Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yatın şimdi hamişler ve hamiş adayları ilerdede ben yatıcam siz nöbet tutucaksınızz.duamı bedduamınasıl anlarsanızartık:))

ohh maşallah yarsaın paşamıza
ya sen lahmacun deyince bile benim midem ekşiyor
ben bu et işini hiç beceremedim çok kokuyor ya
zorlayıncada çıkaracak gibi oluyorum en iyisi zorlamamak dedim
ama şimdide adını duyunca tiksiniyorum ((
aslında yemek istiyorum ama sadece yumurta ile idare ediyorum
yarına yeşil mercimek yapacağım en çok protein barındıran oymuş...
anaaa bir geldimm kimseler kalmamış yahu
bizdende sana selam olsun ey dosttttttttt:)
yatın şimdi hamişler ve hamiş adayları ilerdede ben yatıcam siz nöbet tutucaksınızz.duamı bedduamınasıl anlarsanızartık:))

ikisi bir arada gibi geldi bana :)

günaydın.bugün ne yazıcağımı bilemediğim birgün.ATA'm bize bu güzel ülkede dilediğimiz gibi yaşama özgürlüğünü verdiğin için çok teşekkür ederizz.

canım mavicim kızkardeşimde aynen onunda şekeri çıkmıştı gebelikte son doğum yapan kız kardeşim bebek maşallah gayet sağlıklı oldu. yanlız dr. ona şekr ölçüm aleti vermişti her gün senin gibi ülçüp not ediyordu. ona göre normal çıkardı yemesine dikkat ediyodu. dr. çok tehlikeli senin suyun fazla şekerden suyun çok yatırmam lazım araştırıcaz demiş hastane ölçümlerinde hep yüksek çıkıyordu. bence seninki onun kadar yüksek değildir. bebek doğmadan dr. hazırlıklı ol bebeğin sakat yada gözleri şekerden kör olabilir demiş. bunları bize yeni söyledi. çok ağlamış doğum hanede bebek resmen una bulanmış gibi çıkmış ya senin korkutmayayaım ama dikkat et canım yemene içmene olurmu

sevimcim bence sen hiç kaynananın etrafında dolaşma al kayınpederinin resmini geç karşına bak resme bari ona benzesin kuzum

sermestcigim dün ben senin sayende agda yaptim yoksa bir iki gün daha ertelerdim vallaha bana cok zor geldi ama bittikten sonrada öyle bir rahatladimki anlatamam sizin ne güzel kuaför sansiniz var benim yok malesef((((

sermestim gelmiş akşam cadılar naz ediyolar size onlarla fazla ilgilenmelerinizi bekliyolar kız. ben akşamları vakit bulamıyorumki girmeye eve gidiyorum trafik yürüme yolum var ayrıca 06:30 da evdeyim tabi çarşı işim market işim yoksa yemek yap ortalığı toparla 9 yemek ye nefes almaya zamanım kalmıyor ya

dönmüştür tatlım bide karnımız yağlı olduğundan hissetmiyoruz ama zilliler içerde ohfır dolanıyor sen üzülme
hehe zazam hem beddua hem dua olmuş vallaha
sevimcim bence sen hiç kaynananın etrafında dolaşma al kayınpederinin resmini geç karşına bak resme bari ona benzesin kuzum

bencede ama benim sülaleyede bakabilirim çünkü içinde kahve rengi gözlü bile yok hep mavi ve yeşil gözlü kumrallar azcık bayanlar boydan katybediyor kız halaya benzermiş eee benimkinin halası yok ne örcez her şey şaka maka sağlşıkla gelsin de hayırlısı olsun memo üzülme biz onu boyarız allarız pullarız satarız birine dedi elimizde kalmazmış hehe özlem mavi siz oğlanları doğurun anam

melekcim sevimcim günaydın tören vardı hastanede bu gün 9 da her yıl ben saygı duruşundayken çok etkilenirim. atamızın onun sayesinde burdayız.

kız melek inanki motora bağlanmış gibi eve gidince çalışıyorum ev işlerine hiç bitmiyoki yorgun da gidiyorum eve açıcam söz bayrammmm 9 gün tatil var söz açıcam tatlım.

kızlar benim moralim çok bozuk yine takıntılarım başladı. eşim hasta geldi. biz başlayamadık çalışmalara henüz açılış bile yapamadık. canım sıkılıyor. reglim de olmak üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…