tupiş enteresanmış canım yumurtalararın bukadar çok yumurtan oluştuysa polistik overın yok dimi tatlım korkutmayayım seni gençliğindendir çok yumurta şişliğinde zaten ondandır canım hepsi gider merak etme bana bu ay iki 5 hücreli bir 3 hücreli embriyo transfer edildi edildikten sonra embriliyoğum ikini kalite yumurtaların pek kaliteli değil dedi ama o bölünmelerinde bir kalitesi oluyor geçen sefer 3 hücreli bir tane yerleştirebilmişlerdi ama çok kaliteli hücre çeperleri varmış yani hücre sayısının yaında formantasyonu falanda önemli kendi içindede kalitesi var sen hiiç canını sıkma iyileşmeye bak rahmini bebişlerine hazıret gerisine karışma
nursimcim geçmiş olsun canım vitamin takviye al
denizcim kocişinin doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşının ne getirmesini dilediğimi söylememe gerek yok sanırım ev yapımı pasta benimde çok çekti bende envayi çeşit yaparım süslü püstü pasta şekeri ile heykeller yaparım üzerine yapasım geldi :)))
mavicim mümkünse kırmıızıların gelmesin olurmu söyle onlarada 9 aylığına bir yere tatile gitsinler bi kafa dinlesinler senin için ergenliğinden beri çok yoruldular tatil onlarında hakkı :)))) bide böyle kandıralım onnları belki bi moka yarar :))9
özlem bayılıyorum sana ben kilo almaktan o yüüzden korkuyorum ne rejim yapabilirim nede spor maşallah sana bu arada bebingde merak etmiş bende ettim tek taş alyansın yerinemiydi bulaamadınmı canım eğer öyleyse üzülme herşeyde hayır varmış :) tek taşın oldu :))))))))))
semracım ıspanağı çok iyi yıka güzelim seni korkutmak istemem ama istanbulda yaşıyorsun malum benim doktorum anlatmıştı çatalca taraflarında özellikle lağım suları ile yıkıyorlarmış sebze meyveleri bana yıkama suyuna bir damla çamaşır suyu ki sen bunu yapma şimdi yada bolca sirkeyle yıka demişti sirkeyi duymuşsundur zaten aman canım çok dikkat et
bebing umarım adam gibi bir çalışan bulursun bu devirde çok zor düzgün kişi bulmak
gamze canım şu an üzgünsün birde adet dönemindesin ve tedaviden çıktın herşeyin sana batmasından normal bir şey yok kayınvalide kayınpeder ağızları ile kuş tutsa yaranamaz benimkilerde öyle yaşamasını gezmesini çok iyi bilen insanlar benim kayınvalidem çok iyi bir yerden iyi bir konumdan emekli olmuş ellerine hep büyük paralar geçmiş hepsinide afiyetle 5 yıldızlı otellerde yediler bir oğulları bir kızları var biz 6 yıldır çıktık ben her gün onların evine giderdim öğrenci iken beni el üstünde tutarlardı taki evlilik günü gelene kadar hayatımın şokunu yaşadım kırk yabancı gibi dünümüze misafir gibi geldiler tüm yükü benim ailem yüklendi gık bile demeden 14 yıl oldu onları tanıyalı 6 yıl çıkma 8 yıl evlilik bir yardımlarını bilmem inanılmaz güzel yaşarlar kendilerine bende bunları eşimi acıtmak için yüzüne çok vurdum yapıyor insan ama sonuçta onunda yapabileceği hiç bir şey yok bizde herşeyimizi çalışa çalışa yaptık ama özlemin dediği gibi hiç birşeyimize karışamazlar çünkü buna hakları yok deveye boynun neden eğri demişler her işimi kendim görürüm demiş bizimkide o hesap üzülme canım şu an hassas dönemdesin hayat daha çok acıtıyordur seni bende bu hafftadan korkuorum bu haftayı bir atlatsam allahım ödüm patlıyor
denizcim yeni yaşınız kutlu olsun canım.... umarım tüm umutlarla ,sevinçlerle gelir.....
evet canım bende diledim rabbim kabuletsin hepimizinkini inşallah.... allah korusun o nasıl söz canım ya.... azmettim ben bitmek üzere artık rabbim kabul etsin...:lepi:
canlarım benimde adaklarım var eşiminde eminim ki annemin ve babamın da hatta benim babam alem adamdır azıcık hasta olsam heemen adak adar...
