hiç öyle düşünme canım ya herşey kısmet işibugun en gıcık durum görümcemin kucagına gelen misafirlerden birinin bebeğini almasıydı nasıl sahiplendi bebegi sevdi filan sankikendi cocugu.yandım ki ne yandım eğer benden önce cocugu olursa
hele bide cocugumuz olmadıgını ögrenirse gercekten canımı cok acıtıcak bugun bunu hissettim
ben kesin paranoyak oldum ya
benim ondan önce olsun gibi abuk subuk düşüncelerle boğusurken buluyorum kendimi
hamileler sakın beni yanlış anlamayın haaaaa
sağlıklı olsunda burp teyzesi oğluşum olsun ne fark eder sanki....geçmişi okudum biraz
ııııy gıcık bişiiii atlatmışsın bebingim gelinertesi hemde görümcenin öğğğğğ hadi geçmiş olsun tatlım sana
sevimim yaa bi bitmedi viyana kuşatmaları ayol annenden ne istiyorlar yaa kadını yemek yapmaya götürmüşler
tuanayım kalbi temiz arkadaşım okadar iyi bir yüreğin varki gene umutlandırdın beni ayol birgünde kendi haberini ver bize ama önce baanaaaa :))))))))) sendemi hastasın bu nasıl bir vürüsse herkeze bulaştı
sermest o lökositlere hiiç takılma doktorunun dediği gibi kültür yaptırmadan içme ilaç
zasacım tatlım ada korkutmuş seni ama maşallahı var fıstığımızın domatesi eritememiştir onun miniş bağırsakları mamuştaki yapışıklığıda hiç endişe etme olurmu öyle şey yahu yanlış görmüştür vesvese yapmıştır doktor ben artık hiç güvenmiyorum doktorlara
bal sende hastasın bizdensin tatlım sanada geçmiş olsun
nbnh nezaman gelecek güzel bir haberle gelseydi barim
mavi :) gebeler kilo alır sen kilo veriyorsun kayınvalidemde öyle olmuş 55 kilo ile hamile kalmış iki çocuk doğurdu 40 yıl 45 kilo gezdi :)
özlemim bak herkez erkek diyor senin bebişe :)) bakalım tutturabilecekmiyiz
nursim niye öyle bir görev verdiler ayol kulağın bebişinde olsun diye insan strese giriyor ablam 10 dakika tekme atmasa zıvanadan çıkıyordu korkudan
canım ya çok geçmiş olsunmerhaba kızlar çok kötü bir gün geçirdim allah sonunu hayır etsin
annem rahatsız hastaneye yatacaksın demişler yarın onu doktora götüreceğim değerlerin hepsi yüksek çıkmış böbreğe zarar vermeye başlamış canım çok sıkkın
gece park halindeyken arabaya çarpmışlar ayna kırılmış ve sol ön çamurluk sürtmüşler
iş yerinde üst üste geldi şikayetler sorunlar yollardaydım hep bugun
başım çatlıyor resmen
daha yeni oturdum zaten birazdan çıkacağım
valla oldu sevim teyzesiözlem canım maşallah 14 . haftamız dayız fıstığımız cinsiyeti gösterir bu sefer ki gitmende ne zaman gideceksin tatlım nasıl gidiyor iyi dimi
özleeeemmmm eşim de gelmiş sizin okula dün:)))))))))))))
benim geçen ay öyle oldu bebim yaya iğrenç olacak ama sormadan gecemicem reglim son gunlerinde yaprak kullanıcak kadar azalıyor ama sanki koyu kahve siyaha kacar gibi lekelenme oluyor neden ki?
günaydın fıstıklar... sanırım bende hasta oluyorum o kadarda dikkat ediyorum ama her yerim ağrıyo kırgınlık var üzerimde bide burnum akıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?