Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tupus cok gecmiş olsun erkenden farkedip tedavi olmanız cok guzel inşallah olur bebeğin.sennerde yasıyorsun[/QUOTE]

güzelim antalyadayım allahtan tüp bebek merkezleri var.doktorumda çok iyi allahtan kızı gibi görüyo beni

bebingcim arabaya alıştım ya geçti hevesim:)))
hem kilo da aldım okula yürüyerek gidiyorum 1 haftadır
ağustosta 3 yıl olacak canım evleneli
siz de haklısın verip te dır dır edeceklerine vermesinler
ama teklif etseler iyi olurdu eşim de üzülüyo
ben annemlerden para isteyemem diyo
geçiştiriyorum ama o üzülünce daha çok kızıyorum onlara

tupus sen de hoşgeldin yaşın daha gençmiş
inşallah hemen tutar da genç annelerden olursun
Allah yardımcın olsun

ii akşamlar kızlar nasılsınız ben işteyim yine bugün hiç canım işe gelmek istemedi sürekli yatasım var çok halsiz hissediyorum kendimi inş hasta olmam

ne kadar dizikolikmişsiniz yawwww..
özlem teyzesi ada seni özlediiiiii..nerdesin??
burp naptın canım yaa buün hiç uğramadın..
bebingcim valla kocişim çok iyi ama hayatta yemek yapamaz.zaten çok yoruluo sabah 5 de kalkıo işe gidio,ben ona kıyarmıyım,o benim tombişimm..sen nerelerdesin?eleman bulamadınmı daha?çok yorma kendini.senin misafirlerin vardı dimi bu akşam.sana ii sohbetler.
naber mavişim?
zaten tuanayı hiç sormucam.unuttu bizi..
deniz şuan romantik bir şekilde kocişinin doğumgününü kutluo.pastasına övgüler beklio.hiç demioki benim bi hamiş arkadaşım var canı istemiştir.onuda çağıriimm.

valla mavi bizde herşeyi kendimiz yaptık iyikide öyle yapmışız sende iyi yapmışsın boşver... toplu iğneleri bile yok doğal olarakta cak cak konuşma haklarıda:)))

canım ya işlerim vardı ama ben teyzoşumu unutur muyum ya yerim ben o kurabiyeyi:)))

ben girmedim ama burpum da yok ya ne oldu acaba allahım inşallah kötü bir şey yoktur .....

bebingim sen yanına birini mi aldın yanlış okumadıysam.... hadi hayırlı olsun ama deneyimsizse sen yorulursun inşallah işi bilen biridir de sende rahat edersin....

özlemim bakalım daha bugun ilk gunuydu
belki yarın gelmez bilemem daha önce calışmış ama bizim sektörde degil bilemiyorum nasıl olcak esekten düşmüş gibiyim.

nursimcim iyi nöbetler ikimizde hasta oluyoruz herhalde

nasıl yani ya gelip deneyip gidiyolar mı? birde iş yok derler var işte ama adam gibi yapan yok....

sağol bebingim bahar havası çarptı sanırım beni inş omayız ama sendetabi işyerinde neye koşturacağını şaşırıyosundur dikat edelim tatlım hasta olmak en son istediğimşey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…