Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o içindeki kıpırdanma bebiştir bebingim ben seni herzaman kısırköyün dışında tuttum kafamda nedense hani eşinde diyor ya olacak olacak tedaviye gerek kalmadan diye bende hep öyle hissettim senin bebişte kendiliğinden gelecek vaktini bekliyor belki vakti gelmiştir bile bebim

ben böyle kritik bir haber beklediğimizde ve giremediğimde kocişi görevlendiririm :))))) aslında telefonumdanda girebilirim ama o an aklıma gelmedi :))))

hale bak yaa geçen yıl bu zamanlarda birtek zasacımla avunuyorduk şimdi halimize bakın hayal edilemeyecek kadar güzel hala ev sahibi takımdan kısırlıkla mücadele edenler var tiz onlarda kazanaaaaa ve ev sahibi takımı alt edeee kısırköylü kimse kalmayaa :))

nasıl işim var anlatamam ama ben hiç birini yapamıyorum deniz tatili verdim kendime :)

cok haklısın burpcum şimdi ki arabalar manuel bile olsa kolay kolay stop etmiyor bile kalkışlarda filan.
bende araba kullanmayı geliiştirmeyi murat 131 le ögrendim ne zordu vitesi gecmezdi arabanın

ben kıpırdanma derken senden bahsediyordum delüüüü
valla herkes aynı seyi diyo ama olmuyiiiii işte

ben geldim .işteyim
vajinal ultrasyon oldum
ikna ettiler birşey olmaz diye..
kanamalı odaklar yok kanama da yok şükür ki..
sabah yine kahverengi bulaştı peçeteye ama çok değil
kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama çok değil
daha erken kesede yok
dosya hocaya gitti prof var ege de tv yede çıkıyor erol tavmergen o da vardı başkası muayene etti beni
ama o karar verecekmiş bekleme 13.30 da gel dediler tedbir amaçlı progesteron verebilirlermiş
ama doktor şaşırdı 15 ekim emin misin dedi
daha gün gelmemiş değer güzel dedi
bir daha kan istemedi
ama geçen ay 1.5 cm lik kist 2.5 cm olmuş
şaşırdı bununla kaldın diye
ama baştan zaten daha çok şaşırdı
spontane hamilelik süper ya dedi..
kara verdim sayılır doktora randevumu aldım doğum yapacağım ahstaneden vazgeçmezsem
15 aralık ilk randevu o zamana kadar tüp bebek bölümü doktorları bakacak

Son düzenleme:
geldim patron ağzı kulaklarında..
çalışabildiğin kadar çalış dedi
ben siterseniz bulun birini biarz çalışayımd edim
yok sen çalış dedi kararsız ortada kaldım bilemiyorum şimdi

cok güzel haberler bunlar denizcigim mucize diye ben buna derim tatlim:)))))))))))))) ama ben senin yerinde olsam isi birakarim tabiki senin kararinada saygi gösteririm

günaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi

bu mesajı aradım buldum gerilerden hehe demek istiyorum dedin denizim bak hamileyim dedin
ama demekki sende şüphelendin insan anlıyor hamile olduğunu dimi denizim vardı bir değişiklik bir tuhaflık hissetmişsin denizdendir o tuhaflık bir 8 ay kadar hissedeceksin onu canım :))))))))))

:79:
kistede hiç takılma geldiği gibi gider eşşooğlusu deniz onu tepikleye tepikleye alt eder herşeye rağmen geldi ya o gerisini halleder

denizim cok guzel canım hersey yolunda gidicek sen merak etme
ben de calısma derim niye yorulup strese giriceksin karnında bu kıymetli bebek varken.
tabikide son kaararı sen vericeksin canım.seni seviyorum

yarın bir kere daha kan verirsin değerin zaten 500 ü bulur allahın izniyle arefe günüde görürsün bir kese denizimizi yada misafir varmı yanında :))))

ben valla yapamam iş filan
amannnnnnnnnnn

nbnh yle faceden konustum dün aksam gelmiş ama topiğe giremiyormuş maili aktif degilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…