sermest uyuma akşama sakla uykunu bak sana ne diyeceğim üst kattaki gerizekalıların çok gürültü yaptıkları bir sırada apartman genelinden sigortalarını kapat jetonları düşer belki
nereye sermest gitme uyuma akşama uyu
menüye kazandibide ekledim
doğru tahmin ettiniz arkidişler çiğköfteler ready :)))
kociş şanslı bencede bebing dün hasta olduğunu duydum eve gelir gelmez tötümü yere kondurmadan bir litre meyve suyu sıktım yorgun halimle kıymetimi biliyormu biliyor çünkü bilmesi için okadar çok konuşurumki çenemi hiiiiç tutamam
annemden kalmış o özelliğim annem her yaptığımıza tezahurat ederdi hiç unutmam es kaza birşey pişirsek babamın her lokmasında çocuğu övsene bak ne güzel yaptın desene bak löp lüp yutuyor diyip dururdu bir gün kociş anemin gene böyle yapmış olduğum basit bir şeye övgüler yağdırmasından keşfetti benim böyle övgü manyağı neden olduğumu :)))
ben geldim kızlar
bugün öğlen yemeğinde mantı vardı
azcık yedim bi de çorba içtim
baklava bile vardı ama yemedim:)))))
sanırım diyetime alışıyorum:)))))
denizle tuanay tedaviye mi başlıyo ya bugün kafam kazan gibi de tam anlayamadım
deniz dün de demiştim belki de bu sorun hemen tüpe başlaman için çıktı
seviiimmm hergün 4 köfte büyüklüğünde et tavuk ya da balık yemen lazım
ve 2-3 bardak süt yoğurt
ihmal etmeyin haaa
sermest sen de
bunlar mecbur olanlar bebeğin protein ihtiyacı
herkes titiz herkes duygusal herkes sakar herkes düşünceli amanın ne bu ya herrbişeyimiz aynı
sermest uyudu di mi yine gece uyuyamıcak bu hatun
iyi gidiyor bebingim kızım büyüdükçe baskı yapıyor biraz huzursuzum midemi ağrıtıyor...
çalışınca evde vakit geçirmek çok sıkıcı oluyo bende kızıma yelek başladım onu örüyorum..
sermest cok yorgundu ya sabaha kadar uyurmuş
çok iyi gelir kızcagıza dinlenir
inş uyur güzelce rahatsız etmezler
haha lafa bak sen cadı bebing becerememişsiniz ha :))) bizde annem babam sabah kalkıp teker teker banyoya girdiklerinde çok uğraşırdık annemle :))))))))))
ablamın arkadası dogum yapmış bbebek 3800 müş yuhhhhhh dedim bebek yatagı var ya hastanede ona sıgmıyormuş sempatiksalakcinni
coooooooooook yoruldum ekranın basında amaaaaa
basagrım gecmişti yeniden gelmez umarım
sebze yiycemmmmmmmm artıkınhava güzelse tabikide havaln canım öykü hanıma da iyi gelir sen melek gibisin sevimcim herseyin en guzelini hakediyorsun canım ya...
ekmek arası patates ooooo ye guzelim yarasın aksama da sebze ve et yemelisin
canım benim ama kendini suçlama bitanem verilmiş sadakanız varmış korkma bişey olmazçook kötüyüm kızlar.sabah ada'yı koltuğun üstüne bıraktım,hemen bişey alıp geliyimdiye mutfakdan,önüp düşmüş,yere düşürdüm küçücük bebeği inanabiliyormusunz.çok ağladım sabahdan bu yana,oda ağladı,doktora götürdük bişeyi yokmuş allahdan ama hala korkuyorum,inşallah bişeyiolmaz,napıcam bişey olursa
gülüm öyle deme annem her zaman der çoçuk dediğin düşecekte kalkackta hatta burda karslı bi kız var 5tane çoçuğu var yaşıda daha 24 çoçuklar sokakta aşkama kadar bide kışın bile ayakları çıplak annem diyo mercan doğsun bende öyle yapacam sizi nazladım aman dedim üstünüze titredim mıçınız hastalıktan kalkmıyor bakın şunlara hiç bişey olmuyor diyor haksızda değil çoçukalr maşallah demirdemnmi neahhh bebingim ahh sormaa.çok fena bişeyyy.allah kimseye vermesin,çok zor,hala o anı yaşıyorum sanki.ata'da çok ağladı,çok üzüldük,ama ben suçluyum,dönen çocuk koltukda dururmu hiç??????????
akpınar mah lesi neresiymişki acep bende memoya soruyum bakalım nerdeymiş orası kavaklıgı sor teyzene yakınmıymış onabahçedeki sevimmmm teyzemi aradım cevap vermiyor. ev teli ben sana haber veririm. kız onlar akpınar mahallesindelermiş. annem söledi.
