Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

odası bol ışık alıyor tatlım,dışardada çook güzel olur amaa..bi hafta sonu hava güzel olduğunda plan yaparız.ama daha fazla büyümeden ayarlayalım,jasminle konuştum,doğumunu çektiğim kişiye 500e çekiyorumd edi,onu 1 yaşındayken düşünücem,her 6 ayda bir ona 500-600 veremem:))ne cimrilik yaptım dimi:))

hayırlı olsunn cicilerin,ben kendime ayakkabı ve çanta dışında bişey almıyorum,çünkü kilo vermem gerekkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

ben geldim kimseler pek uğramamış cadılar akşamları kaynatıyorsunuz ama olmuyorkiiiiiii
burpum menü çok güzel bendemi gelsem kedi gibi bi yerde otururum kocişle seni rahahsız etmem söz

cicilerden banada lazım burpum güle güle giy canım evdeki giymediklerinide hayrına fakire fukaraya ver yada size yakın aş evlerine falan ver onlar dağıtıyor

selam kızlar nasılsınız...ben iy6iyim annemler burda kardeşim burda genelde eşim ve kardeşim oyun oynuyorlar o yüzden sık giremiyorum buraya ama pzt işe başlıycam gündüzleri daha sık girerim...

sevimcim sende bir gariplik yok canım hamileliğin son dönemlerinde nefes darlığı olabilir. Ben hamileliğimde yaşamadım ama herkesin bünyesi farklıdır.

merhabalar...
basım catlıyor sabahtan beri hiç keyfim yok bugun
bana izin lütfen kendimi toparlıyım gelirim.

burpum sonradan toparlamıssın yoksa kafanı kopartırdım pabucum dama atılamazzzzzz
ciicilerinin güle güle kullan canım iyi yapmıssın bende en kısa zamanda yapıcam biraz rahatlayalım di mii.. menude super ya ellerine saglık ne diyim

bal kızma eşine.erkekler farklıdır kuzum anlayamazlar seni çocugun olsada bu hayatta hep yalnızsın
sende benim hislerime katılmısın c anım
darallar sardı yine beniiiiiiiiiii
olayımda kurtulayım artık

melek sana ne oldu amaaaaaaaaaa
kabul etmiyorum giriceksin zaten cok bosladın bizi
istersen anlatma ama yapma böyle iyi günde kotu gunde de varız biz lütfennnnn

kac gundur agrıyor belim karnım basım ne bu ya çin işkencesi aksam arkadaslarla cıkıcaz biri hamile biri cocuklu bakalım nasıl bir gece beni bekliyorrrrr

sevim yatarken sol tarafına yat ve başının altına iki yastık koy bi dönem bende de oldu ama yan yatınca azalıyo
sol yana yatınca bebeğe de daha fazla kan gidermiş

mavicim gelen giden yok ta gelmek için can atıyor ben biliyorum bütün belirtiler gelecegi yönde.

kızlar bugün evi döktük resmen
bazanın altı
koltukların altı

boş odamdaki misafir yorgan ve nevresimlerini
bazalara koltuklara paylaştırdık
yatak odamın şifonyeri boş oda da duruyodu geniş geniş onu yerine çektik
temizledik pakladık
boş odada bi kaç koli kaldı onlarıda kayınvalideme giderken götürücem kalsın orda lazım oldukça isterim:))))))))))
odanın yüzü gözü açıldı ama eşim öldü yorgunluktan
ev de ne temiz oldu:))))))))))))

Son düzenleme:
Tuanaayyyyıııım
sana yarın için bol şans ve zihin açıklığı diliyorum
gönlüne göre olsun herşey
inşallah istediğin puanı alırsın
dua edicez sana oğlumla
yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)))))))

Son düzenleme:
melek sana noldu????
ara sıra yazarsın diye düşünüyorum ben umarım sıkıntılarından tez vakitte kurtulur dönersin tekrar

selam kızlar nasılsınız...ben iy6iyim annemler burda kardeşim burda genelde eşim ve kardeşim oyun oynuyorlar o yüzden sık giremiyorum buraya ama pzt işe başlıycam gündüzleri daha sık girerim...
oh be iyi olda tek gelme aklım sendeydi iyiymişsin keyfini çıkar tatlım
sevimcim sende bir gariplik yok canım hamileliğin son dönemlerinde nefes darlığı olabilir. Ben hamileliğimde yaşamadım ama herkesin bünyesi farklıdır.
teşekür ederim canım ama benimki daha son dönemlere gelmeden geldi ilerde ne olurumki acep annesin galiba ne güzel allah evladını sana bağışlasın
merhabalar...
basım catlıyor sabahtan beri hiç keyfim yok bugun
bana izin lütfen kendimi toparlıyım gelirim.
ben demiştim bu kızda bişeyler var yoksa topik sesiz kalmazdı geçmiş olsun canım inş kırmızılar gelmez bebk haberi gelir inşşşşşşşşşşşşşş
kac gundur agrıyor belim karnım basım ne bu ya çin işkencesi aksam arkadaslarla cıkıcaz biri hamile biri cocuklu bakalım nasıl bir gece beni bekliyorrrrr
onlardan san bulaşsın gülümmmmmmmmmmmm hamilelilikinşşşşşşşşşşşşşş
sevim yatarken sol tarafına yat ve başının altına iki yastık koy bi dönem bende de oldu ama yan yatınca azalıyo
sol yana yatınca bebeğe de daha fazla kan gidermiş
yatarken zaten sol tarafıma yatıyorum canım 2yastıkla bakalım inş böyle devam etmez benimkide bir kaç gün sürer inş ben yatmasamda ayakta olsamda nefes nefese yim hadi hayırlısı diyelim

oh misler gibi güle güle kirlet canım

iyi akşamlar kızlar anca fırsat bulabildim işten geldim çarşıya çıktık eşime ciciler aldık
eve gel yemek ye derken bu saat oldu birazdan arkadaşlara gideceğiz cumartesi akşamlarını seviyorum okey falan oynarız keyifli geçer inşallah
bakayım çok kaynatılmış mı..

tauanatyım için duaya gidiyorum ben sizde edin inş kazanır gerçi şüpem yok benim gülüm kesin kazancak zehir gibi hatun o hemde ist gelcek ay heyecanlandım şimdi yerim ben seni allah zihin açıklığı versin bol şanslar canım inş istediğin yeri kazanırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…