Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayat bu,ne zaman ne olacağı belli mi,bebekler kendileri seçiyor bu dünyaya gelme kararlarını.Yani ne yapsak boş,ne yapmasak boş....Yani bizim elimizde olan birsey yok.....Rabbim verecek ve biz de alacağız....

delüüüüüüüüü spral taktırmaya gidiyormuş canımın içi seni gördüm çokkkkkkk sevindim nasılsın bitanem
Sevümümmmmmmm,kız özledim seni,öğle arası bir girip bakayım dedim,aha bir de ne göreyim,kadınlar kulübünde en sevdiğim dostum Sevümüm buradaymışşşşşşş

Bebingim yaaaa,artık takmamayı öğrenmek lazım,ben dün arkadaşımı sakinleştirirken,ona 2 kızla beraber hayatın nasıl güzel olacağını anlatırken,içim kan ağlıyordu,ama Benim elimden ne gelir kiiii

Neyse Ayşen kaçar,akşama uğramaya çalışırım dostlar........Allaha emanet olun.....

yine geldi iyi saatte olsunlar bu gıcık karıyı dövesim geldi dicem kızacaksınız bana
ama niye vırvır yapıyorsun be nanyak kadın aldır o zaman niye tatava yapıyorsun.hemde cocuksuz bir arkadasına nerizekalı naptal.ufffffffffffffffffffffffffffff uffffffffffffffffffffffffffffffff
tüpünü baglatsaymıs.sevişmeseymiş ne bu yaaaa
erkek istiyormuş bide cinsiyet tercihi yapıyor ya

sevimcim canım benim bu iç yangısı ne desen söz dinlemiyor işte bi garip sey bende anlam veremiyorum
olmaması belkide hiç olmucak olması canımızı acıtan
Allah tan hayırlısını istiyorum herzaman ama bu iinsanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sevümümmmmmmm,kız özledim seni,öğle arası bir girip bakayım dedim,aha bir de ne göreyim,kadınlar kulübünde en sevdiğim dostum Sevümüm buradaymışşşşşşş
bende seni çok özledim canımın içi ama sen iyi ol bide ist tuturursan oh değmen keyfimize bebişte gelcek eğer gelmezse aptallık yapar böyle güzel anne olunurda gelinmezmi be ben bile senin kızın olmak istiyorum onlarda içerde savaş açmışlardır ben gideceğim diye mevlam hayırlısını versin tatlım
demek en sevdüğün dostun sevim o zaman ben küsüm seninle tuanay hanım
canım kıskanma ben ce o senide yazcaktı hatta diğer kızlarıda zamanı kalmadı bende seni seviyorum bebingimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben o duyguyu çok iyi biliyorum yıllarca tüple uğaraşmış biri olarak bide bi fark vardı benimkini cümle alem biliyordu ya acıyorlardı yada laf kakıyorlardı bide hepsi kendini beğenmiş ukala insanların içindeydim eltim arasıra herkez benim gibi tık diye doğruamaz her kocayla yatmamda hamile kalıyorum diye içimi çok acıttı allahım inş onları utandırcak sen de sıkma canını allahın vardır bir bildiği olcak senin bebişin hemde peş peşe bence

şişt ben işi garantiye alıyım mavi başlığı biriktir anam gel şimdiden biz beşik kertek
yoksa benim kız evde kalır büyüyünce
kaynanama benziyormuşya elimizde kalmasın şimdiden ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım elimde kalmasın ne veriyon

kızlar şaka maka derken dün dayımın kzının yaptığı tepki beni çok etkilemiş ya gerçekten kzım ona benzerse diye kendi kendime sinirlendim allahım ne olur benzemesin resmi olsada koysam kaynanamın hehe amanım allahım inş benzetmez çoçuğu bile sevemem heralde allah korusun

ay kendi, kendiyle konuşan delü bağdat caddesinde dükkanımız varken bağdatcaddesinin bir delisi vardı deli şadi aynı ona döndüm şimdi kendi kendime sinirleniyor kızıyorum kızmda üzülcek benzemiyeceği varsada benzeyecek ama beni baya etkilemiş

ben geldim kimse yok..terasda oturuyorum,hava bulutlu ama sıcak.çamaşırlarımıastım,yemeğimi yaptım,çocuğumu uyuttum,anam tam ev kadını oldumm yaww:))

tuany gelmiş gitmiş.arkadaşına diyecek bişey bulamıyorum,allah gönlüne göre versin.

sevim soğan toplamada,ne g üzel yaa,organik besleniyorsunuz.

bebingde kuaförde mis gibi olsun:))bende gidicem ama perş.

neyse ben kaçar,ada uyandıı..

semracım tam bir ev hanımı olmuşsun canım ama rahattır sıkılmazsan evde bunalıma girerdim ben heralde kalsam çocuk olunca da mecburen kalmaz zorunda olucan

semracım taze taze mis gibi ne güzel boğazında kalmasın emiiiii annem de bana gelin ce bahçesinden marul salatalık taze fasulye getirmişti. ayyyy ne kadar güzel olmuştu doğal yetişen fasulyenin tadı anlatamam sana afiyet olsun sana cadııı. bende yemekte ıspanak kumlu kalmış makarna yemedim aç kaldım.

hayırlı olsun canım en güzel günlerde giyinesin inşallah bebim alışveriş bi tür psikolojik destek ciddi söylüyorum kız benim canım sıtkınken gidip bişey alıyorum kendime yada eşime mutlu oluyorum moralim bozuk olunca kız eşinde napsın adam senin üzülmeni istemiyor canım. bende üzülmemeye gayret ediyorum böyle yakınlarından duyunca hamiş olduklarını napılım elden bişiy gelmiyo kız dimi ya vardır bundada bi hayır zamanı gelin ce hepimizinki sırayla gelicek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…