Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet sermestim 26 olduk
nasıl da geçiyo zaman bi bakmışız bizim günler bitmiş kızlar gün sayıyo inşallahh

kimse yok kiii(
okudum çabucak bitti
eve geldim eşim uyuyor hala kaldırdım kahvaltı yaptık çıktık dışarı dolaştık sonra araba bakmaya çıktık ama takasla çok düşük verdiler arabaya 3000 oynuyor neredeyse
biz de arabamızı sevdiğimize karar verip geri döndük:))
hayırlısı artık gözümüz iyilerde o da bebiş işi hallolmadan giremeyiz:))

gelen giden yok şimdilik çay faslı bitsin gelirim ama bugun deli saraylı var çok seviyorum o diziyi:))

burpum bigün buluşalımdaa ada fazla büyümüden cüneyt amcası fotoğraflarını çeksin.ya dışarda ya evde,nasıl yapsak kiinee??sizde müsait olduğunuzda.

bugun ben giremedim siz nasıl girdiniz peeki hiç anlamadım bende son sayfa olarak gecen haftanın yazıları görünüyordu renkler bi garipti sayfa duzeni degişmişti yaaa

kimseler yok simdilerde sayfanın azizliğine ugradım bugun ya
özledim hemen sizi
hava cok soguk ya bogazlı kazak giydim
aslında olmamanız daha iyi feci duygusal durumdayım abuk subuk seyler geldi oturdum agladım araba kullanırken
ananemin dogum gunuydu bi çocugu iki torunu var kadının
annem hasta gitmemiş abalm unutmus bi ben giitttim öyle oturuyormus cok mutlu oldu beni görünce birden fena oldum cocugum olmazsa naparım bu hayatta yalnız basıma diye
onu gezdirdiim filan sonra cok mutlu oldu ben butun gun aynı seyi düşündüm durdum

bebingim yalnız kalmıcaksınemin ol!!seninde o yaşlarda evlatların olucak,torunların olucakk...oooooo...negüzel yapmışsın büyükannen için.doğumgünü kutlu olsun.

mavişim hamaratım demek onda yemek pişiriyon sen aferim valla
ben bugün hamaratlıklar edeyim dedim kocişin şerefine ama elime yüzüme bulastırdım hep
yeme zevkimle beraber yemek yapma yetenegimi de kaybettim sanırım

denizim hayırlısı olsun kararnızda en güzeli nasip olsun en uygun zamanda insallah
biz de az evvel galerici arkadasa söyledik arastırmaya baslasın diye
insallah gönlümüze göre temiz bir arac nasip olur bize de bakalım hayırlısı heyecanlandım ben de :)

bebiimm hatırşinasım benim ananesinin gönlünü de yaparmıs ne mutlu sana
bu güzel yüreginin karsılıgı bol nüfuslu bir aile olarak dönecek sana tatlım ne demek yalnız kalmak
psikoya baglama lütfenn aglayıp da üzme kendini kuşumm

çay içiyoruz eşim de cekirdek çitliyor ay hiç sevmiim kokusunu ya
ben de gireyim az bakınayım dedim size gündüz ugradım bir iki kere
ama sanırım girilememiş bugün siteye ne var ne yok bakiim
asayiş berkamal mi cadılar

sermestim seni tebrik ediyorum sende plaketlik oldun eşinin yanından bile girdigin için canım
neler oldu bugun yemek yaparken canım?

denizim arabayı takasa vermeyin yazık olur netten sattık biz cok kolay oldu hemde
cokda karlı.. hayırlısı olsun canım ayagınızı yeren kesiyor sonucta öyle düşünmek lazım ciddi bir sıkıntı yoksa degiştirmemek lazım cok pahalı araabalar.

sermestim size inş istediginiz gibi bir araba nasip olur en yakın zamanda.

burp um umarım sular gelmiştir canım bu havada cok zor kombisizlik
aman üşütme sakın haaaa

sanırım ikinci cocuk delilik kızlar ablamal artık hiç konusamıyoruz bugun öyle komikti muhabbetimiz kız kıskanmasın diye sifreli konusuyoruz ablam bebekten dolayı sekilden sekle girerken yemekte yemege calısıyor filan feşman cok komikti ya
ben iyiyim de onun durumu da vahim sanırım :)

oleyy plaket aldım ben de kazandım :)
valla mercimek köfte yapiim dedim malzemeyi yarıya indirdim kalmasın diye cıvık oldu
aksam yemege fırında köfte patates yapiim dedim sıvıyagım az kalmıs fırına az yagla verdim
baktım kızarcagı yok patateslerin sonra yag aldırdım tekrar hafıf kızartayım derken bu sefer yag cektıler berbat bişey oldu benim nazarımda ben zaten köfte yiyemiyorum da adama da idareten yedirdik:)
ay ciddi bu ara bende bir yeteneksizlik var ya anlamıyorum neden
yemek yemek işkence geliyor tad alamıyom derken yapma işinde de seviyeyi düşürdük iyi mi
insallah gecicidir bu durumlar

araba için de saol güzel dileklerin kabul olur insallah
hondaya karar verdik bakalım insallah temiz bişey düşerse alıcaz nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…