Melekcimm ne denirki bilemiyorum,keşke yakın olsak çok isterimama rahatınız için orda yaşamanız gerekse eşinde bunu anlar ben biliyorum.umarım en yakın sürede sorunlarınız çözüm bulur.kırmızılara sakın üzülme,daha yeni geçirdin operasyonu olucak hemde kendiliğinden olucak ben eminim!!kendine çok dikkat et,seni çok seviyoruz biz..ne demek bizi üzmek,biz burda birbirimize sımsıkı kenetlendik,asla yalnız bırakmayız birbirimizi,en kötü zamanlarımızı en güzel zamanlarımızı herşeyimizi birlikde yaşadık,öylede devam ediyor.hep biraradayız,ve bu durum çokk hoşuma gidiyor!!!!!!
Bir huysuzlukdurkii gidiyor bizim kızda..sanırım dişleri zorluyor,alt damakları çok kızarmış,günde 3-4 kez kak yapıyor,hemde isalvalla olması bir dert,oldukdan sonra asıl dertler başlıyor,bebek bakmak zor iş..bu günleriniz çok güzel değerlendirin,gezin,tozun en önemliside booollll boooll uyuyunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
iyi geceler sevimcim nasılsın canım
bende hala hastayım. saolsun karşı komşu çorba fian verdi dün gece kızını gönderdi bende kaldı akşamda bendeydi. arın okulu var kızın gönderdim evine bu nasıl hastalıktı anlamadım gitti. burnumu silmekten yara oldu kenarları nefes almaktan bile zorlanıyorum. eşimde allah nasip ederse haftaya cuma burda olacak inşallah banada üzüldü hastalanınca kalmaktan vazgeçti.
meleğim hakkınızda hayırlısı olsun canım zor bir durum sen kalmak istiyorsun o istemiyor..
ailen orda senin çok zor
ama baştan böyle olacağını biliyordu hem sevimin dediği gibi buraya gelince ne yapacaksınız elbet bulunur bir kapı ama ordaki gibi olmaz belki şartlarınız..
inşallah en hayırlı kararı verirsiniz melekcim..
sevimcim artık iyisin he maşallah sana memoyla geziyosun aman aman nazar değmesin
melekcim kız bayada uzun mesai yapıyonuz hee biz 16:30 da bırakıyoruz.
hakkında hayırlısı canım artık eğerki tr ye gelmek zorunda kalırsan eşinle aranı bozama sakın canım bunlarda geçer kaderde buda varmış dersin artık napıcan.
bende iy değilimde iyi hissetmeye çalışıyorum kendimi.
meleğimm nasılsın canım nasıl oldun ilk iş günü zor gelir izinden sonra bu günü eç yarın evde kalmak istemeyeceksin kolay gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?