimi tanıyarak evlenmedim gerçi tanısanda sorunlar çıkıyor ama yinede hiç tanımamaktan daha ii
eşimin ailesindende hiç bir konuda destek görmedim ve görmüyorumda bi paraya tapmışlar gidiyor herşeyimize karışıyorlar kaç gündür bir kere arayıpta nasıl oldun die sormadılar hiç biri
sorunların biri başlasa biri bitiyor arkadaşlar bıktım inanın herşeyden herkezden
innşşş burpcum bu ay sen bize sevinçli haberi verirsinde moralim düzelir cnm inan çok istiyorum şimdi sanki ben bekliyorum gibi oluyorum inan o kadar heyecanlıyım
ben artık 1 sene boyunca doktora gitmiyeceğim aşılamada şansım bitti hastenede olmazsa tüp bebek düşünüyoruz Allah hepimize yardımcı olsun dualarımızı kabul etsin
burpcum bu düşük değil ilk aşılama gibi değil cnm o daha farklıydı onda günüm 1 hafta geçmişti renginden ağrısından herşeyinden belli bu norma adet sancısı geçen ayda 21 deadet olmuştum şimdide öyle oldum ilaç içince geçen ay ne zaman olduysam o ayda o zaman oluyordum dünü bi atlatsaydık şüpelenirdim ama geçmedi iştee
burda bir tane bile arkadaşım yok ama bu sitede çok sayıda arkadaşım oldu benim yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim çünkü buna çok ihtiyacım var inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?