sağol sermestim,amin canım allah hepinize nasip etsin,önce sağlıkla kucağınıza almayı,sonra sağlıkla büyütmenizi..
sermestim canım senin iç karnın var dır canım oynuyormuş ne güzel elini koyunca ben tıkları hissedince elimi koyuyorum ozaman hiç tık yok galiba benim cadı beni sevmedi çok mu acı çektirdim acaba eeee o bi doğsun ben on adaha neler yapcam
ben geldiiiimmmm
nursim geçmiş olsun dikkat et kızımıza da kendine de
sevimcim herkesin gebeliği ayrı olur hatta aynı kişinin bile hamilelikleri farklı olur muş:=))))
hamile yoktur hamilelik vardır demişti doktorum:)))))))))))))))))))))))))
karnının yapısı bebeğin yapısı pozisyonu herşey etkiliyodur
benim bi arkadaşım da çok geç hissetti ve öyle her an duymuyodu
doktor iç karnın geniş oynuyo ama hissetmiyosun demiş
sıkma canını sen de ultrası-onda görürsün oynadığını:))))))))))))
di mi sermest??????????
kilo almadan da bebek kilo alabilir ayrıca benim verdiğim 1 kilo da ödem abur cubur:))))))))))))))
ben de sağlıklıyım oğlum da:))))))))))İNŞALLAH
bugün okulda bi arkadaş açıkladı da ikna oldum
şekerim normal çıkarsa
1 kilo baklava yicem kutlamak için:)))))))))))))))))
çok yoğun sevim bugünde dünkü kazadan dolayı dikiz aynası olmadığı için arabayı merdivene çıkarmış geri geri giderken marjpiyeri ezilmiş arabanın ama çok büyük kaza atlatmış sağdan değil şöför tarafından çarpmış allah korumuş vallaha yarın servise bırakacak arabayı kaskodan geçici araba alma derdinde
kizlarrrr morelim super esimi ikna edebilmisim tr dönüs iptal ve ben nezaman gidelim dersek ozaman gidecegiz sonunda rahatladim vallaha simdi kafamda sadece bebgim olacak yuphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))))))))
iyiyim canım hoşbuldum
anenm iyi yaramaz çocuk gibi dolanıyor allaha şükür kendi iyi de tahliller kötüydü işte
şimdi benim yakın bir arkadaşım var(ben yakın zannediyordum)2 yıl önce bodrum tatilinde dans ederken tanıştık kızla,konuştuk konuştuk zaferleonun kocasıakraba çıktı.şimdi az önce konuştuk onunla msnde,onunda ada'dan 1 ay büyük oğlu var.ilk konuşmaya başladıkkayınvalidemler yemeğe gelicek onlarıbekliyorum falan dedi,neyse konuşmaya devamederkenada'yısordu,onunki uyuyormuş,bende camı açtım başadı konuşmaya,ama salak şeyzannediyorkisesi gelmiyor.ilkdedi ayyy ne güzel olmuş ada bizim oğlanı geçmiş,neyse kaynansı ordaama bana diyoki daha gelmediler,kaynanasıdiyoki gelyim bakiim mi,arkadaşım dio yok seni görürü,neyse geçtim bunları diyoki semra çok güzelbi kızdı herkse onu kıskanırdı şimdi kilo alınca çok çirkinleşti,baksana hiçkilo vermmemiş,neyseben hiç duymuyo gibi gülüyorum ama sinirden ölcem,neyse devam ettim başka nedicek diye,dedimki arabayısattık,demesinmi vayyy sinsiler vay!!!!!!!!!haydaaaa arabayı satmışlar, ne alıcaksınızdedi,dedim tiguan,ordan diyoki bunlarda bok gibi para var saklıyolar hep.ulan gerizekalınereye gittiysek sizin cebinizden paramı çıktı,hem onlardazengin,kayınvalidesinbin ataköyde trıblex villası var,kendisikirada oturuyor,bebeğine bi oda bile yapmadılar,hepkıskanmışlar demekki!hepgözşeri varmış,daha çok şey söyledide sinirden yazamıyorum,zafer'i hemen aradım söyledim,öldürcemkızı yaa..arıcamdedi,zafersakın arama dedi.arasam mı kızlar?ben bu gece sinirden yatamam bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?