Sevümümmmmmmm,kız özledim seni,öğle arası bir girip bakayım dedim,aha bir de ne göreyim,kadınlar kulübünde en sevdiğim dostum Sevümüm buradaymışşşşşşşdelüüüüüüüüü spral taktırmaya gidiyormuş canımın içi seni gördüm çokkkkkkk sevindim nasılsın bitanem
bende seni çok özledim canımın içi ama sen iyi ol bide ist tuturursan oh değmen keyfimize bebişte gelcek eğer gelmezse aptallık yapar böyle güzel anne olunurda gelinmezmi be ben bile senin kızın olmak istiyorum onlarda içerde savaş açmışlardır ben gideceğim diye mevlam hayırlısını versin tatlımSevümümmmmmmm,kız özledim seni,öğle arası bir girip bakayım dedim,aha bir de ne göreyim,kadınlar kulübünde en sevdiğim dostum Sevümüm buradaymışşşşşşş
canım kıskanma ben ce o senide yazcaktı hatta diğer kızlarıda zamanı kalmadı bende seni seviyorum bebingimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdemek en sevdüğün dostun sevim o zaman ben küsüm seninle tuanay hanım
sevimcim canım benim bu iç yangısı ne desen söz dinlemiyor işte bi garip sey bende anlam veremiyorum
olmaması belkide hiç olmucak olması canımızı acıtan
Allah tan hayırlısını istiyorum herzaman ama bu iinsanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba
öğlen oldu anca gelebildim sabah anneme gittim kahvaltıya ordan alışveriş merkezine kendime ciciler aldım.hamile sandılar beni uffffffffff sinirim bozuldu.
öğleden sonrada kuaföre gidicem sacımı kestirmeye bide epilasyon işim var.
keyfim kactı cok
eşimle konustuk bi arkadas var 1 yıllık evli cocuk deniyorlar doktora filan gidiyorlar anlattıklarını ben anlıyorum da o anladıgımı bilmiyor.eşim aramıs 1 de randevum var demiş söylememiş doktora gitcek ler herhalde dedi.iyi dedim bende.bak hamile olablir onceden söyliyimde sasırma dedi.nasıl kızdım niye sasırıyım ki gayet normal bizim omlmuyorsa baskalarının olmıcak degil ki olur.bende sasırmam ama üzülürüm bunuda engelleyemem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?