Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim boyum gercekten uzamıs gecen yıl giydigim kilotlu coraplarım olmuyor kısa geliyor bu aşılamadaki iğnelerin yan etkisi filan olabilir mi

bebingim benim büyük yiğenim 4900 doğdu çocuğun ne geldiyse başına kilosundan geldi ya

sermest uyuma akşama sakla uykunu bak sana ne diyeceğim üst kattaki gerizekalıların çok gürültü yaptıkları bir sırada apartman genelinden sigortalarını kapat jetonları düşer belki

nereye sermest gitme uyuma akşama uyu

tühh son çagrılarını göremeden gitmişim üzüldüm şimdik

haha alemsin yavrum ya ögretmiş adamcagıza aferim

ben geldim kızlar
bugün öğlen yemeğinde mantı vardı
azcık yedim bi de çorba içtim
baklava bile vardı ama yemedim:)))))
sanırım diyetime alışıyorum:)))))

aferim sana uyumlu insan seni:)

et yemeyeli cok oldu be yavrucum
haftasonu alısveris merkezinde kendime göre yıyecek bişey bulamayınca anladım
et yemeyenlerin halini dedim koca merkezde vejeteryanlara göre yemek yapan yer yok
yer gök etli ürünlerle dolu diye söylendim durdum benim gibi bir etobura yakıstı mı hiç:)

herkes titiz herkes duygusal herkes sakar herkes düşünceli amanın ne bu ya herrbişeyimiz aynı

kalpler bir ya bebiim ondandır

sermest uyudu di mi yine gece uyuyamıcak bu hatun

valla uyudum mu sızdım mı noldu ben de anlamadım hala ölüyorum uykudan ama

masallah canım elinden geliyor demek ne güzel ben de bu konuda sınıfta kalanlardanım:)

sermest cok yorgundu ya sabaha kadar uyurmuş
çok iyi gelir kızcagıza dinlenir
inş uyur güzelce rahatsız etmezler

saati kurmasam kalkmazdım belki tam yeni yeni dalacak gibiydim alarm caldı
sesleri kesilirse uyurum gene hala yorgunum be kuzum

haha lafa bak sen cadı bebing becerememişsiniz ha :))) bizde annem babam sabah kalkıp teker teker banyoya girdiklerinde çok uğraşırdık annemle :))))))))))

haha benim gibi bir hafiye daha ben de bu tilki uykusuyla yakalardım hep
sonra da matah bişey yapmış gibi kız kardesime analtırdım sabah alemiz ya:)

ablamın arkadası dogum yapmış bbebek 3800 müş yuhhhhhh dedim bebek yatagı var ya hastanede ona sıgmıyormuş sempatiksalakcinni

hay maşallahhh kuzuya

coooooooooook yoruldum ekranın basında amaaaaa
basagrım gecmişti yeniden gelmez umarım

insallah bebiimmm

gözlerimm kaydı be amma kaynatılmışşş
zopamı cıkaracam şimdiiiik

hava güzelse tabikide havaln canım öykü hanıma da iyi gelir sen melek gibisin sevimcim herseyin en guzelini hakediyorsun canım ya...

ekmek arası patates ooooo ye guzelim yarasın aksama da sebze ve et yemelisin
sebze yiycemmmmmmmm artıkın
canım benim ama kendini suçlama bitanem verilmiş sadakanız varmış korkma bişey olmaz
ahhh bebingim ahh sormaa.çok fena bişeyyy.allah kimseye vermesin,çok zor,hala o anı yaşıyorum sanki.ata'da çok ağladı,çok üzüldük,ama ben suçluyum,dönen çocuk koltukda dururmu hiç??????????
gülüm öyle deme annem her zaman der çoçuk dediğin düşecekte kalkackta hatta burda karslı bi kız var 5tane çoçuğu var yaşıda daha 24 çoçuklar sokakta aşkama kadar bide kışın bile ayakları çıplak annem diyo mercan doğsun bende öyle yapacam sizi nazladım aman dedim üstünüze titredim mıçınız hastalıktan kalkmıyor bakın şunlara hiç bişey olmuyor diyor haksızda değil çoçukalr maşallah demirdemnmi ne
bahçedeki sevimmmm teyzemi aradım cevap vermiyor. ev teli ben sana haber veririm. kız onlar akpınar mahallesindelermiş. annem söledi.
akpınar mah lesi neresiymişki acep bende memoya soruyum bakalım nerdeymiş orası kavaklıgı sor teyzene yakınmıymış ona
anam iyiki enişteye gagalamışlar seni yoksa elimizde kalırdın sakar şakir