anam iyiki enişteye gagalamışlar seni yoksa elimizde kalırdın sakar şakirbu arada semra benim annemin yerinde olsaydın napardın kimbilir
benim kadar düşen cocuk olmamıştır her güne bir vukuatım vardı
cam pervazlarından alırlardı catıdan toplarlardı beni bahsettigim beşinci kat ha:)
apartmanın tüm merdivenleri bas aşagı inip kafatası saglam kalan tek benim herhalde
annemin ölcem diye aklı cıkmış her gün düşerdim ya merdivenden ya koltuktan ya bisikletten
sabırsız sakar bir bebeydim küçükken ama onca düşmeye ne alcım oldu ne dikişim Allah korudu hep
annem derdi nasıl büyüycen de genc kız olcan heryerin yara bere yamuk içinde diye
çocuklar böyle böyle büyüyor canım üzme kendini ne olur
birkere demirin arasına sokmusum kafayı demirleri kesip cıkarmıslardı hehe:)
eşime anlatınca diyor keçi dala çıkarsa oglagı agaca tırmanır diyor
bakalım ben neler çekicem bunca şeyi yasattıktan sonra anacıgıma
işin komiği kadın kanıksadı biryerden sonra düşünce sallamıyordu
millet ayy uyy derken annem bişey olmaz alışık o diyordu :)
hala daha düşme potansiyelim cok yüksektirr
bak demin de banyoya girmeden cayımı demleyim hazır olsun dedim
üstümü de cıkarmıstım camasırlarlayım gircem diye
sen kaynar cayı hoplat caydanlıktan iki göğsümün arasından haşşş diye bir süzüldü
son anda göbüşü geri çekerek kurtardım ama cok saçma bir yerden yanmayı da başardım bravo bana:)
sevim aklıma geldi senin caı öyküye kırmızı ayakkabısözüm vardı adresini atta özelden yollıyım
öyle bi sözünmü vardı senin ben hatırlamadım ama ayıp ettin şimdi çoçuk kocaman oldu büyüdü ünüversiteye başladı yakında gelin etcem sen sözünü tutcan daha çok ayıp çok seni seviyorum canaım düşünmen bile yeterli bitanem inş seninki olur beraber buluştururuzda ozaman sen kendin giydirirsin ayağına kurban olurum kız sana
nbnh bende cok istiyorum nettn satıs yapmayı bakalım ay başı belli olacak herhalde
aha bi sakar daha iyiki eniştelerim almış sizi vallaha allah onlara çifter çoçuk versin yoksa siz elimizde kalcakmışsınıziskelede atlarken ayagım takılır ayak basparmagım kırılır ve alcı yapılamaz öyle yatarım günlerce
inşşşşşşş bebiş gelir hemde senin gibi tatlı birişimdi size bi sorum var hani gecen gun bi akıntı olmuştu ya tam bebeklik bi gun oldu o sadece
şimdi regl olana kadar bekliyim mi calısmalara devam edeyim mi hani bir zararı olurmu olduda tuttuysa bu ay bi degişiklik olduysa
tavuğu ve sütü silsekkkkkkkkkkkk yerine bol ot salata falan koysakdenizle tuanay tedaviye mi başlıyo ya bugün kafam kazan gibi de tam anlayamadım
deniz dün de demiştim belki de bu sorun hemen tüpe başlaman için çıktı
seviiimmm hergün 4 köfte büyüklüğünde et tavuk ya da balık yemen lazım
ve 2-3 bardak süt yoğurt
ihmal etmeyin haaa
sermest sen de
bunlar mecbur olanlar bebeğin protein ihtiyacı
bahçe güzeldi kızlar çay yaptı getirdi keyif yaptık kaynanam gelene kadar karı iki dakkada morelimi sıfıra çekti salak bu karı ya ben bunun oğlununnnnnnnnnnnnnn yemekte patlıcanlı pilav biber salatası hedikli helle bizim oralardan yoğurt turşunursim okuyor anladım ben
sevim sen napıyorsunnnnn
noldu yemek işi hallettin mi nasıl bahcede havalar nasıldı
bana gel bebingimmmmmmmmm buaşıkları makina yıkar korkmabiraz fazla mı kaynattık bugun acaba
gelince kızacaklar en iyisi bende cıkayım anca hazırlanırım
dükkanı kapatırım
ayyyy markete gidip deterjan alıcam
sonraaaaa ne yesek kiiii
bilemedim bunca guzel yemekten sonra
ay biriniz burda yasasaydı size gelirdim ben
davet filan beklemezdim haaa cat kapı
ama elim boş gelmezdim merak etmeyin ne seviyorsanız getiirirdim :)
sonra bulaşıkları filan yıkardım ödeşirdik
ay amma uzun hayal oldu
benim işim hep avrupa yakasında evimde anadolu yakasında oldu ve ömrüm hep trafikte geçti bıktım bıktım hiiiç tahammülüm kalmadı trafiğe :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?