Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım çok teşekkür ederim canım benim merakla bekliyorum ablanın tarifini nasılmış bakalım
ama benim sorunum zaten yumurtalıkların iyi çalışması

çalışsın çalışsın yumurtalıklar da
nur topu gibi gelsin bebeğin inşallah

hadi gittim ben görüşürüüss

ya istanbul dışındaki hatunlar sizin trafik çileniz yok dimi biraz anlatsanıza nasıl rüya gibi mavi kocişin trafiğe takılmıştır diyecektimde birden aklıma geldi ne trafiği heryer istanbul cehennemimi

burpcum bizim burda 1 saatte bütün şehri turlarsın
ama bizde İzmire gidince önce bir şaşırıyoruz trafikte birkaç gün sonra alışıyoruz

denizcim çok zor bişey,anlatamam yani,daha çok küçük düşmek için,allah evladını kaybeden annelerin yardımcısıolsun,bi düşmesiyle mahvoldum.hissediyor zaten,yüzüme dakikalarca bakıyorgöğsüme yatıyor.

bebingim tuanayım diyora vardır bir bildiği
sonra da baktım yorumlara hamile kalanlar övmüş kalamayanlar kötülemiş
bende negatif aldım ama yaptırdığım yeri kötülemedim hiç
kısmet bence
ama içime sinmesi lazım
görmem lazım birde ticarethane mantığı ile acele ettirip hemen başlayalım derlerse bile başlamam
kasımda adet olunca ege ünide gitmeyi düşünüyorum sonuçta üniversite ve gereği neyse onu söylerler bekelemem mi uygun başlamam mı
eğer onlarda hem fikir olur başla derler ve yarın gideceğimiz yer içime sinerse başlarım
hatta başlarız belki tuanayla beraber
sende olsan ne güzel olur

kıyamam ben ona nasılda annesine bakarmış
haklısın semra bunun tesellisi yok allah beterindne korusun
öyle kötü şeyleri de sil at kafandan
kaybetmek falan
bitti gitti sarıl kuzuna allah acılarını göstermesin

telefon muhabbeti anca geri döndüm
baya kalabalıklaşmışız bu arada aferim
cadılar kocalarınza nasıl agda yaptırcaksınız bee
ben teklif bile edemem ne bilimm görmedikleri yer değil de cekinirim işte:)
siz yine de kuaföre gidin mecbur kalınca herkes gidiyor napcaz mecburiyet

maviş uyuymaya kacıyon sanırım iyi geceler
denizimm hoşgeldin safa geldin tatlımm
semracım at artık üzerinden bu duyguları bak hissediyor ada kızım
o da üzülür aman ha

benim boyum gercekten uzamıs gecen yıl giydigim kilotlu coraplarım olmuyor kısa geliyor bu aşılamadaki iğnelerin yan etkisi filan olabilir mi
çekmiştir kız onlar cadı
oy kıyamam ben kuzuma annesinim hissediyormuşyerim ben onuuuuuuuuu

hayırlısı olcak gülüm inş busefer eliniz boş gelmiyeceksiniz biz yanınızdayız güzellerim allahın izniyle olcak şeytanın bacağınınıda kolunuda kırcaz tatlım

bugün apartmanın aidat günü
yönetici gelir birazdan toplamaya
agzıma geleni saymayı düşünüyorum
burpumun cadılıgından ilham almam lazım:)

çorap konusunda bana da olmuyor coraplar totoda yarım kalıyordu hep külotlu giyemiyordum
şimdi bacaklarım üşüyünce tayt da giyemiyorum içten beli sıkıyor diye
pentiden hamile corabı aldım amanın ne büyük rahatlıkmış o bilsem önceden de hep giyerdim ondan
boyu cek allah cek uzuyor bidünya ferah ferah esniyor da istedigin kıvamda cok rahat ettim
ilerde de almayı düşünüyom hatta kışlık renklisi de vardı kalın türden
gerci normal coraba göre biraz kazık on lira kadarcık ama saglam cıktı henüz zayiat yok olmasın da:)

sermest mavi bende utanırım ama ne yapıyım daha henüz yaptırmadım ama burptan değilse şeyimizi göremeyince ne yapcaz

denizim sen içinde temiz hislerle endişelerden arınmış bişekilde git
gerisi naip zaten hakkında hayırlı olacak bir yerse nasip olsun orada tedavin
değilse de RAbbim dogru adresi buldursun tez zamanda

kız kardeşin yoktu dimi sevimm
kuzen falan öyle birinden yardım alırsın kuaföre gidemem dersen
ben en olmadı ablama acarım hehe:)

pentinin normal çorabıd a10lira kız ucuzmuş bence aslında benimde iç çamaşır falan almaya çıkmam lazım artık bunlar sıkıyor ayaklandımda allaha şükür bundan sonra giderim

yok kız külotlu inceler bes yedi arası değişiyordu sen kalınları mı diyon onu bilmem
ama değer o paraya al rahat et valla ben cok memnun kaldım
numaraları da var kilo alsan da büyük büyük alabiliyon

iç çamaşırı da hamile külodu al artık onlar da göbek yeri var ince bir penyeden esniyor sarıyor belini
varlıgı yoklugu belli değil o da normalde rahatlıkla giyilecek türden

kızlar ben geldimmmmmm. iyi akşamlarrrrrr bizim kılarla konuştum nette biraz yani kardeşlerle yemek duş filan derken zaman geçti. okuyummu kızlar geçmişi yoksa muhabbetinize katılıyımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…