Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canlarım biraz daha iiyiyim ve hemen sizin yanınza geldim.
sanırım dinlenmeye ihtiyacım var bu tempoya dur diye sinyal veriyor vücudum
yada nazar ettiler sizin dediiğiniz gibi
kim yaptıysa gözü çıksın

burpum hamile olunca sen iyice hatların karısır evin içinde dolanıp durdugunu hayal ediyorumda cok komik geliyor...

denizim belki kendiliğinden kalmamıştır ne biliyosun
bizim bi doktor vardı 37 yasında evlenip hiç beklemeden tüp bebek yaptı sak diye tutturdu hoş ilk seferde tutturması da ayrı bi olay ah keske 18 yasımda evlenip catır catır doğursaydım yaa

şimdi nerdeyse ortaokula giderlerdi bide hayal kurardım hep 3 tane 4 tane cocugum olsun diye bakalım bi tane bulabilecekmiyim.

simdi onu bile bilmiyorum ah su an hamile olsamda böyle yatsam dinlensem nasıl canım cekti hani derler ya kafamı kaldıramıyorum sürekli uyudum 3 ay filan

kırmızılarım gelmedi allahım inanamıyorum kızlar biliyorsunuz dündü günüm ödümde patlıyor ümitlenmeye off çok heyecanlıyım ama sabah adet sancım vardı birde adet öncesi terlememde vardı offf aslında iki gün hatta bir gün gecikmeyle helee böylesi bir tedavi sonrası gecikme normal bile olabilir ama benim kırmızılarda hiç gecikmezdi yaaaa nooolr dua edin bana kızlarım canlarım şu topiğin bi önünü açayım ben kalırsam sizde çorap söküğü gibi hamile kalırsınız zaten beni göre göer sizde umutsuzluğa kapılıyorsunuz bilmemmi tüpde bile böyle oluyorsa biz ne yapacağız diyorsunuz inşallah aşarız bu endişeyi kızlar

kızlar demin eişimi kekledim iş yerinde neredeyse ağlayacakmış kırmızılar geldi dedim kalpten gidiyordu :))))))))))) inşallah şaka gerçekleşmez

yazık adama burp ya yapma böyle şeyler
bak sonra hamile oldugunada inanmaz...
gercekten ilk defa seni dinlemedi su kırmızılar
ee hadi hayırlısı bakalım hamile burpppppppp diye bagırmak istiyorum kır su zinciri artık

buprcum hadi ya aç önümüzü allahım duy sesimizi.senin hep test tarihinden önce olurdu değil mi ilk tüp te de öyle olmuştu biz test tarihi beklerken adet oldum demiştin inşallah bu sefer böyle olmayacak..ayy çok heyecanlandım bugün tarnsferin kaçıncı günü cuma büyük gün hadi bakalım..

nasılsın bebişim ah keşke hamiş kalsakta bu yorgunluklar hiç geçmese..
bence kendiliğinden kalmıştır ya kaç gün geçmiş miğde bulantıları başlamış üstelik canıda birşeyler istiyormuş bugün belli olmuş daha annesi de anneme diyormuş pınarın yok mu diye..annemde düşünmüyorlar demiş uff geçen günde dayım aradı istemiyormusunuz yoksa olmuyor mu dedi..çok mu belli oluyor bilmiyorum ya..

kızlar demin eişimi kekledim iş yerinde neredeyse ağlayacakmış kırmızılar geldi dedim kalpten gidiyordu :))))))))))) inşallah şaka gerçekleşmez

canım ya yazık adama ama sonra sevinmiştirde
yapma böle şakalar inşallah da gerçek olmaz bu sefer olacak bak birde senin tarnsferin geç oldu bence olsaydın bu zamana kadar adet olurdun..tamam gecikme yapıyor ilçalar ama geçen seferde o kadar ilaca gününde gelmişti kırmızılar..

bebişim burda görünüyordun çıkmışsın..
bende hastaneyi aradım konsey yapılmış ama dosyalar sırayla aranıyormuş yeri gelince arayacaklarmış böyle telle herkese hesap vermekten sıkıldık diye küstah bir cevap aldım ben 3 haftada 2 kere aradım başkaları da arıyorsa ben napayım ama doğru düzgün cevap versinler o zaman..niye böyle bu düzen özele gidersin kapıda karşılanır hürmet görürsün burda raporlu verdiğin vergilerin karşışılığı hizmet beklersin bir küfür yemediğin kalır eşim akşama gelince soracak sabah giderken ara demişti şimdi ona söyleyeceğim deliye dönecek sinirden..yine başlayacak arabayı satalım gidelim başka yerde yaptıralım diye..uff bıraktım artık bu işin peşini ne zamana denk gelirse o zamana kadar bekleyeceğim adet olunca da ilaca başlayacağım geçen yazım ameliyatla heba oldu bu yazımı da bununla geçirmeyeceğim..

valla kızlar ne güzek kaynatmışsınız sanırım burpum attıracaksın bize göbecikleri ayyy hadi innnnşşşşşş. benimde 20 yaşındaki halamın kızı dün 2. doğumunu yaptı ben onun doğduğunu hatırlıyorum bizde tık yok hala bebingim bende derdim hep 3 çocuğum falan olsun diye ama şimdi bi taneyi bulamıyoruz.bide dün arkadaşıma gittim kız kardeşide geldi benden yaşa çok küçük kazara 2.ye hamile kalmış birde nasıl sigara içiyor kolay bulunca öyle oluyo demekki...
ama bize tüm bunları inş unttururursun burpum....süprizzzzz

kızlar hemen kaçıcam yemek yapıyorum buuuurp hadi canım
aç önümüzü
hamile haberi ver hemen arkandayım inşallah

kızlar öptüm herkesi daha gelmedi bizim misafirler yemek yapıyorum hallediym gelirim yine

denizim cıkmadım ama müşteriler anlaşmış gibi hepsi aynı anda geliyorlar ya
ne biçim iş bu yarısıyla ilgilenemiyorum böyle olunca afra tafra yapıyorlar bide
hayret bişey ya
benim eleman da sağolsun kılını kıpırdatmıyor
yeni birini bulmam lazım

ben burdayım ama cıkmısım gibi saro yanıyor dellendirmeyin beni ulen
sinir oldum simdi ya
burp gelirse o kırmızılar gelicem istanbula göstericem günlerini onlara
nursimim az geliyorsun sen artık aramıza
kolay gelsin canım benim yasak koydurtucam su hamile kalma ve hamilelik haberlerine
sigara içenin kafasını kırsaydınız da bi rahat etseydi içim.

özlem hanım nerelerde ya
bak zopalıcam seni ben hasta hasta laf yetiştiriyorum size

tuanay zaten ayrı adını bile anmıcam görecek

denizim sen gaf yapmısın kimliğini deşifre etmesen diyorum

o konsey yapanların be ta.................
gerisini siz tamalayın hayret bişey bi telde cevap vermeye üşeniyorlar fırcayı cekmek lazım
zamanında arasalar bi zahmet böyle olmaz
anaaaaaaaaa
cok sinirliyim napsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…