simdi onu bile bilmiyorum ah su an hamile olsamda böyle yatsam dinlensem nasıl canım cekti hani derler ya kafamı kaldıramıyorum sürekli uyudum 3 ay filan
kırmızılarım gelmedi allahım inanamıyorum kızlar biliyorsunuz dündü günüm ödümde patlıyor ümitlenmeye off çok heyecanlıyım ama sabah adet sancım vardı birde adet öncesi terlememde vardı offf aslında iki gün hatta bir gün gecikmeyle helee böylesi bir tedavi sonrası gecikme normal bile olabilir ama benim kırmızılarda hiç gecikmezdi yaaaa nooolr dua edin bana kızlarım canlarım şu topiğin bi önünü açayım ben kalırsam sizde çorap söküğü gibi hamile kalırsınız zaten beni göre göer sizde umutsuzluğa kapılıyorsunuz bilmemmi tüpde bile böyle oluyorsa biz ne yapacağız diyorsunuz inşallah aşarız bu endişeyi kızlar
ay burp bebing koptum tam burpe cevap yazacaktım aşağı indim ki bebişim cevap vermiş.burpcum kırmızıların gelmediğine çok sevindim inşallah bu sefer oldu bu kadar dolu kafayla hatların karışması normal beni hatırlasana tedavi olurken bu sayfayı açmıştık ben özlemi tanımamıştım saf gibi konuşmuştum..beynimizi bile esir aldı bu olay..
annem geldi şimdi çok sevdiğim bir ablam vardı 36 yaşında bu yaz evlendi ve gelirken annesini görmüş hamileymiş..inanmıyorum ya benden sonra evlenenler ve de yaşca büyük herkese kendiliğinden hamile kaldı..
şimid efkarlandım bir çay koyayım bari((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?