kızlar yaşasın kaşıntım çok hafif bu gün demekki ben enfeksiyon kapıyorum. kahretsin bu hastene den oluyor.çünki önceden dr verdiği enfeksiyon için ph düzenleyici fitili buldum evde o iyi geldi gün aşırı kullanıyorum.
sermest senin göbek yok diye takma gülüm iç karnın geniştir doğıumun kolay olur ne güzel ohhhhhh beşik araba park yatak alışveriş konuşulmuş ne güzel ben alamıycam ama ne kötü evde koycak yer yok ama kendi evime geçtiğimde kızıma 20metre karelik bir oda hazırlayacağım allah izin verirse o güne kadar minderde yatsın hehe
sermest teyzemizin ellerine sağlık bebing teyze darısı sana inşşşşşşşş
bebk şekerimiiiiiii ay çok güzel hemn fiyatlarıda araştır belkim bizede isteriz ne güzel hayırlı olsun canım
bebingim geçmiş olsun canım kocişin arabasına çarpmışsın sen bi nazarlık tak canım başarıyı ve güzelliği kimse çekemiyor tatlım allah nazarlardan saklasın
banada anlat bebingimmmmmmmmm banene ben kıskanırım aslında raba almıycam kanguruda anakucağı alt değiştirme süngeri falan almıycam çünkü viyanadaki teyzemiz almıştı ta ilk tüp bebkte tutardiye yıllar önce ama markalarını bilmiyorum çatıda viyanadan almıştı bebek arabası güzel ama baya kullanışlı ama kıyafet havlu battaniye falan alırım işte lazım olcak ıvır zıvırları bakalım sen alcağım zaman yardımcı olursun
ay çok güzel ya ben hamile kalamam derken baksana yolu yarılamışım benim nezaman böyle tcker rim olcak derken yarısına gelmişiz kızlar bu size örne olsun bence özellikle menepoza gircem diye kafayı yiyen burp teyzemize nasıl oldu acaba kocişide hastaydı çabuk iyişleşin inşşşşşş