denizim kolay gelsin offf pasta istedi canım ev yapımı yas pasta...
dogum günü kutlu olsun esinin nice yıllara birlikte mutlu girin inşallah.
eşin gidince yine gun sayıcaz desene
bu hep böyle mi olucak sizin hayatınızda cok zor yaaa
helal sana ben dayanamazdım ki
denizim burda gibi görünüyorsun ekranı acık bıraktın herhalde
slm bebing ben 15 aylık evliyim tüp bebeğe başlayalı 7 ay oldu.bir tesadüf eseri öğrendik eşimdeki sorunu.bu arada emriyoları dondurduk vücudumdaki şişliklerin inmesini bekledik.ilk transfer inşallah hayırlı olur
canlarım bir günde birkaç defa okusak da daha çabuk bitirsek olmuyor mu acaba Allah hepinizinkini kabul etsin inşallah
inşallah özlemcim hepimiz kendimize göre uğraşıyoruz emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz daha fazla beklemeden inşallah güzel sonuçlar alırız
selam kızlar hafta basladı yeniden aslında benim için farketmiyor ki 7 gün calısıyorum ama yine de işte pazartesi de pazartesi....
bugunlerde işlerim mi cok ben mi yavasım anlayamadım gitti bu saaat oldu bakın anca girebildim.daha da yapılcak cok sey var yetişemiyorum ya
o kadar yorgunum ki heran hasta olabilirim kızlar...
aksam benden sonra muhabbet koyulaşmıs iyice.bende yumurtluyormuyum neyim(ay tavuk gibi hissettim kendimi)ara ara kasıgıma dogru bi batma oluyor
semracım canım duaların için çok sağol inşallah allahım kabul eder..bugün olumuszluk yok kocişimin doğum günü pasta yapıyorum şimdi..inşallah bir daha ki yıla en güzel hediyemiz olur..
burpcum bütün olumsuzluklar bizi bulur ya gönlünü ferah tut inşallah bu sefer öyle olmayacak bizi habersiz bırakma inşallah bu ağrılar bebiş geldiği içindir...
özlemcim canım benim herkes malesef şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıyor sadece maddi anlamda değil manevi olarak da..biz hastaneden haber bekliyoruz konsey yapılacak karar verilecek aşılama mmı tüp bebek mi diye eşim martın ilk haftası gidiyor ve mayıs sonuna kadar da yok ya da tedavi tarihi belli olursa özel izinli gelecek ama şu anda bizde bimiyoruz hem iyi hem kötü bir an önce olsun istiyoruz ama pozitif sonuç olsun diyede..bir yandan da tekrar eden olumsuz bir sonuçla karşılaşma fikri insanı deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr uleeeeeeeeeeeeeeennnnnn:)))
anlayacağın kafayı yemek üzereyiz ama durmak yok...
yalnız aceleden harfleri hep yanlış yazmışım ..
özlemcim dün yazacaktım unuttum aşılamalarda olmayınca tüp bebeğe başlamadan bende adak adadım koç ya da kuzu keseceğim diye allahım dularımızı kabul etsin adaklarımızı yapalım ..eşimede dedim hatta olurda ölür kalırsam doğumda falan mutlaka yap diye..tabi bir şamar yedim ama öyle ..
birde benim dua 22 de kaldı özlemcim süpersin valla az kalmış senin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?