Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buuurrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppppppp
kesinlikle olsun eşin varikosel ameliyatını
doğal yoldan şansınız olur,hem tüp bebek için de büyük avantaj
hem ameliyat çok kolay hemen bitiyo:))))))))))))))

sermest kızının iyi olmasına sevindim:))))))))))))
gözünaydın
benimki de elini yüzüne kapattı sonra ağzına soktu
görüntü değil ama resim almıştık eli yüzünde:))))
ben ilk baştan beri resimleri için bi albüm aldım
bi de defter günlük gibi karalıyorum bişiler
ama 4 aylıkken başladım:))))))))))))))

bebiiiimmm
biz de soğuk buhar makinası ve kulaktan ateşölçer bakıyoruz:)))))))))))
ateşölçer braun
buhar mak.için ne diyosu arzum iyi mi yoksa var mı başka önereceğin marka
başını da şişirdik şu mu bu mu diye:)))))))))))))))))
hakkını helal et teyzesiiiiiiii

aay kızlar ben gidiyorum salata yı bari yapıym
biliyosunuz ben erken yiyorum yemeğimi:)))))))))))))))gelirim yine

mavi weewell de cok iyi tavsiye ederim ateşölçerde braun da cok iyi.
weewell in satış sonrası servis hizmeti çok iyi aklında bulunsun.
buhar makinesine gelince de soguk buhar makinesi almanız gerekli mesela weeweell soguk buhar makinası var 89 tl yerde kaplamıyor bu tür makina cocuk buyusede kullanıyor onu da unutmayın ionizerli
yani havayı temizlemek için anyon üretimli,ultrasonik titreşimlerle nemlendiriyor otomatik kapanması var hız kademeli ayarlanabiliyor mavi ışıklıotomatikte 8-12 saat performansı var ayrıca az elektrik çekiyor ve sessiz.arzum için yorum yapamam sattıgım bi marka degil hiç bilmiyorum.

cok konusuyorum sizi sıkmak istemiyorum sadece.
hakkım tabiki helal olsun.sadece kafanızı sisirmek istemem aman ne cok biliyor desinler istemem :)

bu markayı anlatma nedenim özellikleri fazla fiyatı normal servisi iyi ben hep böyle kıyaslarım ürünleri çünki sizinde aklınızda bulunsun yoksa bi alay markada var bu üründen

bebingi öğrent canım örneğin ben cahillere iyi oluyor bunların hiç birini bilmiyorum örneğin inş kendi çoçuğunda hepsini denersin bitanemmmmmmmm

sevim çok pis kıskandım kek börek ve kısır üçlüsü yaa çok kıskandım kulaağa çok güzel geliiiiii
ben kısır yedim bide ceviz tatlısından bitane ama midem yanıyor canımda hala kısr istiyor kısr yiye yiye kısır oldum zatıııı gel canım ben sana yaparım
ya sevimim doğru diyorsun ama şimdiye kadar geze geze bu aşamaya geldik artık canım gezmek istemiiii bebiş istiiiiiii (((((((
inş oda yola çıktı gelcekmişşşşşşşş
sevimcim götürüyor şimdi kekleri börekleri:))ooh yarasın mercana afiyet olsun
mercanamaı yaradı banamı bilmem ama kek sevmem zatı sadece yaparım hehe
ülke battıda allah bizden sonrasına yardım etsin çoçuklarımızın geleceği ne olcak
ben geldiiiiimmmm
okul yarım gündü ya
alışverişe gittik mutfak için
babamız balık yapacak bize:)))))))))))))
sonra da bi güzel uyumuşum hava kapalıydı öyle iyi geldi ki anlatamam

nune ya herkezde balık olmuyorki ama bide kociş yapıcak benimki yumurta yapsa tavayla yumurta tanınmaz heralde beceriksizin tekidir oh baksın kocalar bakalım size

sermestim kociş gelcek he oh gezin tozun hatta hava soğuk olursa evden çıkmayın
bende keşke kocamla yanlız olsam kimsenin yani akrabaların olmadığı bir yerde otursam ne güzel olurdu

maşallah sevimcim 21. haftadasın
kucagında bebeişle fotolarını bekliyoruz canım
ben bişeyler atıstırayım yani bisküvi gibi az az sık sık di mii
gidiyorum sanmayın burdayım

ben ve bisküvi çok komik olurdu he tabaklar dolmayınca ben doymamki çok yiyorum ben çok hüsmen ağa gibi bişeyyim ben

annem pazı çorbası yaptı ben ne pişirsem acep memoyla bana dünden patates köfte var ama az bide salata yapsak anam allah benim gözümü doyursun camış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…