semracım masallah 5 aylık olmuş kızın canım
5 yasınıda kutlarız burda inş.
inşallah canım,benimki 5 yaşındayeken sizinkilerde 4,3 yaşlarında olurlar inşallah!!daha fazlasına izin yok.hadeeee çalışın garri:))
merhaba kızlar çok kötü bir gün geçirdim allah sonunu hayır etsin
annem rahatsız hastaneye yatacaksın demişler yarın onu doktora götüreceğim değerlerin hepsi yüksek çıkmış böbreğe zarar vermeye başlamış canım çok sıkkın
gece park halindeyken arabaya çarpmışlar ayna kırılmış ve sol ön çamurluk sürtmüşler
iş yerinde üst üste geldi şikayetler sorunlar yollardaydım hep bugun
başım çatlıyor resmen
daha yeni oturdum zaten birazdan çıkacağım
melekcim bende seninle heycanlanıyorummmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gittik sağlıkocağına ağzıma geleni söyledim,kadın elimizde yoktu diyorilaç,sanki ondan iaç ,istedik,söyleseydiniz alırdık dedik,yemişim ilacını yaaa..
bugün dr bakarken vajinada yapışıklık olmuş dedi,hijyenede çok dikkat ediyorumama neden oldu bilmiyorum,krem verdi,sabah akşam kullanıcaz.10 gün,inş. açılır,yoksa cerrahi müdahale bile gerekebilirdedi.geçen muaynede yokdu yeni olmuş dedi,acaba pişik kremi yapmışmdır?neyse inşallah geçer...
özlem canım maşallah 14 . haftamız dayız fıstığımız cinsiyeti gösterir bu sefer ki gitmende ne zaman gideceksin tatlım nasıl gidiyor iyi dimi
o zmana gelinine ver toplanacak parayı demişlerdi kız bizi agırladı diye
vermedi tabikide verse fena olmadı 2000 filan oluyor çünki
neyse gecti haftaya sonraki hafta yine yapıcakmıs bütün memlekete evini gösterecek sanırsam
ben aynı taktikle gitmeye devam ederim belkide gitmem bilimiyorum şimdiden
demek melekte gelecek ay hamileler kervanına katılıyor okadar eminimki ondan hamilelik haberi alacağımıza
meleğin bebiş önümüzdeki ay geliyor. ne güzel
heyecan bastı birden uzun zamandır tedavi olan yok bebiş gelsin artık
sonra balımın olur
sonra da bebimin tuanayımın benim burpum daha düşünmüyor ama o arada kendiliğinden sürpriz yapacak:))
çıksın bebim ya boşver yapıyorsun yine yaranamıyorsun ki..
aynen öyle herkes sorun olsun istiyor galiba..
kimse umrumda değil artık kapımı kapatınca kim ne söylerse söylesin
bugun zaten cinler tepemde müşteriye gittim
adamla sohbet falan ailesi ankarada sonra çocuk var mı dedi bende yok dedim
kaç yıllık evlisiniz dedi ee olmuş epey istemiyor musunuz sıkıntı mı var dedi
bende sıkıntı var dedim
ay ya adama neyse o sordu bende salak gibi söyledim ama içim daraldı artık ya
dışa vurmak bağarmak istiyorum
çocuk olmuyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye :))
bugun en gıcık durum görümcemin kucagına gelen misafirlerden birinin bebeğini almasıydı nasıl sahiplendi bebegi sevdi filan sankikendi cocugu.yandım ki ne yandım eğer benden önce cocugu olursa
hele bide cocugumuz olmadıgını ögrenirse gercekten canımı cok acıtıcak bugun bunu hissettim
ben kesin paranoyak oldum ya
benim ondan önce olsun gibi abuk subuk düşüncelerle boğusurken buluyorum kendimi
hamileler sakın beni yanlış anlamayın haaaaa
özlemmm kızmı yoksa bu ben erkek diyodum ama cadı bir kız daha mı geliyor kızda et yerken tiksinirmişsinya ondan diyorum sağlıkla gelsinde sarı civciv olcak o
oleyyy!!!!!!!!!kızımı 5 aylık olmuş:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?