Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offfffffffffff bizde dadandık aksmaları cekirdege hiç iyi bişey degil amma
yememek lazım bütün hayatı abur cubur sende benmi gibisin burp ama kararlıyım buharda pişirme yapıcam ben severim oyle sebzeleri ama üşeniyorum yaaaaa
yatılı kadın alıcam eve hergun mis gibi yemekler olsun ama önce büyük bi eve cıkmam lazım tabi bide loto toto dan ikramiye lazım aman prenses miydim ki ben öceki hayatımda tövbe tövbe
çalışmadan önce böyle degildim ben deli gibi menüler cıkarırdım eşime şoook geçirirdi anasından görmedigi için ama kilolarıda almıştı
benim evde olmam lazım yemek yapabilmem için aslında pratik bir hatunumdur ama üşeniyorum içimden gelmiyor

kociş trafikte bir saattir 15 dakikalık yolu anca katedebilmiş zor gelir

yazık anam ciddi ciddi demişti bbenim yumurtayı filan nakletsek diye mantıklı tabi
ben ananeme cekmişim kızlar onunda iki sene sonra olmuş çocugu o zaman tedavi filan yokki 50 yıl önce
bidaha da olmamış o da düzenli regl olurmuş ama olmamış bende dalga gecerdim siz yapmayı becerememişssiniz diye o zmaanlar Allah ceza mı verdi şimdi
ablam anama cekmiş ama ilk bebekte sütü yoktu şimdi ikincide var annemin de öyle olmuş
yoksa ben ananemin mi çocuguyum :)

istanbul da yasanmaz anacım
valla ömür törpüsü o tarfik eskiden yani 10 yıl önce cok daha iyiydi şimdi felaket ya cekilir çile degil
Allah size kolaylık versin

sevim eşinde işe minibüsle gitsin bi süre ayagını kessin kaynının.

sermest cok yorgundu ya sabaha kadar uyurmuş
çok iyi gelir kızcagıza dinlenir
inş uyur güzelce rahatsız etmezler

bebingim kabak çekirdeği ye bari ben ve kocişim aburcubur canavarıyızdır çok fena ben marketten almayacağım derim kocişe bir bakarım aa onsuz olmaz bunsuz olmaz der atarda atar sepete e oldu olacak bende atarım dolaplar kuruyemişçiye döner

haha lafa bak sen cadı bebing becerememişsiniz ha :))) bizde annem babam sabah kalkıp teker teker banyoya girdiklerinde çok uğraşırdık annemle :))))))))))

biraz fazla mı kaynattık bugun acaba
gelince kızacaklar en iyisi bende cıkayım anca hazırlanırım
dükkanı kapatırım
ayyyy markete gidip deterjan alıcam
sonraaaaa ne yesek kiiii
bilemedim bunca guzel yemekten sonra
ay biriniz burda yasasaydı size gelirdim ben
davet filan beklemezdim haaa cat kapı
ama elim boş gelmezdim merak etmeyin ne seviyorsanız getiirirdim :)
sonra bulaşıkları filan yıkardım ödeşirdik
ay amma uzun hayal oldu

benim işim hep avrupa yakasında evimde anadolu yakasında oldu ve ömrüm hep trafikte geçti bıktım bıktım hiiiç tahammülüm kalmadı trafiğe :///

ananem dedemi düğünde görmüş eee cahiller ya işte dalga gecerdim bende
gördüm sonra anyayı konyayı biz her moku biliyozda noluyor

bende hiç denk gelmemiştim annemlerin teker teker banyo olayına geceleri bekleridim bazen
ay herhalde yapmıyor bizimkilier diye üzülürdüm
sonra bi kere yakaladım da rahatladım :)

ablamın arkadası dogum yapmış bbebek 3800 müş yuhhhhhh dedim bebek yatagı var ya hastanede ona sıgmıyormuş sempatiksalakcinni

avrupa yakasında yaşamayı hiç sevmiyorum bebingim birde kocişin işi genelde %70 anadolu yakasında oluyordu annemlerde anadolu yakasında

o zmana sende haklısın sekerim
ben asıl osabahın köründe servislerde uyuyan cocuklara kıyamıyorum

bizim bi tanıdıgın ogluacayip uykucuydu serviste uyurdu soför onu kucaklayıp sınıfa götürürdü ilk dersin sonunda uyanırdıkaydirigubbakcemile3

valla ben en son gidiyordum di mi takıldım kaldım burda
ama sohbetimiz cok guzellll
bırkamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…