semram çeker tabiki aslında güzel bir hava olsada dış mekan çekimi yapsak evde odasında falanda çekebilir ışık yeterli alıyorsa
bebingim adet öncesi böyle duygusal olabiliyor insan bende direksiyonda çok ağladığımı biliyim ömrümün yarısını trafikte direksiyonda geçirdiğimde düşünülürse :) inşallah bu sefer gelmeyecek kırmızılar
denizim önce bebişiniz gelecek kısmetiyle sonrada yeni arabanız inşallah kalben diliyorum bunu
balım canım benim bu haftasonu belli olacak dimi kocişinin tamammı devammısı hayırlısı olsun tatlım
sermest cadısı bendende sana plaket anacım bebingin pabucunu dama attın :)) kızacak şimdi bana cadı ama bebingim gibi motorize kimse olamaz o ayrı :))
meleğim ne olur yapma tatlım bizimle mail yolu ile sıkıntılarını paylaşabilirsin dertler paylaştıkça azalır hepimiz sana özelden mailini atsın sen hepimize aynı anda mail at belki yapabileceğimiz bir şey vardır iyi günde kötü günde biz hep birlikteyiz bizi sensiz bırakma
nbnh varmışmıdır?
sevimim cadolozum artık ileri hamileliklerde bebişin istediği organın üzerine çullanacak ya ayakları ile organlarını iteleyecek yada başka sıkıntılar verecek herşeye değer idare et annesi :))))
tuanay cadısı allah zihin açıklığı versin tatlım banada versin :))))
semra ve diğer hamileler cevap verin anam ben nefesi mıçtan alıyorum bu hamileliktenmi yoksa bendemi bi gariplik var bi kaç gündür üstelemedim ama gece uyutmuyor nefes nefeseyim çok kilo aldığımdanmı bide öksürük kaldı hala gitmedi öksürürken altıma kaçırcam vallaha birz geziyim dolaiıyım diyorum 100mt bile gitmeden nefes nefeseyim yoruluyorum nerde o eski sevim ben kocamışım anam yaştanda olabilirmi ihtiyarlıkta hamillelik zormuş be
oh be iyi olda tek gelme aklım sendeydi iyiymişsin keyfini çıkar tatlımselam kızlar nasılsınız...ben iy6iyim annemler burda kardeşim burda genelde eşim ve kardeşim oyun oynuyorlar o yüzden sık giremiyorum buraya ama pzt işe başlıycam gündüzleri daha sık girerim...
teşekür ederim canım ama benimki daha son dönemlere gelmeden geldi ilerde ne olurumki acep annesin galiba ne güzel allah evladını sana bağışlasınsevimcim sende bir gariplik yok canım hamileliğin son dönemlerinde nefes darlığı olabilir. Ben hamileliğimde yaşamadım ama herkesin bünyesi farklıdır.
ben demiştim bu kızda bişeyler var yoksa topik sesiz kalmazdı geçmiş olsun canım inş kırmızılar gelmez bebk haberi gelir inşşşşşşşşşşşşşşmerhabalar...
basım catlıyor sabahtan beri hiç keyfim yok bugun
bana izin lütfen kendimi toparlıyım gelirim.
onlardan san bulaşsın gülümmmmmmmmmmmm hamilelilikinşşşşşşşşşşşşşşkac gundur agrıyor belim karnım basım ne bu ya çin işkencesi aksam arkadaslarla cıkıcaz biri hamile biri cocuklu bakalım nasıl bir gece beni bekliyorrrrr
yatarken zaten sol tarafıma yatıyorum canım 2yastıkla bakalım inş böyle devam etmez benimkide bir kaç gün sürer inş ben yatmasamda ayakta olsamda nefes nefese yim hadi hayırlısı diyelimsevim yatarken sol tarafına yat ve başının altına iki yastık koy bi dönem bende de oldu ama yan yatınca azalıyo
sol yana yatınca bebeğe de daha fazla kan gidermiş
kızlar bugün evi döktük resmen
bazanın altı
koltukların altı
boş odamdaki misafir yorgan ve nevresimlerini
bazalara koltuklara paylaştırdık
yatak odamın şifonyeri boş oda da duruyodu geniş geniş onu yerine çektik
temizledik pakladık
boş odada bi kaç koli kaldı onlarıda kayınvalideme giderken götürücem kalsın orda lazım oldukça isterim:))))))))))
odanın yüzü gözü açıldı ama eşim öldü yorgunluktan
ev de ne temiz oldu:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?