günaydııın
dün kaynatılmamış fazla kızlar buluşma rehavetinde
özlemim bak herkezin içinden oğlan geçiyor bakalım yanılacakmıyız :)
semram bebiş yeni doğduğunda ablamlarda arabayı satmış yenisini galeriden bekliyorlardı ablamda kocasına plakayı oğlanın adının baş harfleri yaptır dedi ancak yok nüfus cüzdanı çıkar yok kordon kanı yok sünnet koşturmacası derken fırsat bulamadılar araba bir geldi plaka "ur" :))))))))))))
zasacım çok rahat kullanırsın ben severim jeep kullanmayı ama istanbul içinde parkta zorlanırsın birtek onun dışında deniz kenarına kumsala bile çekersin bana kalsa şu yeni çıkan pikaplar var ya 4x4 kamyonet gibi onlardan alacam rahat rahat taşıyacağım resimlerimi :)))) kocişte tam tersi ona kalsa smart alacak bayılıyor küçük arabaya :))))
yaa oturmak iyi geldi biri olsada kovsa beni üşeniyorum yorucu bir haftaydı yerimden kalkamıyorum duşda almam lazım birde kalıcı makyaj düşünmeye başladım ciddi ciddi sıkıldım artık makyaj yapmaktan çenem düştü yorgunum gözümü açmamla işe başladım yoruldum üf püf hadi ben gider bu soooğğğğn :))))))))))))
zasa 200 lira bildiğim kadarıyla
of sen delimizin zati arabaya ilk 3 ay özen gösterirsin sonra saolsun istanbul halkı senin gösterdiğin önemi göstermeyince ister istemeez amaan koyver gitsin oluyorsun :)) bizim arabamızı galeriden çıkardık kapıya koyduk eski evde komşu hasetinden tampona dayadı arabasını arabayı hareket ettirdiğimde tampondan gacır gacır kanırma sesleri geldi orospunun plakasının izi bizim tampondaydı ilk 1000 km bakımındada honda ayışığı tamponu çizmişti bunlar tabi küçük şeyler ama yeni olunca sinir oluyor insan allah size kaza bela vermesin
ama gidemiyorum zasacım yaaa :)))
makyajdan yek korkum ya fikrim değişirse aynı endişe dövme konusundada var bende ama ikisinide istiyorum doğduğumdan beri aynı saç şeklinde olan biri için çok radikal kararlar bunlar :)))
sen nediyorsun zasacım buraya taşınmama 1 hafta kala bir başka komşu sırf camının önüne çektim diye arka fardan başladı ön fara kadar komple tüm yanı çizdi savcılığa verdim onu taşınma telaşından ilgilenemedimde yanına kar kaldı orospunun
ben hiç korkmuyorum korkum ya sıkılırsam siliyorlar ama oda zararlı ablamın bir kolunda kızının bir kolunda kocasının ismi var şimdi yeni bebişin ismini yazdıracak ama oda bana saçma geliyor fihrist gibi dolaşıyor hadi brtek adanınki normalde sülaleyi yazdırmak daha komiği kızı arkadaşına söylemiş arkadaşıda gelmiş ..... teyzeee benim adımıda yazacakmışsınız öylemi diyor heee başka derdi yoktu ablamında :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?