Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kimse yok
çok yorgunum ama uykum yok nasıl iş anlamadım:))
çok güzel bir akşamdı çabucak geçti(

Denisim,sağsalim eve varabilmişsin,sevindim,aklım sende kalmıştı.Gerçekten çok keyifli bir akşamdı,her dakikası güzeldi,Nbnh'i tanımak ve canlı canlı paylaşımda bulunabilmek,birbirimizi anlamak ve hissetmek,ve yalnız olmadığımızı bilmek,bütün bu duyguların hepsi,bu akşamda vardı,iyi ki tanımışız birbirimizi,anne olma sürecinde,yaşadığımız zorlukların güzel olan taraflarıda var demek ki....

okudum güzel kaynatılmış
tuanayım burda.))
canım benim nasıl enerji aldım kendime geldim ikinizi görünce
nbnh çıtı pıtı nasıl hanımefendi anlatamam kızlar
topiktekinin aksine konuşkan:))
selamı var hepinize az daha ayrı kalacağız kendisinden..

geldim canım sağ salim..
bu vesile ile yeni dostlar kazanmak ne güzel
hamilelik boyunca da göbek tokuşturmak için buluşalım inşallah alışverişler yapalım bebişlerle beraber:))

semracım hayırlı olsun arabanız tiguan mı aldınız..kazasız belasız gidin gelin inşallah
sen ne düşünüyorsun 1 tane daha alacağız demiştin ya ucuz birşey..
tatil uzun gezin ne güzel benimde uzun sayılır ama adam evde olmayacak malesef..
bayramları sevmiyroum hiç ya hep bölünüyor yarım kalıyor izinler...

maviş bebişi görmüş ne güzel...aşısını da olmuş
bende martta sonunu olacağım
herşeyimiz tam ama bebiş yok ortada

bebimle burpum aradı sağ olsun keşke hep beraber olabilsek
ama neden olmasın belki bir gün olur ..

çıkayım artık yarın iş var
yorgunum fotolardan anlarsınız zaten hep baygın baygın çıktım :))
merak ediyorum nasıl çıktılar
tuanayım koyunca bakarız artık..
balcımın kocası gelmiştir
sorumsuzluk yapmış ama kızma sen kolay değil 45 gün ayrı kalmak hasret gideriz bol bol
gözün aydın balcım:))
iyi geceler...

sağol cnm,evet tiguan aldık.bana 10bine kadar bişey bakıyozater ama çok vasat.küçük bişey olsun o yokken sağa sola gidebiliyim diye.oper corsalara baktık bitane buldu ama hurda olmuş araba.bakıyoruz acelesi yok şuan için.akçaya giderken ben kullanıcam yeni arabamızı,biraz alıştırma yapıcam,manuel kullanabilsem çok iyi olacakda,bakalım hayırlısı..sizin buluşmada ne güzel geçmiş.çok sevindim,inşallah ilerde bizde tanışabiliriz.

günaydııın
dün kaynatılmamış fazla kızlar buluşma rehavetinde
özlemim bak herkezin içinden oğlan geçiyor bakalım yanılacakmıyız :)
semram bebiş yeni doğduğunda ablamlarda arabayı satmış yenisini galeriden bekliyorlardı ablamda kocasına plakayı oğlanın adının baş harfleri yaptır dedi ancak yok nüfus cüzdanı çıkar yok kordon kanı yok sünnet koşturmacası derken fırsat bulamadılar araba bir geldi plaka "ur" :))))))))))))

üzerinde bir efeoğlan olabilüüüüürmü mavi :))))))))) allah seni hem hamile hem çalışan hattunun haftasonu rehavetinde olmasından doğal ne var :)))))))))

zasacım çok rahat kullanırsın ben severim jeep kullanmayı ama istanbul içinde parkta zorlanırsın birtek onun dışında deniz kenarına kumsala bile çekersin bana kalsa şu yeni çıkan pikaplar var ya 4x4 kamyonet gibi onlardan alacam rahat rahat taşıyacağım resimlerimi :)))) kocişte tam tersi ona kalsa smart alacak bayılıyor küçük arabaya :))))

dün komşularla tatil planları yaptık ama çocuklu aile hep sukoyverdi 4 çiftiz ama bir çiftin bebeği var dolayısı ile tüm planlar iptal oldu kala kala bizim bahçede mangala kaldık ihale bana kaldı anlayacağınız :) birde komşulardan biri geçen kıştan beri çocuk yapmayı düşünüyoruz diyorlardı hatta doktora falan gitmişti sorun varmı diye dün bir baktım benim omzuma dokunuyor ayy biz burpla çocuk yapmaya bir karar versek oooo biz karar verene kadaaaaaar demeye başlamış bende ahanda buda bizden oldu dedim içimden ulen ben başından beri istikrarımı koruyorum hadi düşüğü biliyorlar ama sonra denemedim diyordum sen kek kek döktün niyetini sonrada olmayınca ayaklara başladın anladıkta benide ne çekiyorsun :))))))))))))))) kocişte diyorki ammaaan artık kim inanır bizim istemediğimize diyor
öff kim inanır kadir inanır napiiim derdimdi sevim said: çokta lülüüüü

neysem delü delü başladım kendi kendime konuşmaya gene ben temüzlük yaptım şimcikte alışverişe gideceğim kociş işten oraya gelir arabayı servise bıraktı kasko dandik bir araba vermiş :))))
gene başladım ben kıyafet manyaklığına inşallah sadece alacaklarımı alıp gelmeyi başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…