tey tey teyyyyyyyyyyyyyvalla bugun bi ben bide cankırılı hatunlar geldi sayılır yaw
deniisim bi görünüp kactı sadece
canım benim hayırlısı olsun inşallah olur....İyi akşamlar kızlar,nasılsınız,ben çok yorgunum,sınava girdim,çıktım ama sonuçlar açıklanıncaya kadar bakmayacağım netlerime,çok iyi geçmedi ama ben yine de bakmayacağım...
kızarız tabi:))) diyene bak....hepinize iyi aksamlar güzel sözleriniz icin ve beni bizarda olsa rahatlatmaya calsitiginiz icin cok tsk ederim son zamanlarda kafam karma karsik ne yapacagimi bilmiyorum artik hersey üst üste geliyor esim tutturdu illaki temelli trye gidelim diye resmen beynimin etini yiyor bense suan gitmek istemiyorum buraya alstim ve cok rahatim ben suan trye gelsem ne yapacagimki cocuk sorunu zaten ayri bir dert dün kirmizilarim geldi hemde günümden 5 gün önce iyice sapitti artik iki gözüm iki cesme buaralar saglik sorunu derseniz biliyorsunuz yakinda hastaneden ciktigimi halisizliklerim halen devam ediyor iki gündür hic yemek yiyemiyorum anlayacaginiz kafayi yemek üzereyim sizlerinde acikcasi canini sikmak istemiyordum o yüzden yazmak istemiyordum ama hepinizde tepki göstermisiniz yazmak zorunda biraktiniz beni fistiklar:)))))
egeden 3bebk çıksın artıkkkkkkkkkkkkkkk bencede inşşşşşşşşbebim gelmiş kırmızılar ne desem ki her ay aynı şeyler
bende bıktım artık bu iş tedavi ile olacak eşinde anlamış bunu ne güzel
inşallah hayırlı bir zamanda olur ve bebişinize kavuşursunuz
dediğim gibi ocak en iyisi
ege den 3 bebek çıksın değil mi..
bende ayda bir gidiyorum artık ama meraktan çıldıcam iyidir dimi bizim cadıözlemcim aylık olan kontroller zaten rutindir,gerekli,sık girmek sakıncalıymış,ultrasonunuz iyi değilse gir bol bol:))sen nezaman gidiceksin.şimdi sıra sendee..merakla bekliyoruzcnm.
dünya kadar ütü yaptım ada yatarken,şimdide toz almam lazım ama arap sabunum kalmamış,neyse tozu yarına bırakıp yemeğe girişiyim.hadi kaçtım,zaten kimselerde yok!!
darısı hamilelik hastalığına inşşşşşşşşşşşşherzamanki gibi topikteki hastalıkta herkese sırayla bulaşmaya başladı
burpum gecmiş olsun canım dinlen cabucak iyileş
kandırdım kandırdım az gezdik sonra tel geldi günün içine edildi memo beni eve bıraktı ve gitti bende soluğu burda aldımşimdi gelelim fasulyenin nimetlerine
kimseeler yok bugun pek sakin topiğimiz.
sermestim koçişle anacıgının yanındadır
bal burp hasta zaten
semra nerelerde yemek iş derken akşamı etti
deniz koçişle gezmelerde sanırsam
nbnh izmirde dir herhaldedir
özlem le maviş ugramış zaten
sevim cadısı kandırdı herhalde memoyu o da gezmeye gitti
melek yok
ben burdayım
eksik var mı :)
varsada alınmasın sakın
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız,ben çok yorgunum,sınava girdim,çıktım ama sonuçlar açıklanıncaya kadar bakmayacağım netlerime,çok iyi geçmedi ama ben yine de bakmayacağım...
ben inanıyorum çok güzel geçmiştir sen bizi kandırıyon kandırıkçıııııııııııııı geriye saymayıda görceksin inş canımmmmmmmmmmmMavişşşşşş,sen nasılsın,100 den geriye saymaya başlamışsın,bizde görecekmiyiz acep o günleri,hayırısyla görürüz inşallahh...
hepinize iyi aksamlar güzel sözleriniz icin ve beni bizarda olsa rahatlatmaya calsitiginiz icin cok tsk ederim son zamanlarda kafam karma karsik ne yapacagimi bilmiyorum artik hersey üst üste geliyor esim tutturdu illaki temelli trye gidelim diye resmen beynimin etini yiyor bense suan gitmek istemiyorum buraya alstim ve cok rahatim ben suan trye gelsem ne yapacagimki cocuk sorunu zaten ayri bir dert dün kirmizilarim geldi hemde günümden 5 gün önce iyice sapitti artik iki gözüm iki cesme buaralar saglik sorunu derseniz biliyorsunuz yakinda hastaneden ciktigimi halisizliklerim halen devam ediyor iki gündür hic yemek yiyemiyorum anlayacaginiz kafayi yemek üzereyim sizlerinde acikcasi canini sikmak istemiyordum o yüzden yazmak istemiyordum ama hepinizde tepki göstermisiniz yazmak zorunda biraktiniz beni fistiklar:)))))
maşallah ada masalımıza anam ne kadar büyümüş bak diş çıkarıyormuş yesin teyzesi onu daha dün gibi doğacak diye gün saydığımız günler hele doğumunu öğrendiğimde ağlayışımı unutamam allahım diğer kızlara ve banada tadtırsın o duyguyu inş semram zor canım ya onun için çok üzülüyorsundur derdini anlatamıyor sade ce ağlıyor ateşi çıkıyor allah yardımcın olsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?