Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
artık burda gibi görünmüyorsun denizcim gitmişin pasta süslemeye aksam giremezsin sen cicim artık koçişle kutlama yapıcaksın ya

slm bebing ben 15 aylık evliyim tüp bebeğe başlayalı 7 ay oldu.bir tesadüf eseri öğrendik eşimdeki sorunu.bu arada emriyoları dondurduk vücudumdaki şişliklerin inmesini bekledik.ilk transfer inşallah hayırlı olur

pasta mı süsledim geldim uff çok güzel oldu meyveli ama üstüne de çukulata sosu yaptım şelale gibi aktı..sağol canım cümlemizi mutlu etsin eşlerinden ayırmasın inşallah..
canım nasıl karacıların doğusu varsa bu gemide onun gibi birşey 3 sene kadar böyle 1,5 senesi geride kaldı ama bu kadar zamanda en az 6 ay ayrı kalmışızdır ..seneye inşallah başka bir tayin gördüğümüzde böyle olmayacak..evlendiğimiz ilk yıl çok güzeldi sabah gider 5 te gelirdi hep burdaydı ama napalım sırayla bu işler...
canım başına gelince öyle bir dayanıyorsun ki elden gelen birşey olmuyor malesef sağlık olsunda..

Son düzenleme:

hmm tamam canım tabiki sen düzelince tarnsfer yapılması daha iyi inşallah olur ya bu sıkıntıları bir daha yaşamazsın..

yalnız aceleden harfleri hep yanlış yazmışım ..

özlemcim dün yazacaktım unuttum aşılamalarda olmayınca tüp bebeğe başlamadan bende adak adadım koç ya da kuzu keseceğim diye allahım dularımızı kabul etsin adaklarımızı yapalım ..eşimede dedim hatta olurda ölür kalırsam doğumda falan mutlaka yap diye..tabi bir şamar yedim ama öyle ..
birde benim dua 22 de kaldı özlemcim süpersin valla az kalmış senin ..

bebişim naptın eleman işini çok yoruluyorsun tatlım ya inşallah düzgün birini bulursun..

bugün bende de var o batma nedense ısımı ölçtüm herhangi bir fark yok ama bilemedim...

evet canım ya herkes kendine uygun olanı seçiyor bende beklemeyi seçiyorum bu bir kaç ay olursa olur olmazsada bizde bir yol belirleriz artık .... benide deli ediyor ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))

denizcim yeni yaşınız kutlu olsun canım.... umarım tüm umutlarla ,sevinçlerle gelir.....

evet canım bende diledim rabbim kabuletsin hepimizinkini inşallah.... allah korusun o nasıl söz canım ya.... azmettim ben bitmek üzere artık rabbim kabul etsin...:lepi:

gamzecim sorunlar anlaşarak evlenen bizlerde bile oluyor zaman zaman ama tabi sevgi herşeyin üstesinden geliyor.... kimseye kulak asma kocişini dinle daha mutlu olacaksınız...

canlarım benimde adaklarım var eşiminde eminim ki annemin ve babamın da hatta benim babam alem adamdır azıcık hasta olsam heemen adak adar...
elbette basa gelen cekiliyor denizcim en azından ömür boyu böyle sürmücek.
ohh pastalar yapıldı...senin bi alyansın vardı kaybettiğin ne oldu hiç çıkmadı mı biyerlerden

tupus cok gecmiş olsun erkenden farkedip tedavi olmanız cok guzel inşallah olur bebeğin.sennerde yasıyorsun

tabi özlemcim ya tanısıp tanısmamak önemli değil evlilikte birlikte yasayıp evlenenler bile sonradan anlasamıyabiliyorlar sonucta..

denizim biri basladı ama daha cok tecrübesiz alışıcaya kadar tabi yarıda bırakmazsa ben yorulmaya devam edicem inşallah o gunleride görrürüm tatile ihtiyacım var cunki

taitili bırakın biraz molaya ihtiyacım var gun içinde yada hafta sonları kafam işte olsadda bedenim yatagımda olmak isitoyr.koçişle elele gezmek istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…