denizim akşama büyük buluşma bizim için hepsini öp hepside bizim için seni öpsün :)))
giyinip çıkmam lazım malum yökümüz var işe gideceğim ne giysem acaba yaa aslında giymek istediğim bir eteğim var ama kararsızım akşamada komşular davet etti hiçte sevmiyorum bu komşu muhabbetlerini yaaa bebek muhabbeti dönecek gene
şimdi benim yakın bir arkadaşım var(ben yakın zannediyordum)2 yıl önce bodrum tatilinde dans ederken tanıştık kızla,konuştuk konuştuk zaferleonun kocasıakraba çıktı.şimdi az önce konuştuk onunla msnde,onunda ada'dan 1 ay büyük oğlu var.ilk konuşmaya başladıkkayınvalidemler yemeğe gelicek onlarıbekliyorum falan dedi,neyse konuşmaya devamederkenada'yısordu,onunki uyuyormuş,bende camı açtım başadı konuşmaya,ama salak şeyzannediyorkisesi gelmiyor.ilkdedi ayyy ne güzel olmuş ada bizim oğlanı geçmiş,neyse kaynansı ordaama bana diyoki daha gelmediler,kaynanasıdiyoki gelyim bakiim mi,arkadaşım dio yok seni görürü,neyse geçtim bunları diyoki semra çok güzelbi kızdı herkse onu kıskanırdı şimdi kilo alınca çok çirkinleşti,baksana hiçkilo vermmemiş,neyseben hiç duymuyo gibi gülüyorum ama sinirden ölcem,neyse devam ettim başka nedicek diye,dedimki arabayısattık,demesinmi vayyy sinsiler vay!!!!!!!!!haydaaaa arabayı satmışlar, ne alıcaksınızdedi,dedim tiguan,ordan diyoki bunlarda bok gibi para var saklıyolar hep.ulan gerizekalınereye gittiysek sizin cebinizden paramı çıktı,hem onlardazengin,kayınvalidesinbin ataköyde trıblex villası var,kendisikirada oturuyor,bebeğine bi oda bile yapmadılar,hepkıskanmışlar demekki!hepgözşeri varmış,daha çok şey söyledide sinirden yazamıyorum,zafer'i hemen aradım söyledim,öldürcemkızı yaa..arıcamdedi,zafersakın arama dedi.arasam mı kızlar?ben bu gece sinirden yatamam bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?