Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zasacım öyle bir içlendim ondan ah cektim tuaanay a
valla ben hep hislerime guvenirim de tuanayım beni sollar :)

Hadi bana gelin zasacım ve bebnigcim,size kahve ve çikolata ikram edeyim,bir de üstüne fal :) Nasıl olur???

Bence çok kısa sürede bir hamiş haberi daha alacağız,bu 4000 li sayfalar 2 hamiş belki de 3 hamiş çıkaracak ve 5000 li sayfalarda final yapıp,2011'e hamiş gireceğiz hepimiz ve bu topik kapanacak.Yeni bir topikte buluşcağız.Bence herkes çok yazsın,5000 lere gelelim biran önce :))

Hadi bana gelin zasacım ve bebnigcim,size kahve ve çikolata ikram edeyim,bir de üstüne fal :) Nasıl olur???
süper olur,izmirde yaşasaydım uyuyan bebeğimi kaldırır gelirdim valla,o kadar kutsal sayıyorum s enin falını:)

inşallahhh!!!!!!!sen diyosan doğrudurr efenndimm.

yaa kovun beni.işim çook,çamaşırlar asılıccak,ev süpürülücek.saclarımı düzleştiricem.hepsini 1,5 saatte yapmam gerek.

kızlar yaşlandım dinlene dinlene temizlik yapıyorum üst katın kapı pervazlarını temizledim bir saat dinlendim şimdi alt katı bitirdim bir saatde şimdi dinlenirim (( 12 kapı var temizlenecek ben ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…