Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla olablir bu teste göre evlenmek isteyeblirler sevimcim

kızım sen nirde oturuyon öyle 3 minibüs mü gercekten gitme kuzum cok calkalar seni de öykü yü de

allahın dağı diyorum ben buraya bebing samandır merkeze inmem için 1minübüs ordan kartala 2minübüs ordanda pendiğe 3minibüs işte böyle
ee evlenmeyeceklerse hiç evlenmesinler ozaman delülük ayol o

haydi kolay gelsin sevimcim sana oh mis gibi yemekler var
bende de var sayıyım bari yemegim varken
mesela ıspanak var brokoli var kereviz varrrr
anaaa hepside sebzeymiş pilavımda var ama ben et olmayınca doymuyorummm

amanın kızlarla konustum çatlama sesim oralara kadar varmış :)
ya ağlıcam sanırım.
keşke bende orda olabilseydim ya
bu arada nbnh nin oyle tatlı öyle sevimli bir sesi var ki enerji geldi banada
kızların sesini duydum bütün yorgunluğum gitti valla
ohhh bol muhabbetler
su tuanayın kahve fali bi bana nasip olmadı sanırım

bebingim o büyüsündekıskansın,inşallah evlatlarımızın büyüdüğü günleri görmek hepimize nasip olur.,,

sevimcim o ne yaaa!!!merkezi olmayan yerde yaşamak çok zor.bizim bu tarafa taşının kızz,herşeyimiz var,minübüs yolu yakın,e-5 yakın,vapur iskelesi yakın,metrobüsde geldii.sizde gelin,öyküyü burda büyütelim.

banada nasip olmadı fal bebingim yaa(acepburda içsek,kurutsak,kargoya versek bakarmıki??bence olabilir:))yap derse yaparım vallahi:))

selam kızlar
sevim beni hep güldürüyorsun sen allahta seni güldürsün hep emi her yorumun ayrı komik senin :))) kaynananda çok ağır operasyon geçirmiş mazallah geçmiş olsun :))))))))) çok sıkıştınmı bana haber ver ben seni alır doktora götürürüm tatlım telefonum var sende nezaman müsait oluyorum buradanda biliyorsun zaten :)
zasacım arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin adanın kullandığı günleri görün arabanızla demeyeceğim eskir arabanız ozamana kadar niceleri nasip olsun adada kullansın diyeyim :)))) eskiden yeni araba kokusunu severdim ama kocişin arabasının kokusu midemi bulandırdı artık kokularıda değişti bu arabaların ama yeni hep güzeldir gıcır gıcır :) güle güle kullanın canım
denizim tuanayım nbnh ne güzel şu aralar hep beraber kaynatıyorlar tuanayım belki fal bakıyordur
bebingim ağrın üşütme kaynaklıdır tatlım endişe etme sakın ayaklarını üşütme hiç iyi değil hatun milletine
bal gözün aydın kociş gelmiş şimdi hasret giderirsin sana bizden izin :)))
sermest bu akşam düğünde göbek atma diyeceğim zati sen sevmiyorsun zati atsanda göbek atma diilde bebek atma olur o :))))

bende aradım bebingim sana kıskandım nbnh çıtırı ile konuştum tuanayımla konuştum denizimle konuşamadım zaten kısıtlı vakitleri var ben nane oldum :))))))))))

son mesajım pek anlaşılır olmamış tuanayımın baktığı falı kastetmiştim :))))))))

son mesajım pek anlaşılır olmamış tuanayımın baktığı falı kastetmiştim :))))))))

rica ederim canım benim ne demekmiş benim arkaşıma söz söyleyecekmiş onun haddine miymiş aaaaaaa kızdım bak....
yaaa gerçekten mi ay çok merak ettim ama ya semraaaaaaaaaa nolur:))))
ben dün gece bir rüya gördüm; odayı duvar kağıdıyla kaplamışız mavi ve çok güzel, bordür alalım diyorum yeni bebeği olan esk komşum aa alma bende var diye çok cici bir bordür veriyor kağıtla inanılmaz uyumlu
neyse biz gideceğiz şu poşettede işine yarar birşeyle var diyor tüp şeklinde bir el kremi bayağı büyük elime alıyorum akmış yapış yapış ay bu ne diyorum o da bu aslında ruj diyor azcık elime alıp dudağıma sürüyorum pembe parlak bir ruj çokta beğeniyorum :)
bana hep erkek gibi geliyor ya hadi hayırlısı:) senceeee????
özlem özlem özlem özlemmmm:92::98:
canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmm :)))
evt bebingim gel ocakta pişiyor yanına erişte salata yoğurt turşu
ama semra gibi bende tek öğünleremi düşsem çok kilo aldım çokkkkkk
turşu deyince midem yanıyor ya yiyemiyorum ben halbuki hep derler hamişler yer diye ama
hatta dalgasına canında turşu istiyor mu derler ama beniim istemiiiiii (
selam kızlaarrr

sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik:))
ve 2.tetanaoz aşımı oldum
ötekinde acımadı diye hava basıyodum bu da acımaz inşallaahhh
oyy yerim ben paşamın pıtpıtlarını
iyi hadi aşıda olmuşsun ya bu ne zaman yapılıyor ben olmuştum 2-3 doz ama sonra yaptırmadım 5 doz oacaktı sözde
babamız binbirr nazla balık temizliyo
öyle dediğimi duysa da kızar ne nazı diye aama
geliym mi temizliym dedim sesi çıkmadı bi gidip bakıym ben gelirim yine
ohhh ne güzel ya bizde mi gelseydik acep :))))
valla ya allah razı olsun poğaça yaptı o kadar güzel olmuş ki ellerine sağlık kocişimin...
tamam gelsin kursa alalım memoyu :)
allahın dağı diyorum ben buraya bebing samandır merkeze inmem için 1minübüs ordan kartala 2minübüs ordanda pendiğe 3minibüs işte böyle
ee evlenmeyeceklerse hiç evlenmesinler ozaman delülük ayol o
ayy yok sen vazgeç gitmekten ya o ne öyle için dışına çıkar....

sende çift dikiş yapmışsın naberrrrrrrrrrrrr:)))
facede dalga geçtiler benimle30:

söylemicektim ama rüyuamda erkek gördüm canım,ya gerçekden erkek olucak yada,rüyada erkek çocuğu görmek güzeldiyorlar.sarışın tombul bi oğlun olmuş,isminide doruk koyuyorsunuz,bende çok beğeniyorum.

benim kayınpederde zafer'in çocuğu olrsa diye 4 kişeye bilezik sözü vermiş,daha 1 tanesini aldı geriye kaldı 3..eee adam boşboğaz olursaa daha çok para çıkar cebinden:))

canım ya buradada çevremdede bana daha kız diyen hiç çıkmadı :)
sanırım bende buna o kadar alıştım ki rüyalarım bile o yönde :)
sağlıklı ,hayırlı bir evlat olsunda önemli değil...
sarışın mı bizden çok zor eşm esmer çünkü ve baskın gelen genler daha koyu olanlar ama çekinik olarak bana benzeyen varsa ki hiç sanmıyorum belki benzer :)
nadiren rüya görürüm ama gerçek çıkar yanii..
hadi bakalım tutturabilecek misin bu kez de valla tutarsa rüyaya yatırırm seni :)
benim kayınpederde zafer'in çocuğu olrsa diye 4 kişeye bilezik sözü vermiş,daha 1 tanesini aldı geriye kaldı 3..eee adam boşboğaz olursaa daha çok para çıkar cebinden:))

ohhhh ne iyi valla... belki 1ini yaşında 2sini düğünde takar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…