Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh çocukluğuma götürdün beni o yumurtalı peynirli fırında ekmekle :)

burpum bu lekelenmeler kürtaj la kazınıyor rahim duvarı inceltiiliyor ondan sonra belli bir süre geciyor ama hormonlarını düzeltmedikleri sürece yine oluyor annem de var ordan biliyorum mesela onda östrojen fazlalığı var 50 yasında bende az östrojen az bana versene diye dalga geciyorum

selam fıstıklar valla gözlerim pörtledi iyice...

denizim çok üzülmüşsün en sonunda patlamışsın
bende her olumsuzlukta aynen öyle olur sonra ağlar açılırdım
ama emin ol kara günler geride kaldığında hepsini unutacaksın tatlım..

semracım adacık düşmüş korkma bende beşikten düşmüşüm
küçükken dudağım patlamış bebişleri bi şekilde büyüycek baya sakarımız varmış burdada bende sakarlık konusunda fena değilimdir yani...

bebimmm geldim tatlımairaz geç kaldı....

özlemcim çok geçmiş olsun canım bebeğin gayet iyiymiş sevindim tatlım...

cok istiyorum o yumurtalı ekmektennnnnnnnnnnnnnnn
nbnh bende gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne zamandır yememiştim yaaaaaaaaaaa
kim yapacak ki
annem olaydı yapardı

bizim menüye kurufasülye pilavda eklendi :))))) ablam yapmış ben sevmem ama gerçi ben hiçbir yimeee sevmiyorumki allahın gücüne gitmesin

sevimcim neden ekmek arası yiyorsun tatlım tabi çok kilo alırsın o zaman...
kaynınada çok gıcık oldum eşin beklemesin onu gelsin işi bitince...

hormonlarımda bir aksilik görünmüyordu bebingim bakıyorlardı bir sorun göremiyorlardı aksine e2 im çok düşüktü hatırlasana ama rahim duvarımın kalın olduğuda bir gerçek bugün regl oldum dediğimdede annemin ilk söylediği senin duvarlar çok kalın oldu son histeroskopidede canım çıkmıştı ya bir türlü girememişlerdi içeri rahim duvarını aşıp eee bebiş nasıl girsin

ya ekmeksiz yemek yemek ben doymamki eee sebze yiyorumya burp kızma biber salatası yoğurt yiycem patlıcanlı pilav da yaptım ama yiyemiycem 1kaşık alsam olurmuuuuuu

nursim çaktırma canım bırak artık ekmek yemiycem ne yapalım
kaynımada gelince kızlar benim saf ne yapıyım ordamı bırakayım ayıp oluyor diyor sırtımdamı getiriyorum diyor sabah götür akşam getir oh paşam yol parasından yırtıyor bizimki alışkın keklenmeye aman takmayacağım kafama hele yaz gelsin ben ona sorarım alacağım kızmı anamı oh kafamı dinlemeye gidecem

iyi gidiyor bebingim kızım büyüdükçe baskı yapıyor biraz huzursuzum midemi ağrıtıyor...
çalışınca evde vakit geçirmek çok sıkıcı oluyo bende kızıma yelek başladım onu örüyorum..

ya ayıp yaaaaaaaaaaa balık patlıcan salatası çiğ köfte of anam of delümüsünüz ya biz biz biz varya hamilşeler var dır belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…