Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

süpermiş yaawww.bizede böyle bedavadan şans gülse nolur ki??özel plakada bayağı para.biz ilk evlendiğimizdeki aracımızı yapmıştık bundan 5 yıl önce 500liraydı,şimdi kaç para bilmem.

yaa oturmak iyi geldi biri olsada kovsa beni üşeniyorum yorucu bir haftaydı yerimden kalkamıyorum duşda almam lazım birde kalıcı makyaj düşünmeye başladım ciddi ciddi sıkıldım artık makyaj yapmaktan çenem düştü yorgunum gözümü açmamla işe başladım yoruldum üf püf hadi ben gider bu soooğğğğn :))))))))))))

inşallah kullanırımcnm,bebeğim bizimevin otoparkı var,diğer aracı sokmak işimize gelmiyodu,kumandamız yok,onu yaptıralımda yeni arabayı oraya alırız.bende cüneyt gibi küçük araba taraftarıyım,heryere giriyor rahatça.neyse bunu rahat parkedebilirim sanırım,ben dışarda biyere gittiğimde kısa süreli olsa bile yakında otopark varsa hemen dalıyorum,sokağa parketmem.bu taze araba yaa,dahada özenl oluruz:)

kalıcı makyaj mantıklı en aylaynır,hafif bi dudaklara kırmızılık..mantıklı,yaptır bencede,hem eskisi gibi değil uygun fiyatlar artık.kovuyorum seniii DE GİTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

of sen delimizin zati arabaya ilk 3 ay özen gösterirsin sonra saolsun istanbul halkı senin gösterdiğin önemi göstermeyince ister istemeez amaan koyver gitsin oluyorsun :)) bizim arabamızı galeriden çıkardık kapıya koyduk eski evde komşu hasetinden tampona dayadı arabasını arabayı hareket ettirdiğimde tampondan gacır gacır kanırma sesleri geldi orospunun plakasının izi bizim tampondaydı ilk 1000 km bakımındada honda ayışığı tamponu çizmişti bunlar tabi küçük şeyler ama yeni olunca sinir oluyor insan allah size kaza bela vermesin

ama gidemiyorum zasacım yaaa :)))
makyajdan yek korkum ya fikrim değişirse aynı endişe dövme konusundada var bende ama ikisinide istiyorum doğduğumdan beri aynı saç şeklinde olan biri için çok radikal kararlar bunlar :)))

komşuya bak,tam sinsiymiş yani.gerizekalı çalış alseninde olsun,ne kıskanıyon.kıskananların allahcezasını versin.ben elime geçirseydim o pisliği varyaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!neyse ..evet aynen cnm,1 aydan sonra özen bitiyoo.

zasacım belkim değişmiştir fiyatlar yada ben yanlış biliyorum :)))))
benim kocişte sıfır arabayla bu hafta iki kere kaza yaptı ya servise götürürken elemanı biraz daha vursaydınız vermeseydiniz diye espiri yapmış dünden beri aklıma geldikçe gülüyorum

korkma cnm yaa,benim belimde kocaa bir dövme varr.evlenmeden yaptırmıştım,çokda acımamıştı.

sen nediyorsun zasacım buraya taşınmama 1 hafta kala bir başka komşu sırf camının önüne çektim diye arka fardan başladı ön fara kadar komple tüm yanı çizdi savcılığa verdim onu taşınma telaşından ilgilenemedimde yanına kar kaldı orospunun

zaferde dövme yaptırmak istiyor deli gibi,kızının ismini yazdırıcakmış,ama çok korkuyooo:))kalıba bak adamdaki,ama korkuyoo:))

hadi canımm!!gel beni al sen arabada ada'ya bakarken ben onun haddini bildirim,senelini bile sürme:))şaka bir yana ne insanlarvar yaa!!benolsan sonuna kadar uğraşırdım.

ben hiç korkmuyorum korkum ya sıkılırsam siliyorlar ama oda zararlı ablamın bir kolunda kızının bir kolunda kocasının ismi var şimdi yeni bebişin ismini yazdıracak ama oda bana saçma geliyor fihrist gibi dolaşıyor hadi brtek adanınki normalde sülaleyi yazdırmak daha komiği kızı arkadaşına söylemiş arkadaşıda gelmiş ..... teyzeee benim adımıda yazacakmışsınız öylemi diyor heee başka derdi yoktu ablamında :)))))))))))

çok düşündüm gravür baskı yaptırırken sülfirik asit kullanıyorum onu kaputuna döksem boyayı eritir çok istedim yapmayı ama bir türlü onun seviyesine inemedim ama bir gün bir yerde karşıma çıkmasın o orospu hala hırsımdan geberiyorum insan tacize uğramış gibi hissediyor kanunda birşey yapmıor

taşınıyordum çok yoğundum ona rağmen kaskomun avukatını aradım adam bana diyorki vah vah çok sinir bozucu durum diyor hiç bişey yapamayız diyor savcılıktanda ses çıkmadı karakoldakilerede ağzıma geleni saydım orman kanunu diyorsunuz yani demekki böyle birbirine giriyor insanlar siz görevinizi yapmadığınız için dedim kocam kafa göz girse katil olsa birtek ozaaman görevinizi yapacaksınız öylemi dedim böyle meseleler büyüyor işte hukuk sistemi okadar boktanki

:))bencede komik,hele okunaklı olması çok daha fazla komik,zafere tribal şekilde bişeylerle yardır dedim,bakalım korkusunu yenerse yaptırır.ben hiç sıkılmadım,çünkü her dakika görmüyorum,yazları bikini falan giydiğimde görünüyordum,şimdi oda hayal oldu,en azından 1 yıl:)ben ayak bileğime yaptırıcam eğer zafer yaptırısa birlikde gideriz dedim.ayak bileğime nazarboncuğu yaptırıcam.

kk gene esrarengiz istanbul gibi sisli zasacım seni göremiyorum :)))))))))

işte benim tek korkum sıkılmak yoksa ooo kendi desenimi kendim çizerim ne desenlerim var benim tam dövmelik kimsedede benzeri olmaz ama gel görki sıkılırım diye cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…