Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam sinemayamı gitsek diyordum kendi kendime iyiki vazgeçtim sinir olacaktım geç kaldı ne seans kalır ne bişi kalır bu saate
film indirdim bende akşama izleriz artık gelebilirse koca

sermest sende mi öylesin ozaman bunu hamilelik yapıyor gece en az yemin edrim 10kezi geçiyor wc olayı bend eüşüttüm diyorum

ya bir de bı gıdım geliyor ama sanırsın günlerdir gitmemişim tuvalete
okulda da böyle sürekli wc turu insan rahatsız hissesiyo hep sen de mi böylesn sevim

benim anam yabancı film izletmez bize memo zaten 11ri bulur gelmesi benim dizim var bugün türkan onu izlerim

sermest ben bir damla içeyim anında tuvalete giderim
sevim defalarca köprü trafiğinde arabayı bırakıp kaçmayı hayal etmişimdir ama gene trafik dışı alternatifimde olmadığı için vazgeçtim ciddi ciddi şu kadar ceza yapsalar şukadar otoparka çekseler şukadar otoparka ödesem diye hesap yaparken bulurdum kendimi ama arabayı bıraksam nereye nasıl gidiyorsunki gene trafik :))) en kötü yandaki arabaya gidersin ya kardeş kusura bakma ayaklarım ağrıdı pedaldan senle devam edecem dersin :)

aynen sermestim hatta geçen gripbim iyice alevlenmişti öksürdükçe kaçacak diye korktum hatta bir iki defa kaçırdım bile

bu bir haftadır thy nda bir projesi var onun başında duruyor orada ofis yapmışlar ona taa oralardan geliyor ve anca köprüyü geçmiş :&

hehe aman ben kacırmıyım okulda falan rezillik:)

burpum bırak arabanı ortada da seyreyle sonra şenliği

yemeklerde gözüm kaldı ya olan enişteye oldu bak trafikte kaldı adamcagız:)

vallaha birgün anahaber bülteninde görürseniz şaşırmayın :))))))

ben oturur ağlarım trafik açılana kadar hayatta en sevmediğim şey şişlide çalışırken her akşam trafik çekiyordum ertesi günün yemeğini hazırlıyodum önceki günden ama genede evde oturmam 11ri buluyordu trafik yüznden şimdi evdeyim 2sendirde trafikten rahatım bide bizim buralar köy yeri ya rahatım korna sesi bile yok

köprüyü geçmiş se az kalmış ya ist da zaten 15dakkalık yolu 1saate anca geliyosun zaten biz kızların yanına taşınalım vallaha bana iyi gelir he kayınlardan kaynanadan uzak ne güzel hayali bileeeeeeeeeeee ahhhhhhhhhhhhhhhh

siz birde benim yaptığım kavgaları görün geçen pazar karşıya geçeceğiz bir baktık köprü kapalı avrasya maratonunu unutmuşuz bir buçuk saat bekledik tam köprüyü açtılar gireceğiz angutun biri aradan dalıyor ters yönden önümüze ben açtım camı kurallara uymak çokmu zor ayıp değilmi bukadar insanaa herkez gibi sıraya girsene kaç saattir bekliyoruz dedim oda dediki zaten bende sıradayım dedi bende sırada olsan burdanmı gelirdin dedim bana birde akıl veriyor demesinmi bende dedimki aklın yokki verdim diye bir bağırdım sağda solda nekadar araba varsa gülmekten yarıldılar :))) adam hırsından kudurdu ama yapmamak lazım bunun arabada karısı çocuğu vardı ama belayada çatabilirdik kocişimin başınıda belaya sokabilirdim tutamyorum kendimi

vayyy vahşi hatunum millete çıgırırmış bir de
cüneytin suratı merak ettim o esnada dogrusu:)

yedim geldim
yarın ağdaya gidiyorum((
çok çekiniyorum ama napıym sadece genital bölge için zaten kıl tüyüm az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…