Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın cuma haftanın son iş günü cok şükür
ama belalı sınıfımda üç saat dersim var
off insallah gene savaş yapmayızz

iyiler denizcim,teyzemlerdeler az önce bıraktık onları.bende çıkıyorum,biraz kızımla ilgileniyim.öptüm hepinizi.geçmişi hiçokuyamadımkimseye bişey yazamıyorum.

1. 1kg. saf zeytinyağına 1 avuç havaciva atılıp kızdırılacak,
(önce zeytin yağını kızdır, sonra içine havacivayı atıp dağlanacak) her gün bir tatlı kaşığı içindeki harcı ile yenilecek

2. her gün 1 çay bardağı ısırgan otu suyu içikecek

3. 1kg. arpa
1kg. siyah kuru üzüm
1 kg. havuç

bu malzemeleri 4 kere olabilecek şekilde bölün. yani;

250gr. arpa
250gr. üzüm
250gr. havuç

hepsi bir tencereye koyulacak, üzerini aşacak kadar sukoyulacak, 15 dak. kaynatılacak.
hergün bir çay bardağı içilecek

4. Bunların hepsi sabahları aç karnına yapılacak. yarım saat sonra kahvaltı yapılacak.

malzemeler havuç hariç tüm aktarlardan temin edilebilir.

herkes gidiyor bir bir
ben de zalak yöneticiyi bekliyorum
gelse de yatsam valla gözümden uyku akıyor

kız aktara sorunca gösteriyor kırmızı tahata parçası gibi yağa atınca eriyor. ablam dövmüş biraz ağzına kaba gelmesin diye

sağol sermestcim saçları kuruttum geldim başım ağrıyor

mavime cevap yazarken nasıl ümit ettiysem 2 kere yazmışım:))

burpu okuyunca aklıma geldi
dün muayene girmeden önce park yeri bulamadım ve ışıklarda sağa çektim ağır gidiyorum arkadan taksi geliyor camdan kafasını kolunu çıkartıp
bir bacağı kaldı çıkmayan trafiğin içine sıçtın diye bağardı el frenini çektim adamın saçını başını yolacaktım gerizekalıyı sonra plakasını aldım daha da dellendi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bende görürsün dedim
sonra sinyal verdim sola döneceğim yanımdan geçerken yine kolu bacağı camdan dışarda bana laf atmaya devam etti
sabah ilk işim önce hastaneyi aradım randevu için sonra da izmir şoforler odasını
ağzına mıçtırdım çalışanmış mal sahibi değilmiş
içim rahatladı oh oldu öküze

Son düzenleme:
iyi yapmışın denizimm kadın görünce hemen acılıyor ceneleri kendileri cok mükemmel ya
ama böyle olumsuz anıları anlatmayın siz bana bak beni cesaretlendirmeniz lazım
benim canım cok kıymetlidir çeker arabayı oturur aglarım sonra kenarda haha:)

sevimli uyku işaretim de cıktı televizyonda tamamdır artık yatma saati haha:)
nerde kaldı bu adam ya gecenin bir yarısı mı gelcek off

sermestim bunlara yüzünü göstermezsen üstüne üstüne gelirler sıkıştırıp heyecan yapman nasıl hoşlarına gider bilemezsin
15 yaşında başladım araba kullanaya allaha şükür kimseye meğil vemem
trafiğe çıkınca böyle canavarlar olunca bende canavara dönüyorum eşim çok kızıyor niye inat gidiyorsun diye ama napıyım dayanamıyorum

doğru diyosun denizim öyle olmak lazım ama yapı meselesi
normalde ben de hakkımı ararım susmam da bilemiyorum trafikte nasıl olacak
uzun zaman geçti direksiyonda öyle deneyimim de var sayılmaz
artık alışcaz bişekilde insallah

en rahatı kuaföre gitmek 5 senedir öyle alıştım öncesi hep jiletti ne kadar rahatsızdım
kendim hayatta yapamam bir kere üstü denedim mkkine ile mümkün mü
ha bir siri sürme, çekememe tecrübem var(((

sende cesaret varsa emin ol hiç zorlanmayacaksın
ama dengesiz çok etrafta sen ne kadar dikkat etsen de oluyor işte
birisi de bize çarpan
minübüsçüler ve taksicilerden nefret ediyorum

denizcimm bu erkekler kendilerini bişiy sanıyorlar trafikte iyi olmuşşşşşşşş. ona benim ehliyet var ama mıstık öğretmedi kursta gördüğümle kaldım ancak. trafiğe çıkamam beni katil mi edicen diyor bana istanbulda kadın araba kullanamaz diyor. bir sürü kendini bilmez kopuk var diyor.

balcım tarifini aldım canım ama çok zormuş gerçekten yapmak ya
evde oplup sırf bununla uğraşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…