Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir tek ablam var oda viyanda amcakızlarım teyze kızlarımda hep şişlide ben burda dayımın kızları var ama cüle dr açarım ama onlara açamam beeeeee kalsın anam ilet kullanırım tek büyüyünce kocada almasın makinayla alırım ayna koyarım altıma hahaha amma açıldık heeeeeeeee terbiyesizler benimde ayarımı bozdunuz lennnn çok ayarlıydım 22ayardım da

ya benim canım bu aralar durmadan çay içmek istiyor
bu kadar düşkün de değildim çaya normalde
içim yanar gibi hararetten mi ne nasıl arıyorum şimdi olsa da içsem diye

sevimm elin heriflerine az acmadın kuaföre de acarsın nolcak yaa aaa ayarını yiyim senin
jiletten uzak dur kaza maza olur korkarım ben hem ne cogaltcan durduk yere sertleştircen basına iş alcan sonra ugras dur

hoşgeldin balım geçmişe dalarsan yetişemezsin
direk dal muhabbete iyisi mi

bende çayı çokseverimde 3cü bardağı içmek istesemde olmuyor ağzımda sanki demir tadı oluyor iğrenç bir tat bende 2de kalıyorum

ablamla konuştum verdi tarifi yazarım şimdi yanlız anlamdım denizcim senin hızlımı çalışıyor yumurtalıkarın kız yani kist nasıl oluyor o zaman

sevim ben tiryakisi değidlim anca kahvaltıda ya cay saatinde bişeylerin yanında içerdim
bu ara hararetim varmış gibi canım cekiyor ama cok icmememiz lazım zaten günde ikiyi geçme acık iç

ya ben niye tckerimi degiştiremiyorum kız yapmak istedim ama olmuyor kopyala yapıştır ya bu gerizekalı pcme ne yaptıkiiiiiiii

pentinin hamile kilotluçorabı var tavsiye ederim,son zamanlarıma kadar rahatlıkla giyindim.3 rengi var,aslında daha renkli olabilir,ben seviyorum rengarenk kilotluçorap giyiniyorum.

memonun ablası az biraz görümcen oluyor seviim hanım hehe :)
hadi git görüşemezsek bu gece iyi geceler sana

sermestim le bal gelmiş
semracım sıkma artık canını annenler nasıl ata nasıl ?

ben de onu dedim semracım pentinin corabı cidden cok rahat kullanıslı
siyah kahve gri bir de ten rengi vardı dediğin gibi renkli de yapsalar olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…