sağol canım evet inşallah yarın buluşuyoruzannen kendine dikkat ederse atlatır canım allah şifalar versin
ya siz cadılar buluşcaktınız dimi nbnh le tanışcaksınız ne güzellll
ohh yarın buluşma var ne güzel bende isterdim aranızda olmak :/
annen için endişe etme denizim herşeyden önemlisi tehlikenin farkına varıp önlem almış olmanız allah korusun kötü birşey olmadan herşeyi kontrol altına almış oldunuz böylece
tamam canım birazdan süreyimdenizim bak sarmısak sür şimdi en az 3 gün iyileşmesini hızlandırıyor yarına kabuk bağlatır hemen
cok heycanliyim denizcigim bu karari alamak bile benim cok zordu sonuc eger negativ cikarsa kaldirabilecek gücüm olup olmayacagini cok düsünmüstüm artik herseyin hayirlisi olsun insallah allahim bana busefer bebegimi verir
tekrardan gecmis olsun tatlim insallah hastanede yatmasina gerek kalmaz ve iyilesir ama sizde ilaclar tedavilere dikkat edin canim allahtan acil sifalar dilerim annene
melekcim sonucunun pozitif olacağına eminim bu forumda ttüp bebekle negatif alma hakkını deniz ve ben kullanıp tükettik bundan sonra bizede sizede yasak tüm sonuçlar pozitif olacak inşallah yani bunu benden duymakta zordur hağğğğ :))))))))))))
a.s. canım söylerimoooh ne güzel buluşma var
deniz sen de epey kişiyle tanıştın
bize de geeelllllllllll
selam söyle kızlara
aynen öyle burpcum çocuk gibidenizim bir yaştan sonra çocuk gibi oluyorlar bizim işyerinde 3 kişinin annesi birden şekerden hastaneye yattı hepside diyetisyenlerle rejim peşine düştü artık bir yaştan sonra sağlık problemleri başgösteriyor dikkat etmek lazım
şekeerr çok zor bi hastalıkı yaaaaaaaaaaaaaaa
ömür boyu dikkat edecek olmak ne sıkıcı
yaş geçtikçe daha zor olur eminim
denizim Allah şifa versin annene
arabayı da servise götürdüm kaskodan yapılacak ama bırakmadım
yarın buluşmamız var nasıl bırakırım:))
pazartesi bırakıcam
benimki de anlamadı önce niye bırakmadın diyor bende yarın çok sevdiğim 2 hatunla buluşacağım oh valla diyor planlar yapılmış:))
melekcim sonucunun pozitif olacağına eminim bu forumda ttüp bebekle negatif alma hakkını deniz ve ben kullanıp tükettik bundan sonra bizede sizede yasak tüm sonuçlar pozitif olacak inşallah yani bunu benden duymakta zordur hağğğğ :))))))))))))
mavicim şimdi çift çizgi bugün çıktı 36 saat sonra işe yarıyor ya en azından yarına kadar bekliyeyim dedim 3 gün olmuş olacak tam gerçi antibiyotikli sinir stresli zpermler gene aynı yımırtalarla buluşunca ola ola menemen olur ama ne yapalı artık denemesi bizden
söylerim canım yadenizim tuanaya söylermisin özledik onu yetmiyor ööle bir gir çıklar okuyup kaçmalar daha çok aramızda görmek istiyoruz onu
superrr benden cok cok selam söyle ve benim yerimede öp onlari
tamam ozaman sen syölüyorsan problem yok sonuc kesin pozitif olacak:))))
simdiden size kolay gelsin tatlim insallah benden önce hamile kalirsin ve arka arkaya iki güzel haber yasariz tatlim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?