Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meleğim hakkınızda hayırlısı olsun canım zor bir durum sen kalmak istiyorsun o istemiyor..
ailen orda senin çok zor
ama baştan böyle olacağını biliyordu hem sevimin dediği gibi buraya gelince ne yapacaksınız elbet bulunur bir kapı ama ordaki gibi olmaz belki şartlarınız..
inşallah en hayırlı kararı verirsiniz melekcim..

Son düzenleme:
günaydın denizcim nasılsın canım
rapor almadım evde de kalamam sıkıntıdan maskeyle dolaşırım burda

tuanaycım sınav stresi sonunda bitti canım hayırlısı olsun senin için inşallah

burcum sanada geçmiş olsun sende benim gibi kaptın şifayı demek

melekcim çok zor canım eşin vazgeçer tükiyeye dönmekten umarım canımyakınların yanında en iyi tarafıda bu zaten yakınında olmaları. hastalığından dolayı aldığın antibiyotikler ilaçlar reglinin düzenini bozar canım.

bebingim demek geldi kırmızılar yok anam yok bu veletler çok nazlı çekiceğimiz var. eşinin sana destek olması beraber karar vermeniz çok msevindirici bir durum canım

sermestim eşin yolcu dimi bugün bayram yakın ama 9 gün tatil var önünde canım

yakin olmayi bende cok isterim ama ben orda kendime bir düzen kuramam canim bakalim artik herseyin hayirlisi olsun bu carsamba günü dananin kuyrugu kopacak ya kalacagiz ya gelecegiz....

eee annesi sen farkinda degilsin belki ama boncugumuz büyüyor disde cikaracak imeklemeyede baslayacak gecen günler belirsiz beeee:))))))

gecmis olsun canim bol bol sicak limonlu cay ic tatlim

sagol denizcigim benim icin cok zor bi durum suan trde yapamam ve evliligimide yikamam bakalim ya artik ne olup ne bitecek

bende bügün ise basladim gözlerim davul gibi keske bir hafta daha evde kalabilseydim aksam 6 olurmu bugün yaaa((((((((((((öffffffffffffffff

melekcim kız bayada uzun mesai yapıyonuz hee biz 16:30 da bırakıyoruz.
hakkında hayırlısı canım artık eğerki tr ye gelmek zorunda kalırsan eşinle aranı bozama sakın canım bunlarda geçer kaderde buda varmış dersin artık napıcan.
bende iy değilimde iyi hissetmeye çalışıyorum kendimi.

yok canim aslinda uzun mesai yapmiyoruz ben ise 9da geldim ve 8 saatimi doldurmam gerekiyor bu yüzdende bugün 6ya kadar burdayim canim allahim herkesin hakkinda hayirlisini versin tatlim senin esin ne zaman gelecek simdi? buarada face varmi kiz?

bebing daha yok canim nerdesin sen? morelin nasil tatlim?kirmizilarimiz ayni günde geldi malesef gelmez olaydilar

balcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine nane limon ıhlamur kuşburnu iç ben bunla atlatmaya çalışıyorum

meleğimm nasılsın canım nasıl oldun ilk iş günü zor gelir izinden sonra bu günü eç yarın evde kalmak istemeyeceksin kolay gelsin tatlım

nursimmmm sen de uzun ara verdin bu gün iş başı yaptın sanda kolay gelsin elamıza iyi bak annesi yorma kızımızı bacaklarının uzat tabure falan bul çok yorma kendini bu millletin işi bitmez keyfine bak çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…