Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar ben geldimmmm
ayyy nasıl tembelim bugun hava gunesli ah nasıl gezesim var sokak sokak nerdeeeeee
kız izinli malesef dükkandayım

denizim sıkıntın bak uçuk olarak cıkmış
neyse en azından biyerden cıktı o gecene kadar bütün sıkıntıların son bulsun inş canım
ama kötü gün filan deme sende
süper akıl veririrm kendim dısında :)

nursim gecmiş olsun canım dinlenmeye calıs
sanırım hamilelerde vucut direnci zayıf oluyor

Allah razı olsun sevimcim tesekkürler
sen nasıl oldun kızımız nasıl doktor zamanı gelemedi mi hala

iyiyim tatlım bebişimizde iyidir inş bazen tıklıyor sonra yo oluyor milletinki durmuyormuş çok hareketliymiş beni bu kızdeli ediyor azcık anana çekseydin diyorum dr ada canım aslında bu hafta gitmem gerek ama uzak beni yanlız göndermezler memoda işe yani girdi izin alabilirmi bilmiyorum oyüzden randavu almadım belki cumartesiye gideriz siizin cadıyı görmeye

özlemmm kızmı yoksa bu ben erkek diyodum ama cadı bir kız daha mı geliyor kızda et yerken tiksinirmişsinya ondan diyorum sağlıkla gelsinde sarı civciv olcak o

kötü gelin kervanına sendemi katıldın eferin eyi yapmışssın boş ver
saçmalama o abur cuburlar gidiyor paşamız sağlıklı sana bi tekme atsında gör
kociş hala trafikte yollarda yamulmuş kızlığı gitmiş arabası ile :)))))))))))))))
ay sen kızlığı gitmiş admaı alcakmısın peki ben olsam almam
bağır tatlım ben bağırdım şimdi cümle alem biiliyor bu seferde acıyolar yazık diye boş boğazlar bilceğine bilmesin ler boş ver gülüm
bebingim beni evde yanlız bırakırmı bu cadılar bu sefrde eltimi eve gönderdiler evde yanlız korkar diye çok korkağım sankide
günaydın.. kötü bir güne dudağımda kocaman uçukla uyandım..

sıkıntı yaptın tabi oda vurdu seni canım takma diycemde takılmayacak gibi değil allah yardımcın olsun gülüm

ya kızlar mahalledeki kızlar nasıl oynamıyor benimki 5aylıkken kumandayı koyyorum karnımada hoplatıyordu hiç durmuyordu diyorlar seninkinde bi sorunmu var ded,ler canım sıkıldı bişeyi yoktur dimi cadımızın

bebingimde gitmiş balda yok nerdesin kız
sermestim raporu almışsın evdemisin nerdesin hadi buluşalım dermişim anam başımda haha

senin mahalendeki haspamları çok biliyomuşş,5 aylık bebek daha neki kumandayı oynatsın,7.8.ayda ancak farkediliyor.yok öyle bişey.çok bilmiş mahalla kadınları sizi.üzme mercanımı bakiimm..

denizim annecigin icin gecmiş olsun siz de kaza atlatmıs sayılırsınız cana gelecegine mala gelsin üzme tatlı canını sen ucuklar mucuklar kafana taktın ondan olmustur aman
tatlım takma kafana ki sen de hasta olmayasın saglık gibisi yok

kötü gelinim bebişimm aferim sana kız mıcını kaldırmayacak sen mi hizmet etcen
en güzelini yapmısın hiç bozma istifini kendi kızına kıyamıyorsa sen de kıpırdatma kılını

burpum iyileşemedin bir türlü kuzum ya oradan oraya savrulmaktan
bak direncin düşünce dikaktn dagılmıs Allah korumus tatlım seni dikkat et aman trafikte

denizim annemde pc ye girmek icin baska odaya kapanmak gerekiyor
istemiyorum nereye girdigimi bilsinler falan o zaman da bilgisayara kapandın oluyor
ondan pek sık gıremıyorum anca ortam sakinken kacak giriyorum tatlım
,
sevimcim bizim kızlar cadı anacım millete takılma sen anca konusur o millet
daha benim göbegim yok nerde kaldı kumanda oynatcak hatun
dün ilk defa dısardan elimi koyunca hissettim ama gün icinde bir kac tıkı gecmiyor duydugum bugün sabah beri dinliyorum ses yok dürttüm cikolta yedim nafile
ben de ona taktım kafayı neden bugün oynamıyo diye düşünüp dinlememek en iyis
insan evhamlanıyor yok yere canım bakma sen cok konusanlara bana da diyor herkess aaa hiç kilo almamısın hani göbek bilmem ne

semracım adamıza kocaman masallah
darısı bizlere bize de nasip olsun böyle güzel büyüdüklerini görmek

melegim sanırım tedaviye baslıycakmıs hayırla neticelendirecek insallah RAbbim
nuırsimcim artık gün sayıyor
mavişim de evham günlerinde zayıflmaya takma ben de yiyom yiyom gram almıyorum
özlemcigim kocaman olma yolunda yakında ögreniriz cinsiyeti insallah
balım calısıyor herhalde mesgul yine
insallah kimseyi atlamamaısımdır
ben de bir yatıyom bi kalkıyom
kulagım kuzumda tepik vermedi bugün inatcı keci
ben şimdi kacıyorum izninizle misafirlige gecicez komsuya
aksama ugrarım fıstıklar
öpüyom hepinizi en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…