balım nasılsın canım hallettinmi kocişle sorunu örnekktemi oturuyosun sen
canımm sakın maydonoz yemeyin,doktorlarda söylüyor,hamilelikde maydonoz çok tehlikeli,teyzem var benim daha genç oda,oğlu şuan 7 yaşında o 7,5 aylık hamileydi,bilmiyormuşsabah kahvaltıda 1 demet maydonoz yemiş,akşama kuzenim doğdu,2 kiloya yakındı ama çook minikdi,isminide ben koymuştum mert.nursimmmm nasıl oldun canım düzelldinmi elamız nasıl böbreklerine maydonoz ve turp ye tatlım iyi gelir allah yardım etsin çok zor ben taşları kırdırana kadar neler çektim stent te taktılar ay düşündükçe geliyorlar bana soldan soldan allah yardımcın olsun tatlım
günaydın tatlım..günaydın zasacımmm
bendde canım bendeben geldim atam izindeyiz bu gün ben çok duygusalım ya
sevimcim kız benimde ağrıyor böbreğim 1 hafta oldu ilaç içmek istemiyorum bende yiyeyim bari nursime önerdiklerini
sevim canım düşünüyorum karar veremedim acaba iğneyle yumurta takibi yaptırsammı acab bu reglimde 1 ay oda şansıma bayrama geliyo. ultasonlara gitmem lazım dr olmuyormuş nöbetçi bakıyormuş. yoksa aşılamamı yaptırsam diyorum eşimde diyoki nasıl istersen onu yap. hani benim kimyasal olmuştuya kalabiliyorum demekki takiplede olumu acaba çatlatma iğneside yapılırım
Kızlar şu reklamlarda da çıkıyor şehirfırsatı diye bir site var,inanılmaz güzel,yaşadığınız şehirde her türlü indirim ve markalarda inanılmaz fiyatlar sözkonusu.Bence üye olun,hatta durun size istek göndereyim,çok güzel ya,faceden göndereyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?