iskelede atlarken ayagım takılır ayak basparmagım kırılır ve alcı yapılamaz öyle yatarım günlerce
aha bi sakar daha iyiki eniştelerim almış sizi vallaha allah onlara çifter çoçuk versin yoksa siz elimizde kalcakmışsınız
şimdi size bi sorum var hani gecen gun bi akıntı olmuştu ya tam bebeklik bi gun oldu o sadece
şimdi regl olana kadar bekliyim mi calısmalara devam edeyim mi hani bir zararı olurmu olduda tuttuysa bu ay bi degişiklik olduysa
inşşşşşşş bebiş gelir hemde senin gibi tatlı biri
tavuğu ve sütü silsekkkkkkkkkkkk yerine bol ot salata falan koysak
nursim okuyor anladım ben

sevim sen napıyorsunnnnn
noldu yemek işi hallettin mi nasıl bahcede havalar nasıldı
bahçe güzeldi kızlar çay yaptı getirdi keyif yaptık kaynanam gelene kadar karı iki dakkada morelimi sıfıra çekti salak bu karı ya ben bunun oğlununnnnnnnnnnnnnn yemekte patlıcanlı pilav biber salatası hedikli helle bizim oralardan yoğurt turşu
bana gel bebingimmmmmmmmm buaşıkları makina yıkar korkma
benim işim hep avrupa yakasında evimde anadolu yakasında oldu ve ömrüm hep trafikte geçti bıktım bıktım hiiiç tahammülüm kalmadı trafiğe :///

ist trafik trafik ist

kociş anlatıyor trafikte dikiz aynasına bir bakmış arkasındaki adam uyuyormuş koymuş kafayı arkaya doğru hor hor birde hafif hafif hareket ediyormuş kociş nasıl kaçacağını şaşırmış :))) yazık bu insanlara beaaaa

ta bu saatte ıspanak yıkadım ayıkladım bir de pöff bi dünya ugras
kalıyor bir avuç şey yıkanınca onu da üstünkörü pişirince neye benzicek bilmiyorum
gec yiyip yatınca bu saate kaldı yanına yogurt yerim artık napiim daha ugrasamıcam
sizin menüler daha güzell ama yaa
haftasonu napsam anama mı kaçsam sırf yemek için
ama o yolu gözüm kesmiyor ya

burp trafik olunca hakikaten çile oluyor
haftasonu kadıköye iki bucuk saatte indik geberdik otobüsün içinde bir de:S

sevim aramı kalmış istanbulda kaçacak bizim karı koca ömrümüz trafikte geçiyor dün o trafikte ben trafikte o yol durumu soruyor bana ben ona soruyorum

yaa bide ben kafa çekecektim bu saatten sonra çekersem gece çişim gelir uyanırım birdahada uyuyamam :))))

iki gündür sıfır uykuyla geziyomm burpum
zombi gibiydim sızdım resmen ses olmasa uyurum ki
gözlerim yanıyor hala uykusuzummm

sna okonuda çok imreniyorum maşallah zaten ben olsam arabayı oraya bırakır bidaha binmem gerçi 12yıl öncede öyle yaptım şimdi kullandeseler kontağı bile açamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…