Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimmmm nasıl oldun canım düzelldinmi elamız nasıl böbreklerine maydonoz ve turp ye tatlım iyi gelir allah yardım etsin çok zor ben taşları kırdırana kadar neler çektim stent te taktılar ay düşündükçe geliyorlar bana soldan soldan allah yardımcın olsun tatlım

canım sıkam canını hem olsa bile bu morelle spermler yerini bulamazdı bekle kocanın en mutlu ve sevinçli olduğu anı tabi sende öyle ol umudundan bişey kaybetme

sevimcim kız benimde ağrıyor böbreğim 1 hafta oldu ilaç içmek istemiyorum bende yiyeyim bari nursime önerdiklerini

sevim canım düşünüyorum karar veremedim acaba iğneyle yumurta takibi yaptırsammı acab bu reglimde 1 ay oda şansıma bayrama geliyo. ultasonlara gitmem lazım dr olmuyormuş nöbetçi bakıyormuş. yoksa aşılamamı yaptırsam diyorum eşimde diyoki nasıl istersen onu yap. hani benim kimyasal olmuştuya kalabiliyorum demekki takiplede olumu acaba çatlatma iğneside yapılırım

canım zaten kalabiliyorsun yanlız spermler yerini şaşırıyor onun için bence yumurta takibi yaptır bu ay hatta bayarama denk geliyorsa preesed kullansan bizimkızlar iyi diyor

balcım bu ayı es geç
adet ol
yumurtalama günün gelsin güzelce sevişin
bakalım ne olacak..acele edip bayramda strese sokma bence şekerim
bayramda kendine tatil ver
bir bakarsın kendiliğinden olur
haa olmadı zaten tedavi aklında
aralıkta adet ounca başlarsın tedaviye
iğneli takip yaptırma bence
direk iğneli aşılama yaptır
ama son olsun sonrası inşallah gerek kalmaz ama tüpe geçersin
bunlar en kötü ihtimaller tabikisi

adetime az var demişsin
ne zaman gideceksin ki doktora ultrasyon için bayrama denk geliyor
dediğim gibi bence bu ay dinlen hem eşinle gezin tozun bol bol hasret giderin
hem ne demek açılışı yapmadık
o kadar zaman ayrı kaldınız ayol çocuk için olmasa da kendinize vakit ayrırın derim ben:))

oy maşallah elamıza tam 30haftalık olmuş az kaldı nursim ondan ağrıların artacak allah bi avazda doğum nasip etsin inş

canımm sakın maydonoz yemeyin,doktorlarda söylüyor,hamilelikde maydonoz çok tehlikeli,teyzem var benim daha genç oda,oğlu şuan 7 yaşında o 7,5 aylık hamileydi,bilmiyormuşsabah kahvaltıda 1 demet maydonoz yemiş,akşama kuzenim doğdu,2 kiloya yakındı ama çook minikdi,isminide ben koymuştum mert.
günaydın zasacımmm
günaydın tatlım..
ben geldim atam izindeyiz bu gün ben çok duygusalım ya
bendde canım bende(

canım sende yeme erken düşüğede sebeb oluyor maydonoz,sütü bile azaltıyor,ben emzirmeyi bırakiim hemen maydonoz suyu imeye başlıcam,bana iyi geliyor,1-2 kilo fazlam varsa hemen yapıyordum,ama şimdien az 6 ay yapmam gerek:))

alıntı yapmayı öğrendim,teşekkürederimm:))

Kızlar şu reklamlarda da çıkıyor şehirfırsatı diye bir site var,inanılmaz güzel,yaşadığınız şehirde her türlü indirim ve markalarda inanılmaz fiyatlar sözkonusu.Bence üye olun,hatta durun size istek göndereyim,çok güzel ya,faceden göndereyim bari...

bende üye oldum 6 lirada kazandım,:))

ana zazam hoş geldin gülüm adamız uyutmuyormu seni hehe yakında nurside öyle olcak sonra sırayla biz
demek maydonoz da o etkiler varmış am dr bana kalsiyum maydonozda var ye demişti tabi fazla değil

kızlar bi yerden acil çam kozalağı bulmam lazım yeşil olcakmış dün hastanın biri bana söyledi. kaynatıp bal katıp suyunu içicekmişim çok iyiymiş öksürüğe ben ne zaman gitsem göğüse bizim dr a asist verir eee ben biliyom zaten onu cınetix 900 aybı şeyler şurup faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…