kötü gelin kervanına sendemi katıldın eferin eyi yapmışssın boş vergelelim dedikoduyaaaa
tabikide erken gitmedim annem aradı millet geldi sen neerdesin cay içiyoruz diye ben de gittim
nasıl kalabalık 30 kişi vardı sanırım gelin hanım kurulmuş bir köşeye süzülüyor hiç iş yapmadı bende kuytu biyere oturdum kalkmadım bile bana ne hangi misafirimde yardıma geldi ki oh ne guzel keyfime baktım ama sevmem böyle ortamları bunalırım darallar geldi
bizde düğünden sonra evi görmek için yapılır bu gelinertesi millete gezme olsun işte.
ben yapmadım düğünden sonra bi daha niye gelinlik giyiymi niye insanlar evimi görsün samimi olmadıklarım ben kullanmadan esyalarım kullanılsın evim incelensin dedikodusu yapılsın hiç gerek yok
sadece kayınvaliidem kırılmasın diye bi gününü bende aldı 25 kişi vardı bütün hizmeti ben yaptım mis gibi agırlamıstım insanları bu hanım oturudu kılını kıpırtdatmadı ben niye yapayım
kayınvalidemde hiç sormadı niye gec kaldın filan diye iş te yaptırmadı pek rahattım yani.
saçmalama o abur cuburlar gidiyor paşamız sağlıklı sana bi tekme atsında görseviiim zayıfladım ama bu defa da bebek beslendi mi ki demekten kendimi alamıyorum
ama düzenli besleniyorum iyidir oğluşum inşallah
salı kontrol var hem şekerime hem bebeğime bakacaklar bakalım
inşallah güzel haberlerle gelirim
ay sen kızlığı gitmiş admaı alcakmısın peki ben olsam almamkociş hala trafikte yollarda yamulmuş kızlığı gitmiş arabası ile :)))))))))))))))
bağır tatlım ben bağırdım şimdi cümle alem biiliyor bu seferde acıyolar yazık diye boş boğazlar bilceğine bilmesin ler boş ver gülümçıksın bebim ya boşver yapıyorsun yine yaranamıyorsun ki..
aynen öyle herkes sorun olsun istiyor galiba..
kimse umrumda değil artık kapımı kapatınca kim ne söylerse söylesin
bugun zaten cinler tepemde müşteriye gittim
adamla sohbet falan ailesi ankarada sonra çocuk var mı dedi bende yok dedim
kaç yıllık evlisiniz dedi ee olmuş epey istemiyor musunuz sıkıntı mı var dedi
bende sıkıntı var dedim
ay ya adama neyse o sordu bende salak gibi söyledim ama içim daraldı artık ya
dışa vurmak bağarmak istiyorum
çocuk olmuyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye :))
bebingim beni evde yanlız bırakırmı bu cadılar bu sefrde eltimi eve gönderdiler evde yanlız korkar diye çok korkağım sankidebu aksam girdim kimseeeler yok bak yarın aksam girmicem ona göre
cadı sevim evde yalnızsın niye girmiyorsun
hadi cankırılı hatunlar yorgun
tuanay daha kendine gelemedi
burpun denizin kocası yeni geldi
bal hasta
sermest annesinde
melek eşiyle sorununu hallediyor
nbnh zaten izinli
semra adacıkla mesgul
kim kaldı
günaydın.. kötü bir güne dudağımda kocaman uçukla uyandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?