Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kim kaybetmiş ki ben bulayım gamzecim yaaa
nerde biz de o sans
o kadar cok agır kaldırıyorum ki mecburern işte tutnamıyordur garibanlar
zaten hamile kalsamda yatamam ben Allah biliyor ya belki ondan vermiyordur dükkanı nasıl bırakıcam
eşimde yardım etmiyor artık

cnm yaa inşş gelmezler ben senden çok umutluyum bak dedin dersin
inşşş hep dua ediyorum inan kendi haberimi alacakmışım gibi heyecanlıyım sen yazdıkça ii haberleri içime bir umut doluyorrropuyorumnanaktan

cnm öyle deme ltfen neden kim kaybetmiş ki ben bulayım elbet bulursun inşş bi coçuğun olurda avatardaki gibi tatlı maviş gözlüüü inşşşşşşşş

cnm sizde çok yakışıyorsunuz bu arada çok güzelsin fottonu görünce anneme gösterdim ne güzel bir hatun dedim manken gibi maşallak

ayyy icimde bi sevinç var içim içime sığmıyor aklıma geldikçe kalbim atıyor burpcum ben çok inanıyorum bu ayy bebişin geliyor inşş cuma günü bi yasin okuyum sana bol bol dua edeyim apdest alıp innnşşş

burpum ya inşallah gelmezler senin kırmızılar çok umutlandım valla .....

bebingim varya çok zekisin sen evet benimki doğum günümde geldi kaybeden denizdi:)))

bende benimle dalga geçiyorsunuz ne alem şu kızlar demiştim:)))

ay canım ya güzel buldugun için beni çok mutlu oldum sinirim geciverdi.ah ben manken olacaktım da eşim engel oldu ayrılırız dedi adam cıktı işin içinden.fotomodel bari olsaydım ya
gamzecim niye kavga ettiniz anlamadım simdi ben.aaaa kızarım bak kavga yok
sen burp e dua ederken banada dua et lütfen.

bak canım o da 36 yaşına kadar beklemiş ama hak etmiş artık darısı inşallah bize........ çayı koy geliyorum bak....

yoksam gamzecim sen mi nazar degirdin bana
ben cok inanırım nazara sürekli ananeme babama okuturum kendimi eşimede rahatlarım öyle

denizin cay kararmıstır artık özlemcim yenisini demleyelim
bizde mi beklicez 36 yasına kadar Allah yazdıysa bozsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…