Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım hosgeldin canım
Allah kavustursun anneler gitmiş.
neyseki artık cok yakında oturuyorlar sık sık görüşürsünüz.bayramada cok bişiy kalmadı zaten.

tuanay hadi geçmiş olsun inşallah güzel sonucuçlar alırsın:)))
evet 100 den geri sayıyoruz
sizlerin de olacak tabii ki
hep birlikte sayıcaz

hepinize iyi aksamlar güzel sözleriniz icin ve beni bizarda olsa rahatlatmaya calsitiginiz icin cok tsk ederim son zamanlarda kafam karma karsik ne yapacagimi bilmiyorum artik hersey üst üste geliyor esim tutturdu illaki temelli trye gidelim diye resmen beynimin etini yiyor bense suan gitmek istemiyorum buraya alstim ve cok rahatim ben suan trye gelsem ne yapacagimki cocuk sorunu zaten ayri bir dert dün kirmizilarim geldi hemde günümden 5 gün önce iyice sapitti artik iki gözüm iki cesme buaralar saglik sorunu derseniz biliyorsunuz yakinda hastaneden ciktigimi halisizliklerim halen devam ediyor iki gündür hic yemek yiyemiyorum anlayacaginiz kafayi yemek üzereyim sizlerinde acikcasi canini sikmak istemiyordum o yüzden yazmak istemiyordum ama hepinizde tepki göstermisiniz yazmak zorunda biraktiniz beni fistiklar:)))))

Son düzenleme:
valla bugun bi ben bide cankırılı hatunlar geldi sayılır yaw
deniisim bi görünüp kactı sadece
tey tey teyyyyyyyyyyyyy
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız,ben çok yorgunum,sınava girdim,çıktım ama sonuçlar açıklanıncaya kadar bakmayacağım netlerime,çok iyi geçmedi ama ben yine de bakmayacağım...
canım benim hayırlısı olsun inşallah olur....
kızarız tabi:))) diyene bak....
canım benim nasip değilmiş demekki inşallah olacak dua et canım bol bol....

Melekcimm ne denirki bilemiyorum,keşke yakın olsak çok isterimama rahatınız için orda yaşamanız gerekse eşinde bunu anlar ben biliyorum.umarım en yakın sürede sorunlarınız çözüm bulur.kırmızılara sakın üzülme,daha yeni geçirdin operasyonu olucak hemde kendiliğinden olucak ben eminim!!kendine çok dikkat et,seni çok seviyoruz biz..ne demek bizi üzmek,biz burda birbirimize sımsıkı kenetlendik,asla yalnız bırakmayız birbirimizi,en kötü zamanlarımızı en güzel zamanlarımızı herşeyimizi birlikde yaşadık,öylede devam ediyor.hep biraradayız,ve bu durum çokk hoşuma gidiyor!!!!!!

Bir huysuzlukdurkii gidiyor bizim kızda..sanırım dişleri zorluyor,alt damakları çok kızarmış,günde 3-4 kez kak yapıyor,hemde isalvalla olması bir dert,oldukdan sonra asıl dertler başlıyor,bebek bakmak zor iş..bu günleriniz çok güzel değerlendirin,gezin,tozun en önemliside booollll boooll uyuyunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

egeden 3bebk çıksın artıkkkkkkkkkkkkkkk bencede inşşşşşşşş
bende ayda bir gidiyorum artık ama meraktan çıldıcam iyidir dimi bizim cadı
herzamanki gibi topikteki hastalıkta herkese sırayla bulaşmaya başladı
burpum gecmiş olsun canım dinlen cabucak iyileş
darısı hamilelik hastalığına inşşşşşşşşşşşş
kandırdım kandırdım az gezdik sonra tel geldi günün içine edildi memo beni eve bıraktı ve gitti bende soluğu burda aldım
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız,ben çok yorgunum,sınava girdim,çıktım ama sonuçlar açıklanıncaya kadar bakmayacağım netlerime,çok iyi geçmedi ama ben yine de bakmayacağım...

Mavişşşşşş,sen nasılsın,100 den geriye saymaya başlamışsın,bizde görecekmiyiz acep o günleri,hayırısyla görürüz inşallahh...
ben inanıyorum çok güzel geçmiştir sen bizi kandırıyon kandırıkçıııııııııııııı geriye saymayıda görceksin inş canımmmmmmmmmmm

meleğim hoş geldin canım eşin en kısa zamanda hatasını anlayacak el yurt dışında yaşamak için neler yapıyor oda delümü ne ne var burda mok mu orda bari insan hakları ve özgürlük var sosyal güvencen çalısanda çalışmasanda devam eden işsizlik hakların var burda işsiz kalsan suratına bakmazlar bence sen haklısın ha bide gurbetlik var kötü olarak ama ne yapcaksın ekmek yemk için katlancaksın canım adetinde sıkıntıdan ve ilaçlardan erken gelmiştir hem bu ara sen çok ilaç kullandın bitanem iyiki hamile değilsin yoksa sonu iyi olmazdı o kadar ilaçtan sonra bekle o geleceği zamanı biliyor aramıza döndüğün için teşekürler kzuzum seni seviyoruz

maşallah ada masalımıza anam ne kadar büyümüş bak diş çıkarıyormuş yesin teyzesi onu daha dün gibi doğacak diye gün saydığımız günler hele doğumunu öğrendiğimde ağlayışımı unutamam allahım diğer kızlara ve banada tadtırsın o duyguyu inş semram zor canım ya onun için çok üzülüyorsundur derdini anlatamıyor sade ce ağlıyor ateşi çıkıyor allah yardımcın olsun gülüm

amin cnnm,aminnnnnnnnnn..

selam fıstıklar nasılsınız..yarın iş başı valla evde olmak iyiydi..ama 2 hafta çalışıp 9 gün tatil yapacağım diye avutuyorum kendimi...herkes hasta olmuş çok geçmiş olsun sizlere...tuanayım sınavını atlatmış özlemciğimin sıkıntısı azalmış...bebngimin ve meleğimin lanet kırmızılşarı gelmiş...sevimcimde rahat nefes alamıyormuş ama bende alamıyorum canım..hemen nefes nfese kalıyorum meraketme meleğinde çok iyidir artık duyarsın sende...benim kızım maşallak kıpır kıpır hiç unutturmuyo kendini...

semracım adanın huysuzlukları başlıycak o zaman inş en hafif şekilde atlatır fıstığımız...bide face koyduğun tickerı nerden bulmuştun bende koyacaktım bulamadım...

iyi geceler sevimcim nasılsın canım

bende hala hastayım. saolsun karşı komşu çorba fian verdi dün gece kızını gönderdi bende kaldı akşamda bendeydi. arın okulu var kızın gönderdim evine bu nasıl hastalıktı anlamadım gitti. burnumu silmekten yara oldu kenarları nefes almaktan bile zorlanıyorum. eşimde allah nasip ederse haftaya cuma burda olacak inşallah banada üzüldü hastalanınca kalmaktan vazgeçti.

tuanayım canım iyi geçmiştir inşallah 5 puan daha fazlası da olur.))
nursimcim sana da kolay gelsin bayrama kadar sık dişini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…