Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
len delirme cadı 1kilo baklavayla şeker komasına girersin a bendemi aldırsam acaba
bebiiingiim
Allah sana görümcenden önce sağlıklı hayırlı bi evlat versin
hatta tez zamanda aynı anda versin de senin başına üşüşmesinler:))))))))))))))

inşşşşşşşşşşşş tez zamanda bebingime bir bebek mevlammmmmmmmm

selam kızlar özlemim yauv yanıldımmı acep yaa et yimediine göre kızmı yoksamki :)))
sevim vallaha ayağımın üzerine bir kumanda koyacam taaa senin mahalledeki karıların kafaya yollayacağım ne mal hatunlar yaaa rahat bıraksınlar öykü mercanımızı yaaa onun keyfi yerinde
bebingim havayı güzel gördü hemen gezme derdine düştün bakıyorum cadoloz seni madem haftasonu izin ver kendine kocişle şöööle bi gez diyecem ama tam bayram üstü müşteri bol olur bol olsun inşallah :))) sen sonra gez
denizim bende çok çekmişimdir uçuktan glaxovelcomın zoviraksı var birde vektavir var ama ikisinede artık bağışıklık kazandım banamısın demiyor sarmısak ve kolanya çabuk kabuk tutmasını sağlıyor birde çıktığını hisseder hissetmez buz koy çok minik çıkıyor geçmiş olsun tatlım
adamıza maşallahhh 5 aylık olmuş tadından yenmez lokumun o bal suratının fotolarını çekelim cücü bir müsait olsunda
nursim geçmiş olsun canım sanada bol portakal bol vitamin tek çaresi
sermest ana kucağında ohh dinlen biraz gıdanada dikkat et kocişte gelecek zati keyfine diyecek olmasın maşallah
bal salı kociş geliyordu heralde dimi bakalım tamammı devammı belli olacak
hanaa tuanayı görüyoruuuum

ne yesekki acabaaaaaaaaa yemek var ama istemiyorum yayla çorbası patlıcan dolması salata melemen ama ben tatı istiyorum un helvası mesala

mavi baklaava dedin canım şööle ekmek tatlısı istedi üzerinde kremalı ne alaka dimi :))))))) kocişe ısmarlamak için aradım teli açmiiii işi var mesaj atmayada üşendim buraya dünyanın şeyini yazıyorum telden iki mesaja üşeniyorum :)))

burpum söyle cüneyte alsın,yiyin tatlılarıı.............................anladınız siz:)

çok yoğun sevim bugünde dünkü kazadan dolayı dikiz aynası olmadığı için arabayı merdivene çıkarmış geri geri giderken marjpiyeri ezilmiş arabanın ama çok büyük kaza atlatmış sağdan değil şöför tarafından çarpmış allah korumuş vallaha yarın servise bırakacak arabayı kaskodan geçici araba alma derdinde

zasacım sende görünmüyorsun bende
canım yaaa şantiyeleri var çok yoğun kazalar aksilikler derken bu aralar ovulasyon günümüzdü ama bu strese ne tatlı kurtarır o zpermleri ne başka birşey vallaha ileri hareketi bırak geri geri yüzer onlar :))))))))) üzerine birde hastalık ve antibiyotikler tam bomba bu ay :)))

biz künefe çok severiz aslında ara ara eser yemeye gideriz geçen sen diyordun dimi sevim künefe yiyeceğim diye

yaa bir anda tatlı isteğim kaçtı bizim işyerinden bana bayağı baskı uyguluyorlar çaya çok şeker koymamla ilgili aklıma geldi bir anda tatlı isteğim kaçtı

burpum geçmiş olsun tatlım evet geçen gidip yedim am sanki eskisigibi yapmıyorlar beğenmedim yada benim ağzımın tadıyoktu

semram korkumyok memo tırsıyor yaklaşmıyor bana sen bi doğur diyor yanlız sonum vahim bu 11ayın acısı nasıl çıkacak :)))))))))))))))

ben sevimin yerine oyuyorum de onlara ben hiç atmam tatlıyıda sevmem künefe hariç amacanım bugün tatlı istedi nedense evde kağıt helvası var un helcası yerine onlamı idare etsem memo açmıyor teli ya duymuyor yada adam meşkul canım:)

aynen sevim bende nezamandır şööle ağız tadı ile yemedim eskiden çok güzel yapan yerler bile artık beceremiiiii demekki artık unutmuşlar künefe yapmasını

melek dememişin eşin ne oldu kuzuuuuuu

burda kaliyoruz:)))))))))))))))

melek teyzemiz de yoğunmuş inş morelinde düzelmiştir dönüş iptal oldumu şimdi

evet canim morelim düzeldi keyfim yerine geldi dönüs iptal yuphiiii:))))))))))))))))))

benim yarın 2.tetanoz aşım var
onu da olucam bitecek:))))
yani doğumdan sonraya kalıcak

bi de o dandik aletle kalp atışı dinlenecek

hadi gözün aydin canim dogum ne zaman senin?

ne yesekki acabaaaaaaaaa yemek var ama istemiyorum yayla çorbası patlıcan dolması salata melemen ama ben tatı istiyorum un helvası mesala

ozaman bana gönder canim yemek yapmaktan kurtulmus olurum bugün:))))

cok büyük gecmis olsun tatlim allah beterinden korusun mala gelsinde cana gelmesin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…