Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi haftalar diliyorum,ben hep evdeyim ne güzel haftasıysa....

nursimcim valla nerden yaptığımı unuttum tatlım yaa..ama bi bakiim.

nursimcim googledn şuraya gir:

Baby Ticker-The Baby Countdown Pregnancy Ticker burdan yapabilirsin.

melekcim canım yoğun olunca yazmaya pek fırsat bulamıyorum canım evet sonuçta 8 saat çalışıyoruz. evet canım biz 8 de kart basıyoruz. giriş çıkışlarda fce açamadım canım eve net aldım ya hala açıcam işte evde neti açınca anca direk topinge giriyorum başka bişiye bakmıyorum zati ama açıcam.eşim cuma sabah burda olucak.güzel yemekler istiyor bizimki benden

sevimcim çok öksürüyorum. nefes almada zorlanıyorum. bir sürü bitki çayı içtim. zor geçiyor yani

öğlen yemeğide iğrençti bu arada kızlar patatesli izmir köftevardı pişmemişti ya köfteler çorba vardı en azından yeter bana

az kalmis canim hadi gözün aydin tatlim peki tedavi planiniz varmi? öksürük icin 1 bardak süte 3 kasik felan bal dök ve iyice karistir ic canim cok iyi geliyor

melekcim gelmene cok sevindim
eşinle sorunun kolay degil ama evlenmeden önce düşünecekti bunu bilerek geldi sonucta buralarda yapmak kolay mı ordaki imkanlar burda olucak mı bunları bir degerlendirsin.
belki ilerde ekonomik olarak cok rahatlayıp biraz burda biraz orda takılabilirsiniz ama daha gencsiniz biraz daha calısın bence.
sen kendini üzme bunları bilerek evlendi seninle yok öyle sonradan fikir degiştirmek sen guclu ol canım buralarda yapamıcaksan sakın gelme biz senin burda olmanı isteriz tabide sen burda mutlu olabilicemisin bunu düşün canım.eşinin seni üzmeye hakkı yok daha tam iyileşmedin tekrarlar sonra hastalıgın

masal hanım huysuzluk mu yapıyormus annesineeee
büyüyor tabi daha anne kız catısmaları bile olacak :)
kolay degil yaptıgın bebek bakmak en zor sey ama mutluluğuna degiyordur eminim zasacım
sende arada molalar al ablandan iyi olmak için.

az kalmis canim hadi gözün aydin tatlim peki tedavi planiniz varmi? öksürük icin 1 bardak süte 3 kasik felan bal dök ve iyice karistir ic canim cok iyi geliyor

saol canım evet az kaldı. tedavi planım olarak canım eşim geldikten 1 hafta sonra regli zamanım bir sonraki regllim gelirse direk tüp yada aşılama canım istiyorum.şartlar ne göstericek bilmiyorum tabi canım . sabahları evden çıkarken yapıyorum sütlü ballı karışımı karabiberde ekliyorum

semracım sağol tatlım uğraşmışsın bulabilmek için...bende öğlen çorba içtim çünkü doymak bilmiyorum sonrada çok rahatsız oluyorum iş yernde sıkıntı çekmek istemedim....

esim hic buraya gelmek istemediki babam sart kosmustu kizimi anacak sana isvicreye gelirsen veririm yok vermem demisti esiminde karari benden yana oldu simdi ben ona fazla direnemiyorum zamaninda o fedakarlik yapti simdi bende sira ama böyle bir karar vermek cok zor tatlim keske bu dünyaya hic gelmeseydim

melekcim ordamısın göremiyorum seni canım

burdayim tatlim calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…