Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar,nasılsınız bakalım.Balım isyanlardasın kuşum,ya sen hiç üstüne düşme bu adamın,üstüne düştükçe nazlanır bunlar...Rahat ol yaa,kendini niye böyle zavallı gördün bilmem.Sen onun eşisin ve seninle istediği ve sana aşık olduğu için evlendi,o kadar.Bebek de gelecek merak etme,hastalık insanın hormonlarıyla oynuyor maalesef...Sen ne kadar rahat ve cool adam da sana o kadar hasta....

Zasacım,borcam patladığına göre ki,o öyle kolay kolay patlamaz,çok feci nazar varmış sizde.Bence iyi olmuş,bütün negatiflikler gitmiş.Kuzucum,nazar değmesine şaşmamalı,kıskanan dolu çevrende,hem de kendilerini ifşa ede ede,yani bence bir kurşun döktür ya da tuz ekmek çevirin başınızdan bir 10 tl falanda sadaka verin...

bal cım canım eşin bu konuda senden farklı olabilir ama baskı yapma canım sakın ha.
bir kere konus onunla iyi düşün konusacaklarını neler hissettigini anlat onun ne bekledigini ve bir çözüme ulaşın canım farklı isteklerle olmaz.çocuk olsa daha sorun.
sonucta beebek isityorsa tedaviyi kabul edecek baska yolu yok.ama cocuk istemiyorsa ve sen istiyorsan o zaman yollarını ayırıcaksınız.sakın beni yanlış anlama canım cevremde yıllarca gördüklerim ders oldu bana.mesela çocugun evliliği kurtarmadıgı hatta da kötü yaptıgı gibi.baba olmak istemeyen bi adamın zorla baba olması ve mutsuzlukları gibi.eşini seviyorsun o da seni seviyorki birliktesin ama dırdır etme adama canım.sen ne kadar az konusursan o kadar etkili olur.

Neyse,öğle tatili bitiyor,ben çıkayım,görüşürüz kızlar....Ha bu arada tellwe diye bir site var,çok güzel kahve falı bakıyor,bence bir girin,bedava...

tuanayımmmmmmmmmmmm iyiyim kusum sen nasılsın....
ay bu avatarın beni gördükçe cok mutlu ediyor yaaaa

slm kizlar ben geldim dün gece amma cok döktürmüsünüz vallaha hepsini okudum ama yazacak zamanim yok malesef iside biraz sorunlarim var baska bir is ariyorum buldugum an cikisimi verecegim bu sapsallarla ugrasamam artik hep cekememezlik var

semestcigim kuzum her insanin vucut yapisi ayri sen su göbek isine kafayi takma tatlim sonucta dr. randevulerinde bebisini görüyormusun görüyorsun iyimi iyi allaha cok sükler olsun tatlim bunlari kafana tatkipta kendini bosyere üzme kuzum benim

sağolun kızlar.temizledim fırınımı,nasıl kırıldı anlamadım,ben fırına herşeyi borcamda koyarım hiç böyle olmamıştı,tuanayımın dediği gibi nazar var bizde bencede.teyzem kurşun döküyor,şu sıralar antalya'da dayımlarda,gelsinde bayram sonrası bi kurşun döktiirm.tuanaycım zafer'e söyledim,bi öğrenciye verdi10tl:)sağol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…