Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol sermestim,amin canım allah hepinize nasip etsin,önce sağlıkla kucağınıza almayı,sonra sağlıkla büyütmenizi..

semracım masallah 5 aylık olmuş kızın canım
5 yasınıda kutlarız burda inş.

sevim ben cıkmıyorum müşteri gelince mecbur haber vermeden ekrandan ayrılıyorum

cok gecmis olsun denizcimgim allah acil sifalar versin annene biranönce sagligina kavusur insallah tatlim

melekcim bende seninle heycanlanıyorummmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coook tsk ederim canim benim

bu yapisiklik arkadasimin cocugundada olmustu canim onada krem verdi ve gecti insallah adacigimdakide gecer tatlim

özlem canım maşallah 14 . haftamız dayız fıstığımız cinsiyeti gösterir bu sefer ki gitmende ne zaman gideceksin tatlım nasıl gidiyor iyi dimi

oooo masallah ya gecen günler belirsiz vallaha

ilginc bir adetmis canim ilk defa duyuyorum bence onlar sana nasil davraniyorsa sende onlara öyle davran tatlim kendini asla kücük düsürme canim

demek melekte gelecek ay hamileler kervanına katılıyor okadar eminimki ondan hamilelik haberi alacağımıza

insallahhhhh canim insallahhhhh

allahim herkesin kalbine göre versin canim insallah dileklerimiz gerceklesir canim

disa vurdugunda busefer ya insanlar sana aciyor gözüyle bakiyor yada kiskandira kisankadira cocugunu senin karsinda seviyor buda insanin canini daha cok yakiyor be güzelim

tatlim herzaman icin hayirlisini düsün sonucta bu derdi veren allah ve yapabilegecimiz teksey dua ve sabir etmek görümcene gelince eger cocugunu kolay bulur ve senden önce dogurur ve senin cani acitirsa bilki onun hesabini verecek ya bu dünyada ya öbür dünyada canim allah sevdigi kula sürekli dert verirmiski beni unutmasin bana el acsin diye sevmedigi kullarinida unuturmus.....

özlemmm kızmı yoksa bu ben erkek diyodum ama cadı bir kız daha mı geliyor kızda et yerken tiksinirmişsinya ondan diyorum sağlıkla gelsinde sarı civciv olcak o

evet ya bende dr. kagan kocatepeten duydum tipta arastirmislar eger hamilelikte etten diskinirsen gercekten kiz oluyormus bunu dogru olup olmayacagini ilerde görecegiz bakalim saglikli olsunda tatlim

oleyyy!!!!!!!!!kızımı 5 aylık olmuş:))))))))))

masallah allah lardan saklasin

inşallah geçer teyzesiii(doktorda geçer merak etmededi,ama insanüzülmeden edemiyor.sen çalış tatlım,bende kaçıyım yemeğimi yapıyimm.

sermestim seni gördüm yuppi cok sevindirik oldum
insanlar sanırım abartıyorlar hoş bi arkadas var 6 aylık gebe 9 kilo aldı
kocaman karnı var.

sermestim canım senin iç karnın var dır canım oynuyormuş ne güzel elini koyunca ben tıkları hissedince elimi koyuyorum ozaman hiç tık yok galiba benim cadı beni sevmedi çok mu acı çektirdim acaba eeee o bi doğsun ben on adaha neler yapcam

ben geldiiiimmmm
nursim geçmiş olsun dikkat et kızımıza da kendine de

sevimcim herkesin gebeliği ayrı olur hatta aynı kişinin bile hamilelikleri farklı olur muş:=))))
hamile yoktur hamilelik vardır demişti doktorum:)))))))))))))))))))))))))

karnının yapısı bebeğin yapısı pozisyonu herşey etkiliyodur
benim bi arkadaşım da çok geç hissetti ve öyle her an duymuyodu
doktor iç karnın geniş oynuyo ama hissetmiyosun demiş
sıkma canını sen de ultrası-onda görürsün oynadığını:))))))))))))

di mi sermest??????????
kilo almadan da bebek kilo alabilir ayrıca benim verdiğim 1 kilo da ödem abur cubur:))))))))))))))
ben de sağlıklıyım oğlum da:))))))))))İNŞALLAH
bugün okulda bi arkadaş açıkladı da ikna oldum
şekerim normal çıkarsa
1 kilo baklava yicem kutlamak için:)))))))))))))))))

benim yarın 2.tetanoz aşım var
onu da olucam bitecek:))))
yani doğumdan sonraya kalıcak

bi de o dandik aletle kalp atışı dinlenecek

bebiiingiim
Allah sana görümcenden önce sağlıklı hayırlı bi evlat versin
hatta tez zamanda aynı anda versin de senin başına üşüşmesinler:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…