Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcigim benim annem hastalandiginda dr bile gitmek istemiyor benden haric kimsede götüremiyor aileden zaten bende isin kolayini buldum bak anne diyorum benim yeteri kadar sorunum var bu cocuk meselesi beni yeteri kadar yipratip üzüyor bide sen beni üzme sana bisey olursa beni diri diri mezara gömersin diyorum kadin hemen ikna olup dr. gidiyor ve kendisine cok dikkat ediyor tabi benim icin böyle biseyide söylemek kolay olmuyor ama ne yapayim ancak bundan anliyor sende dene istersen belki ise yarar canim

haha yeni smileler var
:94: haha buda bal :)
:98:

:))))))))))))))))))))))

önce sen melek :)))
denizim benim babamda deli gibi yemek çalıyor önce insilün yapıyor sonrada gidip tatlı yiyor tam dayaklık bende nasıl kızıyorum anlatamam

tatlim senin adetin benimkisinden önce ben daha adetliyim o yüzden ilk senden gelir güzel haber insallah

şimdi benim yakın bir arkadaşım var(ben yakın zannediyordum)2 yıl önce bodrum tatilinde dans ederken tanıştık kızla,konuştuk konuştuk zaferleonun kocasıakraba çıktı.şimdi az önce konuştuk onunla msnde,onunda ada'dan 1 ay büyük oğlu var.ilk konuşmaya başladıkkayınvalidemler yemeğe gelicek onlarıbekliyorum falan dedi,neyse konuşmaya devamederkenada'yısordu,onunki uyuyormuş,bende camı açtım başadı konuşmaya,ama salak şeyzannediyorkisesi gelmiyor.ilkdedi ayyy ne güzel olmuş ada bizim oğlanı geçmiş,neyse kaynansı ordaama bana diyoki daha gelmediler,kaynanasıdiyoki gelyim bakiim mi,arkadaşım dio yok seni görürü,neyse geçtim bunları diyoki semra çok güzelbi kızdı herkse onu kıskanırdı şimdi kilo alınca çok çirkinleşti,baksana hiçkilo vermmemiş,neyseben hiç duymuyo gibi gülüyorum ama sinirden ölcem,neyse devam ettim başka nedicek diye,dedimki arabayısattık,demesinmi vayyy sinsiler vay!!!!!!!!!haydaaaa arabayı satmışlar, ne alıcaksınızdedi,dedim tiguan,ordan diyoki bunlarda bok gibi para var saklıyolar hep.ulan gerizekalınereye gittiysek sizin cebinizden paramı çıktı,hem onlardazengin,kayınvalidesinbin ataköyde trıblex villası var,kendisikirada oturuyor,bebeğine bi oda bile yapmadılar,hepkıskanmışlar demekki!hepgözşeri varmış,daha çok şey söyledide sinirden yazamıyorum,zafer'i hemen aradım söyledim,öldürcemkızı yaa..arıcamdedi,zafersakın arama dedi.arasam mı kızlar?ben bu gece sinirden yatamam bile.

ayyy hakikaten salakmış ama ya
sen de sonuna kadar dinleyip en son ağzına geleni saysaydın keşke
çok komik ya sana nasıl konuşuyor arkandan farklı konuşuyor
arkandan da değil resmen yüzüne yanii
sinir bir durum ne yapsan bilemedim valla

canim öyle insanlar icin kendini üzüp sinirlenmeye bile degmez bosver gitsin zaten ne gelirse hep akrabadan gelir canim sen onun seviyesine düsme

valla ya gözlerimin içine bakıo resmen bide.napıyımbi akılverin.:84:

ee bak görüyormusun tatlim eger o insanin kalbi güzel olsaymisti kiralarda oturmazdi cocuguna oda bile alirdi allah herkese hak ettigini veriyor tatlim bosver gitsin

ben olsam sonunda söylerdim
hem cam açıkmış yüz ifadesini görmüş olurdun
içinde kalmazdı telde zevkli olmaz şimdi
sen bir daha cam konuşması yarat yine sesi gelirse konuşursa aynı tarzda
öncekileri de yapıştırırsın suratına kapatırsın suratıma cami..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…