nice yaşlara inşallah torun torba hep beraberkimseler yok simdilerde sayfanın azizliğine ugradım bugun ya
özledim hemen sizi
hava cok soguk ya bogazlı kazak giydim
aslında olmamanız daha iyi feci duygusal durumdayım abuk subuk seyler geldi oturdum agladım araba kullanırken
ananemin dogum gunuydu bi çocugu iki torunu var kadının
annem hasta gitmemiş abalm unutmus bi ben giitttim öyle oturuyormus cok mutlu oldu beni görünce birden fena oldum cocugum olmazsa naparım bu hayatta yalnız basıma diye
onu gezdirdiim filan sonra cok mutlu oldu ben butun gun aynı seyi düşündüm durdum
nette zaten ama şimdi piyasalar da karışıkmış acelemiz yok zatendenizim arabayı takasa vermeyin yazık olur netten sattık biz cok kolay oldu hemde
cokda karlı.. hayırlısı olsun canım ayagınızı yeren kesiyor sonucta öyle düşünmek lazım ciddi bir sıkıntı yoksa degiştirmemek lazım cok pahalı araabalar.
sermestim size inş istediginiz gibi bir araba nasip olur en yakın zamanda.
bebim o kadar istiyorum ki şu 2-3 güne hamileyim diye yazmanı bilemezsinbeklenen regl tarihi yarın kızlar
baakalım bu gece gelicekmi saygıdeger kırmızılar
bende gelmesini istemiyorum sermestim tabi gebelik dolayısıyla
ama hiç sektirmedi simdiye kadar cok akıllı masallah cok sadık
annenin yeni yaşı kutlu olsun bebingim tez zamanda mevlam ona hediyeolarak bir torun versin inşşşşşşşkimseler yok simdilerde sayfanın azizliğine ugradım bugun ya
özledim hemen sizi
hava cok soguk ya bogazlı kazak giydim
aslında olmamanız daha iyi feci duygusal durumdayım abuk subuk seyler geldi oturdum agladım araba kullanırken
ananemin dogum gunuydu bi çocugu iki torunu var kadının
annem hasta gitmemiş abalm unutmus bi ben giitttim öyle oturuyormus cok mutlu oldu beni görünce birden fena oldum cocugum olmazsa naparım bu hayatta yalnız basıma diye
onu gezdirdiim filan sonra cok mutlu oldu ben butun gun aynı seyi düşündüm durdum
ay iyiki bu kızı evermişler yazık yoksa ellerinde kalırdı enişteye yazık beeeeeeeeeeeeoleyy plaket aldım ben de kazandım :)
valla mercimek köfte yapiim dedim malzemeyi yarıya indirdim kalmasın diye cıvık oldu
aksam yemege fırında köfte patates yapiim dedim sıvıyagım az kalmıs fırına az yagla verdim
baktım kızarcagı yok patateslerin sonra yag aldırdım tekrar hafıf kızartayım derken bu sefer yag cektıler berbat bişey oldu benim nazarımda ben zaten köfte yiyemiyorum da adama da idareten yedirdik:)
ay ciddi bu ara bende bir yeteneksizlik var ya anlamıyorum neden
yemek yemek işkence geliyor tad alamıyom derken yapma işinde de seviyeyi düşürdük iyi mi
insallah gecicidir bu durumlar
araba için de saol güzel dileklerin kabul olur insallah
hondaya karar verdik bakalım insallah temiz bişey düşerse alıcaz nasip
inşşşşşş gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzinşallahhh gelmesin o beklenmeyen kırmızılar
lütfen Allahım lütfennnnnn
meleğimmmmmmm yapma böyle bize anlatmak zorunda değilsin ben kimseye anlatamadıklarımı size anlatıyorum rahatlıyorum sizi çokkkkkkkk seviyorummerhaba fistiklarim suan tahminen hepinizde uyuyorsunuzdur ben birsüreligine topinge biseyler yazmayacagim özel sorunlarimdan dolayi ve hic iyi olmadigim icin lütfen beni yanlis anlamayin aranizda yine olacagim ama sadece okuyup cikacagim hepinizden cok özürdiliyorum kendimi toparlandigim an tekrardan yazacagim hepinizde allaha emat olun iyi uykular öpüldünüzzzzzzz
konuş deniz arkanda ben varımmmmmmmgünaydın...
melekcim neden böyel yapıyrosun zaten son zamanlarda boşlamaya başlamıştın bizi
ki seni görmesem artık bizimle görüşmek istemiyorsun diye düşüneceğim
ama neden?sıkıntıları beraber aşmak varken?
özel olabilir anlatmak zorunda değilsin ama burda çok bağlandık birbirimize ki en yakınlarımıza anlatamayacığımız şeyleri paylaştık ve huzur bulduk..yapma böyle lütfen ne demek okuyup çıkacağım..küserim bak sonra gitmek yok ara vermek yok..
yok anam nerde koca kocanın yüzünü gece bile zor görüyoruz zatı bana faydası yok benimde onatabi kimseler olmaz herkeşler evde kocasının koynunda
amanın balş duymasın duygusala bağlar şimdi..benimde kociş evde ama malesef ben yanında değilim
neyse yarında ben uyuyacağım koynunda:))
günaydın kızlarrr kimseler yok malum tabi herkesin kocişi yanındaaaaaaa ben çok hastayım ertelenen grip geldi her yerim dökülüyor 2 gündür sabahlara kadar uyumadım. elektrikli battaniyeyle yattım napim biraz korktum çarpılırım ama terlemek için başımı bereyle kapattım. su almak için mutfağa bile gidemedim. burnum çok sızlıyor. başımı tutamıyorum . gelemesem merak etmeyin. zati eşimede çok dargınım aradım öğlen çok hastayım dedim. üzüldüm filan ve allah şifanı versin demekle kaldı. şimdiye kadar ne aradı nede sordu. demekki bu hayatta yanlız kalsam anne olmazsam bir bakanımız bile olmayacak bunu anladım. eşden fayda yokmuş. şimdi istediği kadar kalsın oralarda o beni düşünmüyor buaralarda hasta yanlızım bende onu aramıcam o aramadan merak ediyordum önce ben arıyorum. sesini duymak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?