canım alıntı yapım yanında mq varya okuduklarının içinden yanıtlayacakalrını hep bu şekilde yapbişey sorucammm bikaçtane birden nasıl alıntı yapıyorsunuz.ben yapamıyorum,yazıcam bişeyler a ama aklımda kalmadı kime ne yazıcağım..
melekcim 3 gün sonra başlıcak yağmur bebeğin hikayesini yazmaya allahım..
yeteri kadar yapmış olmak yetmiyor ki canım ya ev işi nankör hemen kirleniyorsemracım bende şaşıyom zati 3 alıntı birden bende oku oku sonra hoppp hasta gelince kime ne yazıcamı unutu veriyom yaa tek tek alıntıdada zaman yetmiyor.
özlemcim yeteri kadar yapmışsındır canım artık dinlenme zamanı nerdeeeee ama bıcırıklar bırakırsa seniiii dinlenirsinn.
sermestim allah iyiğini versin emi verilmiş sadakam varmış heeee yasen burayı görde o zaman anlarsın değerini mesleğinin tatlım her türden insan var nedir nedeğildir bilmiyon hastalık yönünde viriüs mikrop kapmada her an topun ağzındayızzz.
olsun o da öyle düşünüyordur :)yaaa karıştırdım bak görüyonmu özlem yazmış verilmiş sadakan varmış bende sermeste yazdım
maşallah paşaya ya kocaman olmuşselam kızlar
nasıl yorucu bi gün geçirdim(
daha yeni geldik eve
oğlumu gördüm sağlığı yerinde çok şükür
1034 gr olmuş
önce doktor yanlış ölçtü daha büyük çıktı
şekerdendir diye korktum ama sonra detaylıda ölçüldü haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür
gelelim asıl meseleye
100 gr lık şeker yüklemem yapıldı
1.saatte normal ama
2.ve 3.saatler yüksek çıktı
yani resmen gebelik diyabeti tanısı kondu
doğuma kadar diyete devam(
ayrıca dahiliyeye gittim
şeker ölçüm cihazı al dedi
aldım her gün ölçüp not edicem pazartesi eşim sonuçları getirecek
ona göre iyi böyle devam et diyecek ya da eğer çok yüksekse
insülin verecek
moralim bozuldu biraz ama daha iyiyim şimdi
gebelikte şeker olup ta sağlıklıca doğum yapan çok kişiyi tanıytorum yakın arkadaşlarım var
sadece boğazımı tutucam
ama bugün hariç:)))
canım çok lahmacun istiyo:))))
yicem onu napıym
zaten diyet hep var bu kadar bozmaktan bişi olmaz heralde
bebeğim kilo almamıştır diye korkuyodum ben zayıfladım diye
ama şükür haftasına uyumlu
ileri olsa da kötüymüş
böyule işte
geçmişe bi bakıym ben
aynen canım :)))) sezaryanla nasıl olur bilemem ama normalda fırtlar diye düşünüyorum :)kimse yok diye dizi izleyeyim dedim kaynamtmıssınız iki dakkada herkesler ugramıs burp dısında sanırım bide nnbnh dönmedi galiba
özlem cocugu fırlatarak mı dogurmaya karar verdin cicim sen:)
deniizim bayram diye degil ihtiyaclarım vardı hep hamile kalcam diye erteliyordum ya yazın bozmuştum en son şimdide kıs için bozdum
nüfusu düşünürsek eee birde sevimin kızını düşünürsek kesin erkek olmalı yoksa evde kalacak:)))kızlar herkese tek tek cevap yazmak isterdim ama hem yorgunluktan hem stresten
aklım başımda değil
sevim başlık maşlık vermem ben:)))))))))))
kerteceksek böyle kertelim:))))
bana kim ne verdi de ben gelinime veriym
kaynanana çok bakma da benzemesin
özlem kız geçiyo içimden ama erkek olmalı ki nüfus dengelensin:)))
kendime de kız gibi hissetmiştim ama tutmadı:)))
ama sermesti tutturdum
sana da hayırlısı artık
öğreniriz yakında kuzunun kıymetlisini:)))))))))))
bugün aşağıdaki ultrasonda iyi bi doktor vardı tek tek gösterdi oğlumu
dudakları çenesi burun delikleri
ayrıntılı ultrason gibi ilgilendi
öbürü gibi gıcık değildi
paşam elini ayağını yan yana tutuyodu:)))))))))))
ben senden alırdım aslında yakın olaydık ne iyi olurdu yaben cok guvenilir bir satıcı olmadıgım için para kazanamıyorum malesef
:)))) canım benim allah kalbine göre versin inşallah........özlem bende diyorum memoya sen nasıl çıktın onların içinden diye oda diyorki anamın eline koluna sağlık beni başkasından almış galiba ben babamın oğluyum diyor bazende babasına benzesin isterim ama çok iyi adamdı allah rahmet etsin kaynanamıda mecbur almış zavallı adam karı bıçak çekmiş beni alcaksın demiş hem kayımpederim çok yakışıklı adamdı mavi gözlü kumral uzun boylu ona benzesin bak
:78::76::79:
cok sevidm ben bunları yaaa
bişey sorucammm bikaçtane birden nasıl alıntı yapıyorsunuz.ben yapamıyorum,yazıcam bişeyler a ama aklımda kalmadı kime ne yazıcağım..
