Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
giyinip çıkmam lazım malum yökümüz var işe gideceğim ne giysem acaba yaa aslında giymek istediğim bir eteğim var ama kararsızım akşamada komşular davet etti hiçte sevmiyorum bu komşu muhabbetlerini yaaa bebek muhabbeti dönecek gene

günaydıınnn!!!!

bebingim ve burpum merak etmeyin onun haddini bildiricem ben,arabayı alalım,hemen o tarafagidip onlarıda çağırıcaz dışarda biyerde oturucaz,sonra kocasının yanında söylücem,zafer'le konuştuk,böyle yapalımdedik,suratına bakarak söylücem.

denizim akşama büyük buluşma bizim için hepsini öp hepside bizim için seni öpsün :)))
tamam canım öperim

kolay gelsin canım
komşu muhabbeti kafan alırsa iyi de
bebiş olayı insanı sıkıyor

günaydın canlarım dün aniden çıktım kusura bakmayın tam sizle muhabet ederken arkadaşımın babası rahatsız diyordum ya o vefat etmiş oğlu memoyu almaya buraya gelmiş memeoyla işleri varmış cenaze işleri için o yüzden apar topar size iyi akşamlar demeden çıkmışım

bugün buluşma var ha oh ne güzel
ya bizim ist kızlar eğer buluşucaksak neolur yakın yerde olsun caddede falan olmasın kartal da mesela benle sermestide düşünün ne olur hadi maltepede olabilir çünkü ben idrar olarak çok kötüyüm fazla uzun yola çıkmam tehlike kartal bile burdan 1saat bide biz sermestle minibüslere talim edecez malum çok sıkamıyorum her 10dakkada bir wc deyim bide 2gündür öksürürken bile kaçıyor tutamıyorum iyice kötü oldum dr aradım sordum bazı gebeliklerde bu oluyormuş korkacak bişey değilmiş bebek idrar kesesine baskı yaptığı için yapıyormuş yukarı çıktıkca şikayet azalcakmış ama son ay bebek aşağı inince dahada ağır olcakya işim ozaman zormuş allah hamilelerin yardımcısı olsun ona göre vallahi üzerime yaparsam sizide rezil ederim heeee

yarın saat 12.40randavu aldım memo izin alamasa iptal edecem of ya ben kzımı görmek istiyorum gerçi bizim cadı benden inat habire kıçını dönüyo ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır bizde katlancaz artık bizimkine

ne salak kızmış ya bu iki yüzlü insan lar hepmi hayatımızda olcak allah kem gözlerden korusun bitanem sen takma zafer haklı siz gidin beraber vurun yüzüne hasbamın

hoş geldin meleğim ya beni nasıl görmezsin öyle küçük dedeğilim artık kocaman bi kzım var karnımda aşk olsun

helllooo sekerler hayırlı cumalar deminde yazdım ama gelmedi sanırım
net baglantım sinir etti yaaaa
melekcim seni böyle enerjik görmek banada iyi geliyor hep böyle ol sekerim sen akşam için şimdiden iyi eglenceler dök kurtlarını

sevim canım nasılsın sekerim...
valla dun bana dua ettin ne guzel bol müşterili bi gün gecirdim sagol canım ya

kaynanam gözünden ameliyat olmuş kesin ya muayene olmuştur ona ameliyat diyeodur yoktu öyle bişey anam hadi oraya gidelim diyor gidemde kızm görsün ebesini hahaha

meleğim dök canım kurtlarını oh benim içinde
bebingim benim dualarımla oluyorsa ben her güne ederim gülüm allah bol kazanç versin bereketli müşteriler versin dükaknın dolsun taşsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben kaçar bu sefer bi gidemde görem şu cadını gözünü ey allahm sen büyüksün rabbim beni kimseye kimseyide bana muhtaç etme

sevimcim nerde buluşucağımız hafta sonu olsa benimiçin hiç önemlideğil,zafer bırakır beni,ama hafta içi uzak olursa biraz zor olabilir.ben hamileliğiminsonuna kadar heryere gittim kızzz,39. haftamda çarşı pazar yapıyodumm,işin zor olucak galibammm,35. haftadan sonra napıcan sen peqiii.konuşun siz ayarlayın,bana uyarsa katılırım.

bugün buluşmamı var??ayy ne güzell!!olmak isterdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…