rica ederim canım benim ne demekmiş benim arkaşıma söz söyleyecekmiş onun haddine miymiş aaaaaaa kızdım bak....özlemcim bebeğim sağol.o arkadaşımı çıkardım hayatımdan,önemsizler listesinide top 10da 1 numara şuan.bizde sizi özlerizz.gelince doya doya hasret gideririz.sen nezaman gitcen doktora,seninkinin cinsiyetini biliyorum ben rüyamda gördüm,ama söylemicem,sihiri kaçar:))kocaman oldu teyzesinin mercimeği desem olmaz,fasulyesi desem hiç olmaz en uygunu armutuu:)teyzesinin armutu:))
canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmm :)))özlem özlem özlem özlemmmm:92::98:
turşu deyince midem yanıyor ya yiyemiyorum ben halbuki hep derler hamişler yer diye amaevt bebingim gel ocakta pişiyor yanına erişte salata yoğurt turşu
ama semra gibi bende tek öğünleremi düşsem çok kilo aldım çokkkkkk
oyy yerim ben paşamın pıtpıtlarınıselam kızlaarrr
sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik:))
ve 2.tetanaoz aşımı oldum
ötekinde acımadı diye hava basıyodum bu da acımaz inşallaahhh
ohhh ne güzel ya bizde mi gelseydik acep :))))babamız binbirr nazla balık temizliyo
öyle dediğimi duysa da kızar ne nazı diye aama
geliym mi temizliym dedim sesi çıkmadı bi gidip bakıym ben gelirim yine
valla ya allah razı olsun poğaça yaptı o kadar güzel olmuş ki ellerine sağlık kocişimin...maşallah paşamızın kalbinimi dinlediniz ne güzel rahatlamıştırsın sen şimdi mavim minübüsede binmezsem nasıl giderimki bunlar bence çok abartıyorlar olcaksa evdede olur
kaynanımın aslında dilii ameliyat etmeliler bende kötü niyetten demiyorum vallaha dili bozulmuş onun yazık
ya özlem de hep kociş yapıyor diyor şu işi benimkinede öğretseler ya ne güzel olur bende böyle koca istiyorum becerikli maşallah vallaha
ayy yok sen vazgeç gitmekten ya o ne öyle için dışına çıkar....allahın dağı diyorum ben buraya bebing samandır merkeze inmem için 1minübüs ordan kartala 2minübüs ordanda pendiğe 3minibüs işte böyle
ee evlenmeyeceklerse hiç evlenmesinler ozaman delülük ayol o
son mesajım pek anlaşılır olmamış tuanayımın baktığı falı kastetmiştim :))))))))
canım ya buradada çevremdede bana daha kız diyen hiç çıkmadı :)söylemicektim ama rüyuamda erkek gördüm canım,ya gerçekden erkek olucak yada,rüyada erkek çocuğu görmek güzeldiyorlar.sarışın tombul bi oğlun olmuş,isminide doruk koyuyorsunuz,bende çok beğeniyorum.
hadi bakalım tutturabilecek misin bu kez de valla tutarsa rüyaya yatırırm seni :)nadiren rüya görürüm ama gerçek çıkar yanii..
benim kayınpederde zafer'in çocuğu olrsa diye 4 kişeye bilezik sözü vermiş,daha 1 tanesini aldı geriye kaldı 3..eee adam boşboğaz olursaa daha çok para çıkar cebinden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?