Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ablamın hesap yetenegi sıfırlnmıstı en basit seyleri bile basmıyordu kafası bende inanamayıp dalga geciyordum o da kızıyordu sende de yemek konusunda oldu demek sermestim
adam napsın hanım yemeklerine hasret
yalnız yapmadıkca köreliyor insan bunu farkettim bende.artık cok az yemek yaptıgım için mesela pratikliğimi kaybetmişim zor geliyor gözümde büyüyor hersey kahvaltı hazırlamak bile
sende simdi tat almıyorsun ya ondandır

bende gelmesini istemiyorum sermestim tabi gebelik dolayısıyla
ama hiç sektirmedi simdiye kadar cok akıllı masallah cok sadık

sana ayıp olmazsa ben cıkıyım sermestim
gec olmadan dus yapayım sonra ev soguyor üşeniyorum
sende koçişe sokul masaj yaptıracaktın
yarın görüşürüz canım tabi sen giremeyebilirsin
öpüyorummmm

tamam tatlım cık hadi sıhhatler olsun
yarın sabah erkenden yollardayız yine
kendi doktorumda aylık kontrolüm var
ayrıntılının sonuclarını götürcem falan
oradan annemlere gecerız biraz gezeriz falan
giremeyebilirim yani
iyi bak kendine insallah hobarey yaparız
öpüyorum cok

Son düzenleme:
merhaba fistiklarim suan tahminen hepinizde uyuyorsunuzdur ben birsüreligine topinge biseyler yazmayacagim özel sorunlarimdan dolayi ve hic iyi olmadigim icin lütfen beni yanlis anlamayin aranizda yine olacagim ama sadece okuyup cikacagim hepinizden cok özürdiliyorum kendimi toparlandigim an tekrardan yazacagim hepinizde allaha emat olun iyi uykular öpüldünüzzzzzzz

Son düzenleme:
günaydın...
melekcim neden böyel yapıyrosun zaten son zamanlarda boşlamaya başlamıştın bizi
ki seni görmesem artık bizimle görüşmek istemiyorsun diye düşüneceğim
ama neden?sıkıntıları beraber aşmak varken?
özel olabilir anlatmak zorunda değilsin ama burda çok bağlandık birbirimize ki en yakınlarımıza anlatamayacığımız şeyleri paylaştık ve huzur bulduk..yapma böyle lütfen ne demek okuyup çıkacağım..küserim bak sonra gitmek yok ara vermek yok..

nice yaşlara inşallah torun torba hep beraber
torununun çocuğunu görsün inşallah(tamam 2 tanesini görmüş olabilir ama bebimden de görsün ananem)
:))
üzem kendini bebim üzünce de olmuyor herşeyin hayırlısı artık napalım
nette zaten ama şimdi piyasalar da karışıkmış acelemiz yok zaten
çok pahalı ya istediğin düzgün brişey 35 ten başlıyor
allaha şükür ayağımızı yerden kesiyor sorunda yok dursun az daha..
beklenen regl tarihi yarın kızlar
baakalım bu gece gelicekmi saygıdeger kırmızılar
bebim o kadar istiyorum ki şu 2-3 güne hamileyim diye yazmanı bilemezsin
:Saruboceq:
bende gelmesini istemiyorum sermestim tabi gebelik dolayısıyla
ama hiç sektirmedi simdiye kadar cok akıllı masallah cok sadık

sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

tabi kimseler olmaz herkeşler evde kocasının koynunda
amanın balş duymasın duygusala bağlar şimdi..benimde kociş evde ama malesef ben yanında değilim
neyse yarında ben uyuyacağım koynunda:))

günaydın kızlarrr kimseler yok malum tabi herkesin kocişi yanındaaaaaaa ben çok hastayım ertelenen grip geldi her yerim dökülüyor 2 gündür sabahlara kadar uyumadım. elektrikli battaniyeyle yattım napim biraz korktum çarpılırım ama terlemek için başımı bereyle kapattım. su almak için mutfağa bile gidemedim. burnum çok sızlıyor. başımı tutamıyorum . gelemesem merak etmeyin. zati eşimede çok dargınım aradım öğlen çok hastayım dedim. üzüldüm filan ve allah şifanı versin demekle kaldı. şimdiye kadar ne aradı nede sordu. demekki bu hayatta yanlız kalsam anne olmazsam bir bakanımız bile olmayacak bunu anladım. eşden fayda yokmuş. şimdi istediği kadar kalsın oralarda o beni düşünmüyor buaralarda hasta yanlızım bende onu aramıcam o aramadan merak ediyordum önce ben arıyorum. sesini duymak için

denizcim bu arada artık duygusallığa vurmucam merak etme canım artık sadece kendimi düşünücem onu düşünmücem. o beni çok ölüyorsa dayanamıyorsa ayrı kalmaya 2 ay daha kalmaz koşa koşa gelir.

