Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kociş geliyormuş ama almaya gideceğim otoyol girişinden
gelemem daha herhalde
görüşürüz

sağol sermestim,amin canım allah hepinize nasip etsin,önce sağlıkla kucağınıza almayı,sonra sağlıkla büyütmenizi..

amin canım insallah cümlemize

ne ic karınmış mübarek:=)
benim de nadir oluyor canım endişe etme milletinki hoptek oynuyor
bizimkiler naz ediyor napalım saglıklı olsunlar da,

di canım di:=) hepimizin masallahı var

kuzum bu ne kara bulutlar üzerinizde sadaka verin okuyun aman daha bterinden korusun RAbbim

kizlarrrr morelim super esimi ikna edebilmisim tr dönüs iptal ve ben nezaman gidelim dersek ozaman gidecegiz sonunda rahatladim vallaha simdi kafamda sadece bebgim olacak yuphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))))))))

cok sevindim canımmm bu güzel haberinin üzerine tam süper olacak hobareyy insallah

iyiyim canım hoşbuldum
anenm iyi yaramaz çocuk gibi dolanıyor allaha şükür kendi iyi de tahliller kötüydü işte

aman denizim masallah iyi olsun annecigin hep

ayy okurken ben catladım sinirimden ne hasetmiş
kalbinin karalıgını nasıl da cıkarmıs ortaya Allah büyük
böyle bir bir dökülüverir işte
bence eşin güzel bir dille tokat gibi vursun yüzüne
bir daha da görmeyin yüzlerini insan müsvetteleriymiş
nefret ederim iki yüzlülükten

biz de gezmelere gittik mamalar yedik geldik
tam ortamı ayarladım gelip iki lafın belini kırayım diye
off yaslı bir teyzemiz var misaifrimiz geldi basıma oturdu gitmiyor ya
merak ediyor napıyom ne ediyom bana bakıyor bilgisayara falan
okuyamaz gözleri secmez ama sürekli basımda bir cift göz muhabbet arayan bir ses
ayyyy yaa ne şansızım ben sansürlenmiş hissediyom kendimii ama olmaz ki
özlemiştimmm hepiniziii yaa

önce geldi uzun uzun okudu beni ufak bir yag bezem var
ona sigil bu diye tutturdu:=)
hatim gibi okudu uzun uzun tam bitti gidiyor rahtca giricem dedim
bu sefer icerde sıkılmış tekrar geldi yanıma oturdu iyi mi
ayy hem gülüyom hem sinir oluyom yazarken
muhabbete kalamıycam iyi mi

neyse kuzucuklarım ilerleyen saatlerde fırsat bulursam denerim girmeyi yine
ama burada ortam zor valla herkes meraklı melahat tepemde heheeee
evimi özelimi rahatımı arıyom ben anamda da olsa valla
hepinizi öptümmmmmmmm şimdilik
insallah gelebilirimmm tatlılarım benim

evet sermestcim nedense herşey bana gösteriyorkendini,hayatım boyunca hep çekilmeyn kıskanılar insanoldum,evimdede sosyal hayatımdada,oysa ben kimse için fesatça düşünmem,öyle olsaydı bu kızla uzun zamandır görrüşmezdim,kocası zafer'e demişki benim eşimde arabaistiyor,bizim geçenyıl arabalarımız ayrıydı,bu yeni iş için zafer kendinikinisattı,yok neymiş oda araba istiyomuş,semra'ya aldım demicekmiş o kızın yanında.ama benfesatça dşünmedim,allah herkesin gönlüne göre versin,veriyordazaten..

zafer kocasını aramış,söyliceğinden değilde alıcağıvar ondan onu istemek için,diyoki bide konuşurken tam kapatmamıza yakın,kocasına söylerse arabayıd eğiştirdiğimiz kocası sinirden patlarmış,noluyosaa.bende zafer'e dedim iste alıcağını ona kalsa istemicekti,biraz terslenince aramışda oda müsait değilmiş.

nerelerdesiniz şekerler,kociş bu saat olmuş hala çalışıyorr.millet zannediyorki herşey kolay eelde ediliyor,sabah 5den bu saatlere kadar çalışıyor,okuldan çıkıp bayiye koşuyor,uzakdan davulun sesi hoşşş!!!!!!!!!!!

ay semracım korkunc bişiy olmuş bugun ya
ama iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşsün canım
aslında duydugunu bilseydi daha iyi olurdu
biraz canın acıcak senin tabi uykun bile kaçar normal olarak
ayyy okurken bilgisayar elimden düştü eşim panikle içeri geldi noldu diye
nemanyak insanlar var ya
kime ne sevinirim ben arkadasım için.
bak eşin nasılda fedakarlık yaparak calısıyor kolay kazanılmıyor tabi para

yine mi tatlı konuşuldu yaaa
ben eskiden tatlı muhabbeti gecince ığğğ derdim midem bulanırdı şimdi bayılıyorum sürekli yesem olur o kaadar yani

tuanayım hala dönmedi aramıza amaaa
sınav bitti zopa gelicek artık
yarın büyük buluşma var ne sanslılar ya

burpum sen bi hayır yap canım ya

bugun yine kendi kendime takılıyorum olmuyor böyle yaaaa

herkese iyi geceler
yarın görüşürüz.

günaydın..
iyi bir güne güzel uyandım.))
fıstıklarımı görünce daha mutlu olacağım akşam 18-18.30 gibi buluşacağız inşallah aksilik çıkmazsa..

günaydııın
semram skeç gibi birşey yaşamışsın gerizekalının daha önce hep masa üstü pcleri ile görüşmüş mikrafon takmadan şimdi laptopun kendi mikrafonu varsa senin sesini açmakta aklına bile gelmediyse sadece görüntülü bir iletişim sanmış aman nekadarda iyi olmuuuuş böylesi idiot bir insan artık hayatında yer meşgul edemeyecek aha ahaaa çok komikmiş yaaa bence hiiiç canını sıkma tatlım yaaaa söylediklerinede hiç aldırma belli baştan aşağı kıskançlık evet dışarıdan herşey güzel gözüküyor ama birde onları elde etmek için nekadar emekler veriliyor onu görmezler amma senin kalbin ne temizmişki onun o pisliğini sana göstermiş yıllar öncede eski çalıştığım üniversitede ben msn loglarını yakalamıştım allahım nasıl kıskanmışlar bana ve kocişe vay efendim saçıma her sabah fön çektiriyormuşumda yoksa mutlaka kıvırcıktır onun saçından kocasıda her ay çiçek gönderiyor başka işi gücü yok heralde aman görmemiş gibi evine nerde bir elektronik varsa almışlardan aman bunun neresi güzele kadar o sıra kociş ödül almıştı projesine ona dahi bok atmalar daha neler neler yazmışlar tabi o logları okuduktan sonra bir dahada konuşmadım konuşamadım o insanlarla senin başına geleni okuyunca direk onlar geldi aklıma
bence bunun en keyiflisi konuşmanın sonunda ben senin tüm söylediklerini duydum sana inanamıyorum nasıl böyle ikiyüzlü olabildin demendi canım çok keyifli olurdu ama tabi insan şoktan ne yapacağını bilemez birde böyle birşey yakalamışken sonunun nereye varacağını görmek ister

denizim akşama büyük buluşma bizim için hepsini öp hepside bizim için seni öpsün :)))

sermestim senin akrabalar toptan hafiye ayol :)))))))))))
bak sende gene top on listemize tepesinde siil dırdırı yapan akrabayla topiğe girmek başlığıyla oturdun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…