tuanayım yeniden mi geldin sekerimmmm
cok yoruldun ama azmine hayran kaldım canım senin işn basarıcaksın bunu hakediyorsun sık dişini cok az kaldı bayrama iyice dinlenirsiin fıstıgım.
banada müsade kimseler kalmadı sanırsam
belki gelen olur benden sonra
gelenlere selam yatanlara tatlı uykularrrrr
yarın görüşürüz canlarım
muckssssssssssss
bebişe alışveriş konuları yapılmış açıkcası çok fazla okumadım öğrenmek istemiyroum
çünkü ben hamile kalınca bebingime bende soracağım o da çığlık atacak anlatıyorum ya diye..
ama olsun bana da anlatacak bir daha:))
haaaa aklımdan uçtu bir an
bebim geçmiş olsun kazanız ufakta olsa insan üzülüyor
yeni arabanın nazarlığı olsun napıcaksın
hayır gibi birşeyşer yaptını mı tatlım
allah daha büyüklerinden korusun hepimizi
dün 11. gün ovulasyon 2. çizgi çıktı kopkoyudan az koyu:))
çok güzel anlattım değil mi
bence bugun ya da yarın kopkoyu çıkar
kistim var ama hala yumurtlayabiliyorum bu da güzel bri gelişme
akşam kociş yok
dünü değerlendirdik 2 aydan sonra ilk defa presseed le
çok ağrım oldu yarını da değrlendiririz
napalım umut fakirin ekmeği:))
denizcim canım günaydınlar herkese
zasacım inşallah önemli bişey değildir. üzüldüm bak şimdi baban rahatsız filan değildir umarım.
denizcim hadi hayırlısı bu ay hopareyyy olmasın senin için bi tanem heeee umutlarımız olmasa bu hayat çekilmez olur tatlım yaaa
mavicim sevime verdiğin o taktikler çok hoşuma gitti. alttan almak cilve yapmak aslında her şey kadında bitiyor bence bende hep ön yargılı davranırım öncelikle herşeyin kötüsünü düşünmekle başlıyorum. erkekler suçlanmaktan nefret ediyor. hataları kendimizdede aramamız gerektiğini düşünüyorum sevimcim sakın yanlış anlama canım kendimi eleştriyorum sadece
mavi sen saçlarını düzleştirmek için uğraşıyon bende kıvırmak için o kadar düzki saçlarım anlatamam sana biraz da uzun pırasa saç benimki bana göre
sermest bende hiç istemem yanımda kardeşimin filan sürekli kalmasına erkek kardeşim eşi yani bizim gelin gelmek istedi kalmaya eşim gelene kadar ben istemedim. rahat olamıcam biliyorum topin ge giremicem özelimi ailemden biride olsa paylaşmasını istemiyorum.