kızlar bugün çok güzel bir gün sabah msj la uyandım kısır köylü bir arkadaşım asyam hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber allahım darısı tez vakiten bebingime sonra diğer canlarımaaaaaaaaaaa

balımmmmmmmmmmmm ne oldu gülüm admında işi vardır ne yapsın garibim o şimdi seni nasıl düşünüyordur gözünde tüttün canım ya yazık kız adama

annenin yeni yaşı kutlu olsun bebingim tez zamanda mevlam ona hediyeolarak bir torun versin inşşşşşşş
ay iyiki bu kızı evermişler yazık yoksa ellerinde kalırdı enişteye yazık beeeeeeeeeeee
inşallahhh gelmesin o beklenmeyen kırmızılar
lütfen Allahım lütfennnnnn
inşşşşşş gelmezzzzzzzzzzzzzzzzz
meleğimmmmmmm yapma böyle bize anlatmak zorunda değilsin ben kimseye anlatamadıklarımı size anlatıyorum rahatlıyorum sizi çokkkkkkkk seviyorum
konuş deniz arkanda ben varımmmmmmm
tabi kimseler olmaz herkeşler evde kocasının koynunda
amanın balş duymasın duygusala bağlar şimdi..benimde kociş evde ama malesef ben yanında değilim
neyse yarında ben uyuyacağım koynunda:))
yok anam nerde koca kocanın yüzünü gece bile zor görüyoruz zatı bana faydası yok benimde ona

geçmiş olsun gülüm ama böyle naz yapma adama bak yaban ellerde bulur bitane getirir sonra karışmam ha sen gripten dolayı hassaslaşmışsın canım

semra ve diğer hamileler cevap verin anam ben nefesi mıçtan alıyorum bu hamileliktenmi yoksa bendemi bi gariplik var bi kaç gündür üstelemedim ama gece uyutmuyor nefes nefeseyim çok kilo aldığımdanmı bide öksürük kaldı hala gitmedi öksürürken altıma kaçırcam vallaha birz geziyim dolaiıyım diyorum 100mt bile gitmeden nefes nefeseyim yoruluyorum nerde o eski sevim ben kocamışım anam yaştanda olabilirmi ihtiyarlıkta hamillelik zormuş be

melekcim noldu kuzum yaa?zaten seni merak ediyordum,şimdi hepden aklım sende,bari bi arada konuşalım yaaa.valla çok üzüldüm,seni etkileyen her neyse çözeriz birlikde,aramızda olman çok daha iyi olucaktır hem senin hemde bizim için.biz hepimiz seni çok seviyoruz.ada'yıda üzme teyzessiiiii(

gelen giden yok bugün.annemler dün akşam gittiler.bayramda biz gidicez sanırım ama zafer gelemicek,çalışıcak(

semram çeker tabiki aslında güzel bir hava olsada dış mekan çekimi yapsak evde odasında falanda çekebilir ışık yeterli alıyorsa
bebingim adet öncesi böyle duygusal olabiliyor insan bende direksiyonda çok ağladığımı biliyim ömrümün yarısını trafikte direksiyonda geçirdiğimde düşünülürse :) inşallah bu sefer gelmeyecek kırmızılar
denizim önce bebişiniz gelecek kısmetiyle sonrada yeni arabanız inşallah kalben diliyorum bunu
balım canım benim bu haftasonu belli olacak dimi kocişinin tamammı devammısı hayırlısı olsun tatlım
sermest cadısı bendende sana plaket anacım bebingin pabucunu dama attın :)) kızacak şimdi bana cadı ama bebingim gibi motorize kimse olamaz o ayrı :))
meleğim ne olur yapma tatlım bizimle mail yolu ile sıkıntılarını paylaşabilirsin dertler paylaştıkça azalır hepimiz sana özelden mailini atsın sen hepimize aynı anda mail at belki yapabileceğimiz bir şey vardır iyi günde kötü günde biz hep birlikteyiz bizi sensiz bırakma
nbnh varmışmıdır?
sevimim cadolozum artık ileri hamileliklerde bebişin istediği organın üzerine çullanacak ya ayakları ile organlarını iteleyecek yada başka sıkıntılar verecek herşeye değer idare et annesi :))))
tuanay cadısı allah zihin açıklığı versin tatlım banada versin :))))

aman bugün bende çok mutluyum çoook güzel ciciler aldım kendime ne zamandır böyle beğendiğim şeyler bulamıyordum gri derimont aldım kendime dar kısa bir sürüde kazak aldım ama artık ev taşıyor kıyafetten ama pişman değilim hepsini çok beğenerek aldım birde iyi geldi alışveriş
sonra kocişe yumurtalı pane harçlı karnıbahar kızartması sarmısaklı yoğurtlu birde dün yemekteyizde yarımyamalak gördüğüm yalancı profiterolden yaptım tamda izlememiştim kafadan salladım iki elma rendeledim birde muz toz şekerle biraz kavurdum ocakta onu petibör büsküvi ile yoğurup top top yaptım üzerine çikolata sos döktüm bakalım nasıl olacak
şimcik kocişle film izleyeceğiz
bu arad boğazlarım ağriiiiii (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…