Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebim valla onu bunu bilmem şekerim sermeste ve diğer hamişlere alışveriş bilgilerini bizde isteriz hayatım bilesinn bebişlerimiz gelinceeeee

kızlar yaşasın kaşıntım çok hafif bu gün demekki ben enfeksiyon kapıyorum. kahretsin bu hastene den oluyor.çünki önceden dr verdiği enfeksiyon için ph düzenleyici fitili buldum evde o iyi geldi gün aşırı kullanıyorum.

denizim ağrılar geçmemiş ama yumurtlamada atlanmamış eferinnnnnnnnnnnnnnnnnn olcak sen böyle ol o seni üzmeyecek gelcekkkkkkkkkk

selam kızlarrrr
cok kosusturmacadayım beebek sekeri işine giricem kısmetse ay cok heyecanlandırıyor beni yeni şeyler

balım ne demek herzaamn yardımcı olurum sadece cenem düşük fazla konuşabilirm kusura bakmayın

sermest senin göbek yok diye takma gülüm iç karnın geniştir doğıumun kolay olur ne güzel ohhhhhh beşik araba park yatak alışveriş konuşulmuş ne güzel ben alamıycam ama ne kötü evde koycak yer yok ama kendi evime geçtiğimde kızıma 20metre karelik bir oda hazırlayacağım allah izin verirse o güne kadar minderde yatsın hehe

sermest teyzemizin ellerine sağlık bebing teyze darısı sana inşşşşşşşş
bebk şekerimiiiiiii ay çok güzel hemn fiyatlarıda araştır belkim bizede isteriz ne güzel hayırlı olsun canım

bebingim geçmiş olsun canım kocişin arabasına çarpmışsın sen bi nazarlık tak canım başarıyı ve güzelliği kimse çekemiyor tatlım allah nazarlardan saklasın

semracım hayırdır canım ne oldu hersey yolundadır umarım şimdi arasam seni ama konusabilicek misin ki bekliyorum seni burda

nursi sana kendini ve elamızı yormayı yasaklıyorummmmmm bidaha iş yapma çünkü kızımız baya büyüdü zor olur

sağol sevimcim teşekkür ederim
ooo masallha buyuk bir odası olacak öykü hanımın ne guzellll

denizim merak etme ben sana yüz kere daha anlatırım

balcım iyileşmene sevindim gülüm ablanda eve çıksı n öyle git ozaman bayramda 9gün tatilin var olmadı ozaman git kestane dedin canım istedi zilliiiiiiiiiiii

banada anlat bebingimmmmmmmmm banene ben kıskanırım aslında raba almıycam kanguruda anakucağı alt değiştirme süngeri falan almıycam çünkü viyanadaki teyzemiz almıştı ta ilk tüp bebkte tutardiye yıllar önce ama markalarını bilmiyorum çatıda viyanadan almıştı bebek arabası güzel ama baya kullanışlı ama kıyafet havlu battaniye falan alırım işte lazım olcak ıvır zıvırları bakalım sen alcağım zaman yardımcı olursun

ay çok güzel ya ben hamile kalamam derken baksana yolu yarılamışım benim nezaman böyle tcker rim olcak derken yarısına gelmişiz kızlar bu size örne olsun bence özellikle menepoza gircem diye kafayı yiyen burp teyzemize nasıl oldu acaba kocişide hastaydı çabuk iyişleşin inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…