herkese iyi haftalar diliyorum,ben hep evdeyim ne güzel haftasıysa....
nursimcim valla nerden yaptığımı unuttum tatlım yaa..ama bi bakiim.
melekcim canım yoğun olunca yazmaya pek fırsat bulamıyorum canım evet sonuçta 8 saat çalışıyoruz. evet canım biz 8 de kart basıyoruz. giriş çıkışlarda fce açamadım canım eve net aldım ya hala açıcam işte evde neti açınca anca direk topinge giriyorum başka bişiye bakmıyorum zati ama açıcam.eşim cuma sabah burda olucak.güzel yemekler istiyor bizimki benden
sevimcim çok öksürüyorum. nefes almada zorlanıyorum. bir sürü bitki çayı içtim. zor geçiyor yani
az kalmis canim hadi gözün aydin tatlim peki tedavi planiniz varmi? öksürük icin 1 bardak süte 3 kasik felan bal dök ve iyice karistir ic canim cok iyi geliyor
melekcim gelmene cok sevindim
eşinle sorunun kolay degil ama evlenmeden önce düşünecekti bunu bilerek geldi sonucta buralarda yapmak kolay mı ordaki imkanlar burda olucak mı bunları bir degerlendirsin.
belki ilerde ekonomik olarak cok rahatlayıp biraz burda biraz orda takılabilirsiniz ama daha gencsiniz biraz daha calısın bence.
sen kendini üzme bunları bilerek evlendi seninle yok öyle sonradan fikir degiştirmek sen guclu ol canım buralarda yapamıcaksan sakın gelme biz senin burda olmanı isteriz tabide sen burda mutlu olabilicemisin bunu düşün canım.eşinin seni üzmeye hakkı yok daha tam iyileşmedin tekrarlar sonra hastalıgın
melekcim ordamısın göremiyorum seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?