melekcim 3 gün sonra başlıcak yağmur bebeğin hikayesini yazmaya allahım..
melek ohhh iyi yapmışsın hem sevmiyon sende işini arada kaçamak iyi oluyoo
kız melek hadi bakimmmmm yap bütün işlerini bitirde rahat et. kız bizde karar verelim hamiş kalırsak hiç iş yapmayalım 9 ay dinlenelim. emiiiiii
bende çocukluktan beri öğretmen olmayı çok isterdim. olamdı işte ağrı sınıf öğretmenliğini kazanmıştım babam göndermedi. ne işin var oralarda engel olduuuuu.
selam kızlar
nasıl yorucu bi gün geçirdim(
daha yeni geldik eve
oğlumu gördüm sağlığı yerinde çok şükür
1034 gr olmuş
önce doktor yanlış ölçtü daha büyük çıktı
şekerdendir diye korktum ama sonra detaylıda ölçüldü haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür
gelelim asıl meseleye
100 gr lık şeker yüklemem yapıldı
1.saatte normal ama
2.ve 3.saatler yüksek çıktı
yani resmen gebelik diyabeti tanısı kondu
doğuma kadar diyete devam(
ayrıca dahiliyeye gittim
şeker ölçüm cihazı al dedi
aldım her gün ölçüp not edicem pazartesi eşim sonuçları getirecek
ona göre iyi böyle devam et diyecek ya da eğer çok yüksekse
insülin verecek
moralim bozuldu biraz ama daha iyiyim şimdi
gebelikte şeker olup ta sağlıklıca doğum yapan çok kişiyi tanıytorum yakın arkadaşlarım var
sadece boğazımı tutucam
ama bugün hariç:)))
canım çok lahmacun istiyo:))))
yicem onu napıym
zaten diyet hep var bu kadar bozmaktan bişi olmaz heralde
bebeğim kilo almamıştır diye korkuyodum ben zayıfladım diye
ama şükür haftasına uyumlu
ileri olsa da kötüymüş
böyule işte
geçmişe bi bakıym ben
ya kızlar eskiden çayına şekjer atmayan ben çikolata yiyorum şimdi sarelle aldım ekmeğe sürmek için ben iyice sapıttım hem kivi yiyorum hem hurma ama benim kız sapık ekşiye cevap veriyor tatlıyla karıştırınca
kızlar sizi çok özleedim çok yorguum saç diplerimden ayak parmaklarıma kadar yorgunum desem derecesini tahmin edersiniz heralde geldim biran önce okuyayım diye bir yandan yemek yapıyorum oku oku oku cevap yazacak vakit kalmadı fırından yanık kokuları geliyor umarım yanmamıştır dışarıdanda kocişin sesi geliyor okumasına okudumda laf yetiştirmeyi yetiştiremedim hepinizi öpüyorum
ben geldim
bugün akşam diyeti deldim
2 lahmacun yedim 3 haftadır gram dışına çıkmamıştım
1 saat sonra şekerimi ölçtüm
116 çıktı
nette 120 nin altında olmalıdır yazıyodu
2 lahmacunla bile fırlamadıysa diyetle hallolacak sanırım
haber veriym dedim
inşallah böyle gider şimdi çıkmam lazım yarına hazırlık var
islerimi bitirdim yemegimizide yedik esimde sofrayi toparladi simdi agda zamanim geldi benim simdi cikiyorum gec olmazsa gelirim yine
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?