yazın menü yazın benim için bi problem yok ama tatlı yı çok yazmayın:)))))))))))))))
becerikli hatunlar bebeklerine yelek örer
benim gibi beceriksizler de oturur oturduğu yerde::)))))))))))))))))
güle güle sağlıklı günlerde giysin ela hanım
kız sevim senin kzın adı da masal kahramanı gibi
öykü mercan nasıl uygun 2 isim de birbirine
yaa aslında bebing kafama takıldı biraz kurcaladımda benim tüm aşılama ve transferlerde normaldi rahim duvarı kalınlığı hatta az bulunduğu sınırda bulunduğuda olmuştu bu son histeroskopideki kadınmı becerememişti duvarı geçmeyi ilk küretajdada kalın değilde bozuk yüzey demişti ama rahim iç dokusu her adette yenilenmiyormu off of en iyisi hiiç kurcalamamak ben artık herşeyden korkar oldum kurcalamak istemiyorum kurcalancak milyarlarca varyasyon var
ya istanbul dışındaki hatunlar sizin trafik çileniz yok dimi biraz anlatsanıza nasıl rüya gibi mavi kocişin trafiğe takılmıştır diyecektimde birden aklıma geldi ne trafiği heryer istanbul cehennemimi
sorma bebing böyle bir önceki gün bir sonraki gün falan oluyor bazen annem yolluyor ozaman sen menülerimi bir görme bende bir kısmını çıkarıyorum bir kısmını çıkarmıyorum atılıyor bu seferde ((
bebing senin tek çaren fırın yemekleri et but tavuk balık hooop hazır diz tepsiye ver fırına yanında hooop mezizin çeşnileri kocayada sebze pişirmeyi öğret oda sebze ihtiyacınızı karşılasın :))))
dedim ya bebingim aslında duvarın kalınlığını birtek o histeroskopi yapan hatun dedi oda beceriksizin tekiydi bir türlü beceremedi içeriye girmeyi ay nebiliiim ultrasondada ince buldukları bile oldu estroformla kalınlaştırmaya çalıştılar hağğğğğğğğğğ hatırladım hatırladım tamamdır histeroskopi son tüp tedavisi sonrası yapıldı ve onda estroform kullanmıştım ve normalden daha kalınlaşmıştı tamamdıııııır bak bebing sayende çözmüş oldum o sıralar hiç aklıma gelmemişti
ya benim bildiğim rahim duvarını özellikle kalınlaştıryorlar hatta tüp bebkte aşılamad zırt bırt usg ye onun kalımnlığına bakmak içinde çağırıyorlar 9mmmi 9santimmi ne olunca transferi yapıyorlar bende öyle demişti dr siz niye inceltiyosunuz ben konuya tam anlamdan daldım ama
ya kızlar ben akşamları ya mısır pörtleği yada top kek falan yiyorum çayla yemekte formaliteden iki çatal sallıyorum göstermelik zopalığım zopalık dün çekirdek yedim ufff ((( bebiş tabi olmaz bende
kurcalama canım da rahim duvarı malesef her adette yenilenmiyor öyle olsa annemin ara kanamaları olmazdı ne zaman kürtajla duvar inceltildi o zaman bitti.şimdi de ilaç kullanıyor renkli renkli hapları var
o sayede ara kanamalar tarihe karıstı doktor östrojen fazla salgılandıgı için tekrarlar dedi ama annem menopoz yasında kendini onunla bir tutma
evet sevim benimde ince asılama da onun için iğne olmuştum ayrıca
10 olunca mükemeldi sanırım ama bu cocuk yapmak için normal 1 oluyor annemin 10 herhalde ama cocuk dogurmıcagı için gereksiz:) o yapsa kesin tuturur ilk aydan
evet bebing benim rahim duvarımda var bir boktanlık ama histeroskopide hiç bir sıkıntı göremediler benim aslında rezervlerimin azlığı dışında spesifik bir şeyim yok ama oda yımırta kalitesi için çok önemli sonuçta yıllardır kısır oğlu kısırım
şimcik kocayı varikoselmi yaptırsak diye düşünmekteyim birdahaki tedaviye vakit var nassa
valla daha dükkandayım markete git malzemeleri al yemegi at fırına bekle pişsin diye saat 10 u gecer burpum en iyisi hazır yemek.kadın yapıyor işte onla idare ediyoruz bi de annem gelsin o yapar ben ona sırnasırım