Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anaa sermestim yakalayamdım seni iyi ya hallettin işini bende çok sevindim sesini duyduğum için canım. güne nasıl başlarsan öyle gidermiş sermestim aynen üst üste gelmiş. sana özendim şimdi rapor alayımda napıyım evde yakınımda annemmi var benim senin gibi yatayımda annem baksın bana keyfini çıkar canım bol bol dinlen bayram yakın annen sanda send kızına iyi bak canım

oh be biraz kaynatılmış sonunda rahatladım okurken
kime ne yazacagımı unuttum bekliyim gelir birazdan aklımasanırım

semracım sen kendini üzme malesef kadınlar dogurunca erkelerde böyle seyler oluyor
ist da yasamasan manuel kullan derdimde bebekle o trafik cekilir mi yaaaa
sen aldır sevdigin arabayı önemli olan sen ve kızın ın rahatı cunki yapma yemekte biraz kendinle ilgilen boş vakitlerinde gez dolaş kuaföre git anladın zafer bey de.
gıcık oldum mmmmmm zaten.
ama bu hep yasanıyor yalnız degilsin canım
calısmaya baslarım filan diye tehdit et en iyiisi( ay nasıl akıl veriyorum ya:) )
ama kendini üzme bu gecici bir dönem bi 3-5 ay a hersey düzene girer canım
çok isityorsa iki tane alsın araba :)
hayırlı olsun sididen canım güle güle kullanın.
qasqai cok guzel araba bende cok düşündüm ama bi arkadasımız aldı şimdi bizde alsak kıskandı daa aldı diye laf cıkarırdı :)

valla yaa artık sadece kendimi ve bebğimi düşünücem,baksın başını çaresine.onun istediği olmucak,istesem kendime hemen ayrı bir araba alabilirim kenerdaki paramla ama neden ki??o para kıızımın hakkı,ilerde onun içinharcıcam,zafer'de benim isteklerimi yerine getirmek zorundaa....ortak raba kullanmak çok yalnış bencede,ama malesef o kadar açılamayız.zaten otoparkdada her dairenin 1 arabaya yeri var,dışarıya parkettiğimizde hep sorun çıkıyor.

şimdi aradı yine zafer nissanında otomatik olanı 90milyarmış.ne buyaaa.ne alırsa alsın umrumda bile değillllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!keşke satmasaydım arabamı:2:

melekcim tedavi kararın hayırlı olsun canım
inş gelsin bebeğin ama eşinle problemi çözmen sart canım

aferin semracım dogru karar.sen kıyıdaki paranı tut ne olur ne olmaz guvencen olmalı herzaman
malesef araba fiyatları cok gıcık durumda canım cok zorlanıyor karar verirken netten bi bak sen her markanın modellerini incele.
otomatik oldu mu motor hacmi degisiyor veergiler filan fiyatlarda cok tutarsız oluyor eskiden otomatik oldu mu 5 000 pahalı olurdu sadece

melekcim tedavini çalışmıyoken yaptır hem daha rahat olur senin için.

yarin sorunumuz kesin cözülecek allah nasib ederse ondan sonrada bidahada bu konu acilmayacak insallah istedigim karar cikar önümüzdeki ay isler azaliyor bide tatil felan var tam ona tek getirmeye calisacagim bakalim bide kirmizilarim bana hainlik yapmazsa:)))

ford kuga mıydı ona bak
aslında 49 a kia sportage var yeni çıktı ama o da otomatik degil
jeep istemezsen bi sürü önerebilirim sana dizel otomatik al kesinlikle mazot kokluyor resmen

kia yı beğenmiyor beyefendi,illa alman arabası olucakmış,kendi istediğini alsın bakalım görelim.

eeee alman arabası alıcaksa paraya kıyacak mecburen :)
bosver yorma kafanı sende...
ada masal etkilenmesin

sermesti yakalayamadım
raporu almıstır nasolsa diyodum ne kıl cıkmış yaaa
neden böyleler biliyormusunuz diyelim ki sana rapor verdi sen gittin eyleme katıldın filan o zaaman raporu veren suclu oluyor ondandır umarım yarına hallolur
sana iyi eglenceler canım arkadasının kınasında annecigin bakar sana guzelcene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…