elbette basa gelen cekiliyor denizcim en azından ömür boyu böyle sürmücek.
ohh pastalar yapıldı...senin bi alyansın vardı kaybettiğin ne oldu hiç çıkmadı mı biyerlerden
tupus cok gecmiş olsun erkenden farkedip tedavi olmanız cok guzel inşallah olur bebeğin.sennerde yasıyorsun
taitili bırakın biraz molaya ihtiyacım var gun içinde yada hafta sonları kafam işte olsadda bedenim yatagımda olmak isitoyr.koçişle elele gezmek istiyor...
bebingim ne kayınvalidesi çok kasmam kendimi ama her dakka da giremem
aslında sakin iyi biridir bakmayın dert ettiğime benim kızdığım başka şeyler
ya da dur anlatıym azcık
evlendik herşeyi biz yaptık çok şükür hiç bi eksiğimiz yok
geçen sene ev aldık tokiden peşinatı verdik taksitleri ödicez ev bitince
annemlerden borç aldık çok şükür kapattık
biz ev aldığımız dönemde onlar dükkan sattı 2.evi alacaklar bu arada 1.evi eşim almış onlara bişey diyemem alsın oğullarıdır hem daha evli değildik
neyse ev alıyoruz dedik sadece hayırlı olsun dediler nerde nasıl kaça borç verelimmi falan korktular para isteri diye heralde
araba aldık yine ses yok kaça aldın eksiğin var mı???
bunlara kızgınım para olmasa sorun değil ama var
ve borç dahi teklif etmiyolar bunlar işte yoksa otur konuş çok iyiler ama zor gününde yaklaşma
bunu da eşim görmezlikten geliyo affedebiliyo ama ben sindiremiyorum
karşılıksız para asla almam
ama evin arabanın hakkında bişi bile sormadılar
aldık bitti
lafa gelince de görümcem siz çift maaşsınız ne güzel eşyaların güzel
ooooh tatile gidiyosunuz ne güzel tabi ben de çıldırıyorum
çok görüşmeyiz eşimin işinden dolayyı çok izni olmuyo senede bi kere 5-6 gün gidebiliyoruz
bi de onlar geliyo işte bakalım kaç gün sürecek
ne kadar dizikolikmişsiniz yawwww..
özlem teyzesi ada seni özlediiiiii..nerdesin??
burp naptın canım yaa buün hiç uğramadın..
bebingcim valla kocişim çok iyi ama hayatta yemek yapamaz.zaten çok yoruluo sabah 5 de kalkıo işe gidio,ben ona kıyarmıyım,o benim tombişimm..sen nerelerdesin?eleman bulamadınmı daha?çok yorma kendini.senin misafirlerin vardı dimi bu akşam.sana ii sohbetler.
naber mavişim?
zaten tuanayı hiç sormucam.unuttu bizi..
deniz şuan romantik bir şekilde kocişinin doğumgününü kutluo.pastasına övgüler beklio.hiç demioki benim bi hamiş arkadaşım var canı istemiştir.onuda çağıriimm.
gunadın sabah sekerleri erkencisiniz bugun...
burp um agrıların gectiğine sevindim.hatlar karıstı sende alyansı kaybeden denizdi.tek taş özleme doğum gunu hediyesi geldi.olabilir tabi o kadar yoğunsun ki canım...
semracım bekliyoruz ada nın yeni fotolarını eve geince hemen gir nete boy kilo bilgilendir bizi canım.
maalesef özlemcim adam gibi birini bulmak cok zor.yani iiş çok ama çalısan yok herkes bedavadan cok buyuk paralar istiyor emek harcamadan.
bugun girebilirmiyim bilmiyorum kızlar dun en son girdigimden beri carpıntım var ve tansiyonum biraz yuksek kafam allak bullak oldu bi sürü de banka işi var.hiç halim yok ya ne oluyor bana bilmiyorum hamilelik belirtisi olamaz bunlar di mii
zaten nereye hamile olcam reglim biteli daaha kaç gun oldu ki hem calışmadan nereye olcak
Günaydınnnn kızlar,güzel bir gün hepimizin olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?