Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooooo bebek alışverişleri başladı demek he sermest ne güzel maşallah senin adına çok sevindim canım eşinle daha çok zaman geçirmene bayram tatilinde var ohhh ne güzel ya

mavim saol canım geçti işte ara araoluyor ama 5 gün fitili kullanmam lazım.

bebim geçmiş ola anaaaa tüh vura vura kocişinin arabasınamı vurdun ya neyse yabancı değil allahtan

evet canım bariz farkı var zaten de onu da sorayım bir dedim en güzeli maxi tabiisi
neyse bakıcaz artık en olmadı atlar geliriz bir denizli turu yaparız aradaki farkı seni görmeye harcarız
ne güezl olurdu ah hayali bile gülümsetti bak:)

yok canım daha büyük şeylere baslamadık da ön arastırma yapıyorum ufaktan
bütce denklemek icin sonlara bırakmamak lazım onu anladım
aralıkta kendimize arabaya niyetleniyoruz ondan sonra masraflı şeyler sarsar belki
yavastan halletmek lazım sanırım

kar koymama gerek yok canım neden olmasın yaparız tabikide.sen istedikten sonra
siz istediginize karar verince ben sana geliş fiyatını söylerim kargonun tutacagı fiyatıda sölerim sen eşinle düşünür tasınırsın istersen yaparız.sen ist dada bakarsın fiyatlara benim bulacagım fiyat uygun olursa sana renginide bulursak daha uyguna sahip olmanı isterim elbette:)

gelin kızlar oooo koku geliyor mutfaktan yanmasın. kız anaaa sermestttt çok özür dilerimmm tühhhh yaaa sen hamiştin yaaaa ayyyyy canımaa unuttum

ay ne guzel olur canım yaaaa gelseniz misafirim olsanız
almanızın bi önemi yok önemli olan seni görmek
inş sana uyguna halledeblirim bunu cok isterim yani yardımcı olabilmek

saolasın bebim bir bakalım arastıralım olmazsa öyle deneriz teyzemizden baskasına mı güvencez:)

balım canım cekmedi kusum afiyet olsun gecen yemiştim ben de sokaktakilerden

arada harfler yanlış kaçıyor kusura bakmayınnn hatunlar aceleden daha bir sürü iş var evde

nursim gelmiş gitmiş yaaa elennuru büyüdü maşallah artık hazırlıklar başladı

denizin daha ağrılarımı var yaaaa canım yaaaaaa

belki yaz tatilinde oralara dek acılırsak neden olmasın bebim kısmet
hayalimiz eşimle arabamızı alırsak tura cıkmak öyle uzun uzun ege akdeniz falan
kısmet belki bir gün nasip olur misafiriniz olmak kimbilir :)
tekrar tesekkurler bebegimm canımsınn

hadi ya subatta mı ahaha ben dogurmazsam giderim artık
ama cok gec kalmıs olacak benim icin alıncak alınır o zamana zati

inşallah bebiiimmmm zaten sen de geliceksin tekrar buralara daha beraber gezicez tozucaz
istanbullu bir bebe vericez karnına kısmetse ki bir ayagın burada olsun hep
ayy sanki ben kalıcıyım burada ya oyyy bak düşününce dertleniyorum iyi alıstım ben ya
ikinciye ayrılık cok daha zor gelecek

ay daha dayanamıycam sırtımın agrısına
kalkayım yatma hazırlıklarına baslayayım ben de
onbiri bulur yatmam zaten

yaaaaaa herkes ablana git diyo iyi hoşda bende çok isterim gitmeyi ama bebek çarşamba sabah gelicek. bebeğin durumuna göre hastanede kalıcaklar yada gün sonra çıkıcaklar. ordan görümcesine gider. ben sana haber veririm duruma göre diyo. perşembe sabah izin de alıcaktım. çarşamba geceden biniyim diyodum otobüse napim bizim kız da tuhaf naptıkları belli değil eğer hemen çıkarsak hastaneden eve geçebilirlermiş evlerine bandırmaya gelirsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…